Перегляд Повної Версії : Damos Opel Corsa C 1.3 CDTI
Damos побудований мною на winols для OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D
я сподіваюся, що я зробив щось приємне для форуму і всього співтовариства
Azz і добре.. подивимося, якщо і як тільки ті карти, які готуєш :P
Azz і добре.. подивимося, якщо і як тільки ті карти, які готуєш :P
Ахаха спробувати, щоб повірити
Мммм, карти здаються правильними, не призначив 100%, а не в лінію відмінно з Біт..
але 100% корисно для тих, хто новачок..
Мммм, карти здаються правильними, не призначив 100%, а не в лінію відмінно з Біт..
але 100% корисно для тих, хто новачок..
Іноді na радість хахаха
блін !! блаженні ті, які мають блок управління, принаймні, розуміють щось !! я після оновлення dieselgate не попадеться більше нічого на моїй :Або, якщо хочеш, щоб тебе навколо, так що я "damissi" це теж hihihi
блін !! блаженні ті, які мають блок управління, принаймні, розуміють щось !! я після оновлення dieselgate не попадеться більше нічого на моїй :Або, якщо хочеш, щоб тебе навколо, так що я "damissi" це теж hihihi
все добре в цьому світі, я вже майже 2 роки, далі на мою карту, намагаючись зрозуміти що-то, я вважаю, що, якщо я зайду до складу також невролог може супроводжувати тільки ахахахах
Основна проблема і що ваш ECU і Simos PCR 2.1
Я не той ЕКЮ, серед моїх клієнтів, і тому я ніколи не вникав тих ecu
Покладених на professionalchiptuning, що залишишся задоволений на всі 110% і ти скажеш мені спасибі за пораду
все добре в цьому світі, я вже майже 2 роки, далі на мою карту, намагаючись зрозуміти що-то, я вважаю, що, якщо я зайду до складу також невролог може супроводжувати тільки ахахахах
hahahbeh від спасибі ж, я не хочу мати на своїй совісті ;-)
Основна проблема і що ваш ECU і Simos PCR 2.1
Я не той ЕКЮ, серед моїх клієнтів, і тому я ніколи не вникав тих ecu
Покладених на professionalchiptuning, що залишишся задоволений на всі 110% і ти скажеш мені спасибі за пораду
дивись, ідея полягає в тому, що, так як моя вже дурниця, я шукаю оригінальний файл оновлення dieselgate( читати з півня, так як я тільки, що читав з genius ..але менше, як і розмір), щоб дати файли онлайн х зробити роботу чисто ( я переїхав з winols, файл у нью-genius про файл ліжко з півня, блок управління, мод, що я нижче, але не будучи на 100% впевнений, що це правильно, я все ще чекаю х, щоб побачити, якщо я вважаю, моє оновлення )
дивись, ідея полягає в тому, що, так як моя вже дурниця, я шукаю оригінальний файл оновлення dieselgate( читати з півня, так як я тільки, що читав з genius ..але менше, як і розмір), щоб дати файли онлайн х зробити роботу чисто ( я переїхав з winols, файл у нью-genius про файл ліжко з півня, блок управління, мод, що я нижче, але не будучи на 100% впевнений, що це правильно, я все ще чекаю х, щоб побачити, якщо я вважаю, моє оновлення )
вкласти все і стараємося допомогти вам, я думаю, що маючи навіть шматок можна відновити (принаймні на xbox360 функції метод), то я не знаю, враховуючи, що змінюється sw і hw на кожному ecu
p.s. ти не можеш зробити приємно прочитати ваш? краще, якщо bdm
таким чином, файл з ім'ям
osg є те, що ліжко з newgenius
це називається
21.09 є те, що ліжко з півня, який я в даний час під
і це називається
верхній-це те, що я змінив з winols копіювати файл newgenius на карті, змінений 2 мега
звичайно, я сподіваюся, я не напартачила, але не практичні, то, можна сказати, тільки вас, експертів
вкласти все і стараємося допомогти вам, я думаю, що маючи навіть шматок можна відновити (принаймні на xbox360 функції метод), то я не знаю, враховуючи, що змінюється sw і hw на кожному ecu
p.s. ти не можеш зробити приємно прочитати ваш? краще, якщо bdm
я б сказав, що, будучи ебу зокрема, і занадто нещодавно після я благословив оновлення декілька будуть оскаржені, щоб зрозуміти, де були помилки (видно, що є прогалини і х тепер ліміт на 3850 в 5 залишається там повинні бути помилки) у будь-якому випадку в тиждень я роблю тест з укладачем, що там він працював , якщо я не можу розв'язати я буду сподіватися на служби файлів на форумі (з надією, що в писанні, я не бачив, що се ні, я ніколи не пробував