Перегляд Повної Версії : Fiat sedici fap off
Привіт всім,або два питання,перший це те, що клієнт хоче зняти фап,це знайти трубки прямої з входом датчика тиску і датчика температури, продавець труби, стверджує, що гори і просто не піти і змінити параметри в ебу. Може бути можливо?
Друге питання ви можете мати підручник, щоб змінити ці параметри fap off, egr off ,і які інструменти нам хочуть для цього працювати .
Блок управління потрібно зняти або можеш зробити в послідовний.
Автомобіль Fiat sedici 1.9 Jdt 8valvole 120cv
Привіт всім,або два питання,перший це те, що клієнт хоче зняти фап,це знайти трубки прямої з входом датчика тиску і датчика температури, продавець труби, стверджує, що гори і просто не піти і змінити параметри в ебу. Може бути можливо?
Друге питання ви можете мати підручник, щоб змінити ці параметри fap off, egr off ,і які інструменти нам хочуть для цього працювати .
По-моєму у вас в голові все як у тумані.... якщо ви знаєте, в цьому ****llo знання, я раджу тобі звернутися до когось з більш досвід
Спасибі errecinque !!!!!!
Привіт всім , є 55 гостей і жодного, який дає інфо з цього питання?
Інформацію я все у форумі про defap ці блоки, Але коли один запитує, якщо прибрати DPF, треба також змінювати параметри ебу, моя порада залишається один вище, факти, стежити, щоб хтось, хто тебе вчить, як це зробити, через форум вам можуть дати ідеї, але без бази це неможливо все пояснити від а до z
1° Я буду робити, як каже продавець, якщо, і переконаний,.. потім, якщо від несправності або білий дим замовник оплачує зробив..
2-й Не існує, підручник дійсно для DPF, тому що їх багато і маленькі і йдуть збільшуються і скинуті кілька Біт..
хто може що-небудь зробити підручник для 7 програмне забезпечення, доступне тільки для Fiat Sedici?
Для EGR вас є підручник, щоб дізнатися Hysteresis..
3° в Залежності від ебу і від вашого Інструменту..
Казав мій учитель "не покладається знати рішення, але, знаючи, як знайти спосіб, щоб дістатися до"
Ти зміг зрозуміти, що ECU монтує?
У вас є інструмент, допустимими для даного ЕБУ?
свій інструмент з послідовного або в школі?
Ти повинен знати, що ті 55, які відвідали ваш пост, можливо, ви відчувають себе обдуреними або вважають непотрібним писати для хобьо відповідь..
свої дослідження з цього питання Fiat Sedici ви і зупиняється тільки в той свій пост?
з повідомлення, або форум не дозволяє мені переглядати вкладення .один раз, що я просив інфо за програмами, які ви могли знайти в інтернеті я рік застряг 3/4 днів*****і я areperire інформація.
Я бачу, що ви користувач заблокований.. "Нік Синій"
треба обговорити з адмін
чому я повинен знати, як адмін, що б відчував quest дій не потрібно..
і не обов'язково через програми, піратські..
їх візьміть в бані на пару днів в наступний раз і на завжди..
це не значить, що ти повинен знати, зробити пошук за певними темами..
тепер що тобі потрібно ще знати, щоб продовжити свою роботу?
Привіт, блискавка.Вибач, але навіщо ти погіршуєш життя? Роби, як сказав клієнт,щоб зібрати трубу і подивитися, якщо автомобіль йде добре.Якщо є питання, читайте ебу з вашим інструментом, і ви зробите зміни від Данила онлайн-сервіс цього форуму.Якщо ж ви хочете зробити все самостійно, щоб заощадити....готові витратити.
Здрастуйте, кілька разів тільки труби, без зміни управління не створює проблеми, але тільки на якийсь автомобіль, а потім в залежності від стану автомобіля..
Я, однак, я рекомендую використовувати відповідні програми для defappare так, що у вас немає проблем з індикатор несправності і qiant'інше
Місце очищається, зав'язуйте, або мені доведеться прийняти заходи, а якщо у вас є велике бажання написати дасте пораду що і як зробити, до творця посту.
Доброго ранку адмін, як я можу читати вкладення?
Send file
i resolve your problem
hello bilchip, the customer for the moment decided to відкладіть the change. thanks for the availability.