Прагляд Поўнай Версіі : шукаю файл ori для Honda Civic 2.2 CDTI 140cv 1037396119
прывітанне ўсім, шукаю файл ori для Honda Civic 2.2 CDTI 140cv 1037396119.
Я праверыў у базе дадзеных файлаў крычы і не прысутнічае.
Дзякуй за дапамогу
Я 1037396118 цяпер нагрузкі ў базе дадзеных..
дзякуй cinqueturbo, па-твойму, я змагу сам аднавіць эбу ? на практыцы, у мяне ёсць адзін сябар, які зрабіў карту час таму, і цяпер страціў файл крычы
Вядома, вы можаце...mpps працуе выдатна на гэта аўто!!
прывітанне cinqueturbo, я пайшоў у банк дадзеных, каб загрузіць файлы, якія вы дадалі, але winrar кажа, што ён пашкоджаны, вы можаце праверыць ? дзякуй
прывітанне cinqueturbo, я пайшоў у банк дадзеных, каб загрузіць файлы, якія вы дадалі, але winrar кажа, што ён пашкоджаны, вы можаце праверыць ? дзякуй
Я абнавіў да версіі winRAR 5.50 таксама абнаўляе свой
Я абнавіў да версіі winRAR 5.50 таксама абнаўляе свой
Вядома, вы можаце...mpps працуе выдатна на гэта аўто!!
Не ведаю, як дапамагчы.. калі вам патрэбен паштовы файл mod, спрабую зноў прывесці да..
Хлопцы, я прашу прабачэння, даць шмат непрыемнасцяў, але я паняцця не маю, як вярнуць машыну з дапамогай mpps.
Калі гэта тое, што вы можаце мне прадэманстраваць тут, на форуме, я рады даведацца, у выпадку, калі вы не можаце прымацаваць файл, які я чытаў з аўто і дзякуй, хто мне можа дапамагчы.
Дадам толькі, што аўтамабіль не мае fap, так што файл павінен быць крычы, за выключэннем таго, што ў выключэнне з апошняга.
Табе патрэбен крычы...так бы адрозненні. ..з вынікам у з defap.....але гэта не так проста, як ты думаеш. Я магу задаць табе пытанне..у вашым файле, што ёсць, што не падабаецца? Вашу карту ад праблем? У цябе працуе круіз-кантроль?
Хлопцы, я прашу прабачэння, даць шмат непрыемнасцяў, але я паняцця не маю, як вярнуць машыну з дапамогай mpps.
Калі гэта тое, што вы можаце мне прадэманстраваць тут, на форуме, я рады даведацца, у выпадку, калі вы не можаце прымацаваць файл, які я чытаў з аўто і дзякуй, хто мне можа дапамагчы.
Дадам толькі, што аўтамабіль не мае fap, так што файл павінен быць крычы, за выключэннем таго, што ў выключэнне з апошняга.
Вы маеце рацыю.. файлы, нават калі ідэальна роўныя, маюць занадта шмат адрозненняў..
ведаю кропкі для DPF і EGR, але нават пакласці не вяртае мне файл на 100%
адпраў паведамленне на professionalchiptuning, магчыма, вам ўдасца знайсці файл врі
я чакаю адказу ад аднаго..
Табе патрэбен крычы...так бы адрозненні. ..з вынікам у з defap.....але гэта не так проста, як ты думаеш. Я магу задаць табе пытанне..у вашым файле, што ёсць, што не падабаецца? Вашу карту ад праблем? У цябе працуе круіз-кантроль?
прывітанне riox80,
тады я заяўляю, што гэты файл-гэта аўто майго сябра, які зрабіў карту час таму, але з гадамі ён страціў флэшку, дзе быў файл крычы.
У любым выпадку, я прывёў гэтую машыну(з 180cv ў "падрыхтоўцы" ), і я павінен сказаць, што мне не здаецца, што ён нават не 140cv так што мой сябар хацеў вярнуць яе назад без страт, адключэнне fap .
Круіз не працуе, але, здаецца, гэта звязана з тым, што быў адключаны fap.
Вы маеце рацыю.. файлы, нават калі ідэальна роўныя, маюць занадта шмат адрозненняў..
ведаю кропкі для DPF і EGR, але нават пакласці не вяртае мне файл на 100%
адпраў паведамленне на professionalchiptuning, магчыма, вам ўдасца знайсці файл врі
я чакаю адказу ад аднаго..
ок, дзякуй cinqueturbo, каб час, які я прысвячаю
я звязаўся з супрацоўнікамі professionalchiptuning і даць мне файл крычы на сціплую суму, хто-небудзь ведае, як прымусіць яго працаваць зноў у круіз, нягледзячы на адключэнне fap ?
акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі я магу паставіць той файл, які я acuistato ў банку дадзеных, без таго, што персанал ў нас дрэнна.
дзякуй.
я звязаўся з супрацоўнікамі professionalchiptuning і даць мне файл крычы на сціплую суму, хто-небудзь ведае, як прымусіць яго працаваць зноў у круіз, нягледзячы на адключэнне fap ?
акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі я магу паставіць той файл, які я acuistato ў банку дадзеных, без таго, што персанал ў нас дрэнна.
дзякуй.
Мммм добры пытанне.. але я думаю, што ў золата не цікавіць, пасля таго, як я даў файл..
Але спытаеце іх адразу не балюча, і нічога не варта :P
прывітанне, хлопцы, у мяне файл крычы, нарэшце, і я дадам іх у банк дадзеных. хто-то можа даць мне руку, каб гэты круіз ?