Прагляд Поўнай Версіі : Праблема засланак впускного калектара на Alfa 159 150CV
jared_poe
26-10-2012, 15:52
Усім прывітанне мне трэба меркаванне: на мінулым тыдні ен гарыць на няспраўнасць на маей 159, зроблены праверыць у майстэрні мне сказалі, што праблема ? на дросельнай засланкі (пластыкавыя), размешчаныя на впускной калектар, мне здаецца, што яны SWIRL.
Улічваючы, што мой калега на той жа машыне правеў каля 2500? і ў гэтым вінаватыя тыя, valvoline, што яны ўсплылі і патрапілі на поршань, я хацеў бы ведаць, калі ў вас некалькі саветаў, каб пазбегнуць гэтага.
У гэтых выпадках ? лепш ўсталяваць тыя, у метал або проста ўзяць і змяніць карту?
magi1984
26-10-2012, 16:06
калі вы не хочаце марнаваць нічога toglile, калі вы хочаце марнатраўца некаторых грошай, пакладзеце іх у метал
у мяне 147 1.9 150cv, той жа рухавік,.... на маей ўсе swirl я выдаленыя.... ? быў ammattimento.... мне прыйшлося зняць помпа дызель, паток рэчаў,.... пасля чаго я выцягнуў чэрвеня калектар.... рэдагавана, выдаленыя палітра, attappati адтуліны, а затым я паклаў яго назад пад скутэр з swirl ******.... нічога не звязана ? іх не турбуе.... але я ў дыягназе nn я памылкі, ведаю, як ты можаш мець памылак....
togliele і пакладзеце вечка я звычайна раблю cos? і я не больш праблем,
jared_poe
26-10-2012, 21:06
што звычайна коркі, я павінен паставіць? тады я павінен змяніць карту?
дзякуй за адказы, хлопцы :D
не, не... нічога ў карту змены!! проста пакіньце электрарухавік падлучаны....
blackwolf76
26-10-2012, 23:05
Тыя ж змены, што вы робіце на mercedes CDI пачынаючы з 2000 года.
1448io я іх такога памеру
Я пацвярджаю выдаленне засланак з электрарухавіком падлучаны..памылак няма, і няма карты
Каманду электроніка
27-10-2012, 08:53
я пацвярджаю, памылак няма, і мяняе карту
jared_poe
27-10-2012, 13:30
дзякуй за адказы, хлопцы, mecdoc я не магу спампаваць файл, чаму? я падпісаўся нядаўна, вы можаце mandarmelo далей *****?
Калі выдаленне толькі матылькоў без attappare адтуліны есць праблемы згарання?
msport (exil77grande)
27-10-2012, 13:55
дзякуй за адказы, хлопцы, mecdoc я не магу спампаваць файл, чаму? я падпісаўся нядаўна, вы можаце mandarmelo далей *****?
Калі выдаленне толькі матылькоў без attappare адтуліны есць праблемы згарання?
паводле правілаў, і гэта абсалютна забаронена атрымаць ад карыстальнікаў, зарэгістраваных на форуме, з некаторых privileggi матэрыял сам форум,пакаранне бан абодвух фамільныя карыстальнікаў, у адваротным выпадку не мела б сэнсу, абмежаванне ўжываецца для новых гульцоў.
jared_poe
27-10-2012, 16:29
паводле правілаў, і гэта абсалютна забаронена атрымаць ад карыстальнікаў, зарэгістраваных на форуме, з некаторых privileggi матэрыял сам форум,пакаранне бан абодвух фамільныя карыстальнікаў, у адваротным выпадку не мела б сэнсу, абмежаванне ўжываецца для новых гульцоў.
Прабачце, я думаў, што ў гэтым выпадку не было праблем, так як файл быў размешчаны менавіта для мяне, каб праверыць, ці, у любым выпадку, незалежна ад мяне, я раблю гэта растлумачыць тут, калі ўдаецца.
jared_poe
27-10-2012, 16:33
па тваім меркаванні, калі пакінуць адтуліны адкрытымі на впускном калектары,які, дарэчы, ставіцца на ціск ад турба,есць праблемы??
праблемы гарэння-апошні з вашых праблем.....
у любым выпадку, каб пісаць так, я лічу, што вы не разумею, як зрабіць....ці пу? быць, што я не зразумеў нічога...
Няма, няма, верагодна, праблема ? што я невуцтва ў гэтым пытанні, вы можаце растлумачыць мне, як зрабіць змены, і, паколькі ты тут, скажы мне, у чым праблемы, я іду насустрач, калі ж я пакідаю адкрытымі
jared_poe
28-10-2012, 14:39
Дзякуй Манро тлумачэнне ;)
Вас фізічна, як вы робіце, каб зачыніць адтуліны там, дзе раней былі лапаткі? Зрабіце фланец?
Файл, які я размясціў mecdoc я не магу яго адкрыць, чаму? у мяне не дастаткова паведамленняў, вы можаце scrivermele qu? якія меры?
blackwolf76
28-10-2012, 16:56
дарогі + кароткія і простыя. Або знаходзяцца ў шклянку, тыпу, якія знаходзяцца ў адтуліны манаблокі рухавіка з улікам канкрэтных адтуліны загваздкі клапаны, ці вы filettano адтуліны і вкрутите болт або корак канічная. Відавочна, што ў абодвух выпадках на вонкавым боку вечка паставім цеста ў сіліконавыя формы.
У апошні час я зрабіў некалькі mercedes, і я выкарыстаў балты ад 14мм.
jared_poe
28-10-2012, 16:59
я памыляюся, ці адтуліны, дзе знаходзяцца лапаткі не круглыя?
blackwolf76
28-10-2012, 17:16
Можа быць, мы пішам арабская.
Вам не прыйдзецца заткнуць дзіркі лапатак, але адтуліны цапфы лапатак. Мне здаецца, што Msport ледзь вышэй, то было вельмі ясна.
jared_poe
прабачце за пытанне, але вы ўпэўненыя, каб зрабіць гэтую працу ў адзіночку?
глядзіце, што трэба зняць даволі р? рэчы , у тым ліку рассылкі, за тое, што мала, дрэнна, але што тычыцца рэдагавання зборніка, калі за caxxate рызыкі выкідваць рухавік , калі вы ў канчатковым выніку што-то ў паветраводах ўсмоктвання
jared_poe
28-10-2012, 22:39
jared_poe
прабачце за пытанне, але вы ўпэўненыя, каб зрабіць гэтую працу ў адзіночку?
глядзіце, што трэба зняць даволі р? рэчы , у тым ліку рассылкі, за тое, што мала, дрэнна, але што тычыцца рэдагавання зборніка, калі за caxxate рызыкі выкідваць рухавік , калі вы ў канчатковым выніку што-то ў паветраводах ўсмоктвання
Ціхі такі, я раблю, я раблю ў майстэрні ;) толькі, каб зразумець, як зрабіць змены, аднак мунро прама цяпер я, нарэшце, зразумеў, што я бачыў у разабраным выглядзе і я думаў, што коркі былі пакласці на месцы лапатак... дзякуй, хлопцы, проста я раблю працу, можа быць, адпраўлю фота
jared_poe
29-10-2012, 13:08
есць электрыкі ў майстэрні, iveco, мы маем справу з рознымі маторамі ;)
blackwolf76
29-10-2012, 22:21
есць электрыкі ў майстэрні, iveco, мы маем справу з рознымі маторамі ;)
jared_poe
29-10-2012, 22:27
на жаль, мая праца не тычыцца толькі рухавікоў, ? усе астатняе, што ? казіно...
blackwolf76
29-10-2012, 23:01
на жаль, мая праца не тычыцца толькі рухавікоў, ? усе астатняе, што ? казіно...
Не ? каб ведаць вашыя факты, але з тым, што вам падабацца?? Сістэма паветра?? Abs?? Тармазы??
Chris156
30-10-2012, 00:21
дарогі + кароткія і простыя. Або знаходзяцца ў шклянку, тыпу, якія знаходзяцца ў адтуліны манаблокі рухавіка з улікам канкрэтных адтуліны стрыжня клапана.
Псеўданім заглушкі з ліцця!!! ;)
jared_poe
30-10-2012, 13:13
Не ? каб ведаць вашыя факты, але з тым, што вам падабацца?? Сістэма паветра?? Abs?? Тармазы??
msport (exil77grande)
30-10-2012, 21:23
закрытая па тэме, дзякуй.
checcosassu
26-12-2012, 09:29
ці можна паставіць калектар, 150 л. с., euro3 без клапанаў swirl
sportknight
29-01-2013, 21:17
выбачайце,лепш зняць клапаны і пілаваць слуп няма?,cos? вам застаецца складовай часткай слупа, як корак
blackwolf76
29-01-2013, 21:28
які слуп вы хочаце пілаваць???
Клапаны знаходзяцца ў сувязі адзін з адным з asticina, у той час як асобныя клапаны маюць, як слуп ўстаўкі з металу, мацуецца над клапанам з пластыка, так жа як і ўтулкі, якія roteano ў калектар.
Для рашэнні, калі яны не зламаныя, цяга ад прывада і стацыянарныя, або ў адваротным выпадку (ідэальнае рашэнне) демонтируйте калектара і выдаліць усе, і ў адтуліны утулак у пакладзеце вечка fuzxione, якія выкарыстоўваюцца для моноблоков... мне здаецца, дыяметр 14 ці 15, у мяжы можна атрымаць за адно свердзел і вы іх дакладныя на шапкі..
не будзе работы больш чыстай змяняецца калектар з адным без swirl
blackwolf76
29-01-2013, 22:00
але тое, што вам трэба купіць... і плаціць, заглушкі, стаяць 2 еўра на ўсіх;)
checcosassu
31-01-2013, 13:38
не, пілаваць нічога :)
michele30
08-02-2013, 18:36
можа быць, што гэта праблема ў клапанах машына зойме на некалькі абаротаў больш, для пачатку?
чаму? у мяне есць кліент, які скардзіцца на гэтую праблему.
checcosassu
08-02-2013, 19:09
вы таксама можа паўплываць на ўключэнне
sportknight
09-02-2013, 01:26
Вядома, гэта залежыць таксама ад іх
я хацеў задаць пытанне, але калі swirl бяру ў карту матылькоў трэба выдаліць фізічна?
мне здаецца, вы маглі зняць ці пакінуць іх адкрытымі ад ecu, аднак, чакае рады, хто-то больш? эксперт, я ў мяне былі праблемы з swirl на мой калектар 3 былі зламаныя, і яны былі металічныя
ок, дзякуй, у дыягназ, што вам даваў?
blackwolf76
25-05-2013, 00:06
Важна ? rimuoverele фізічна, а ў тым, што рана ці позна ламаюцца, і, у канчатковым выніку заўседы ў рухавік, у выніку чаго сур'езны шкоду. На карце, было б мэтазгодна togleirle, але калі ў добрых умовах, каб пазбегнуць іх адзін ад аднаго.
таксама, чаму? я, здаецца, зразумеў, што калі прыбраць, але пакінуць прывад падлучаны ў машыне няма памылак,
разабралі впускной калектар, але матылькі ў добрым стане, выдаляю ўсе і выдаляю з карты?
blackwolf76
25-05-2013, 23:12
разабралі впускной калектар, але матылькі ў добрым стане, выдаляю ўсе і выдаляю з карты?
Я рэкамендую вам выдаліць іх і пакінуць электрарухавік падлучаны. Гэта пытанне часу, і вы выявіце ўсе тыя ж маршруты, і рызыка паломкі рухавіка.
дзякуй за адказ, але калі я дазволю электрарухавік падлучаны я павінен змяніць у ecu?
blackwolf76
25-05-2013, 23:35
дзякуй за адказ, але калі я дазволю электрарухавік падлучаны я павінен змяніць у ecu?
не c'? трэба... калі вы хочаце гэта зрабіць ? для вашай педантычнасці.