Прагляд Поўнай Версіі : Damos Opel Corsa C 1.3 CDTI
Damos пабудаваны мной на winols для OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D
я спадзяюся, што я зрабіў што-то прыемнае для форуму і супольнасці
Azz і добра.. паглядзім, калі і як толькі тыя карты, якія рыхтуеш :P
Azz і добра.. паглядзім, калі і як толькі тыя карты, якія рыхтуеш :P
Ахах паспрабаваць, каб паверыць
Мммм, карты здаюцца правільнымі, не прызначыў 100%, а не ў лінію выдатна з Біт..
але 100% карысна для тых, хто пачатковец..
Мммм, карты здаюцца правільнымі, не прызначыў 100%, а не ў лінію выдатна з Біт..
але 100% карысна для тых, хто пачатковец..
Часам na радасць хахаха
блін !! дабрашчасныя тыя, якія маюць блок кіравання, па меншай меры, разумеюць што-то !! я пасля абнаўлення dieselgate не трапіцца больш нічога на маёй :Ці, калі хочаш, каб цябе вакол, так што я "damissi" гэта таксама hihihi
блін !! дабрашчасныя тыя, якія маюць блок кіравання, па меншай меры, разумеюць што-то !! я пасля абнаўлення dieselgate не трапіцца больш нічога на маёй :Ці, калі хочаш, каб цябе вакол, так што я "damissi" гэта таксама hihihi
усе добра ў гэтым свеце, я ўжо амаль 2 гады, далей на маю карту, спрабуючы зразумець што-то, я мяркую, што, калі я ўвайду ў склад таксама неўролаг можа суправаджаць толькі ахахахах
Асноўная праблема і што ваш ECU, і Simos PCR 2.1
Я не той ЭКЮ, сярод маіх кліентаў, і таму я ніколі не ўнікаў тых ecu
Ўскладзеных на professionalchiptuning, што застанешся задаволены на ўсе 110% і ты скажаш мне дзякуй за савет
усе добра ў гэтым свеце, я ўжо амаль 2 гады, далей на маю карту, спрабуючы зразумець што-то, я мяркую, што, калі я ўвайду ў склад таксама неўролаг можа суправаджаць толькі ахахахах
hahahbeh ад дзякуй жа, я не хачу мець на сваёй сумлення ;-)
Асноўная праблема і што ваш ECU, і Simos PCR 2.1
Я не той ЭКЮ, сярод маіх кліентаў, і таму я ніколі не ўнікаў тых ecu
Ўскладзеных на professionalchiptuning, што застанешся задаволены на ўсе 110% і ты скажаш мне дзякуй за савет
глядзі, ідэя складаецца ў тым толькі, што, так як мая ўжо глупства, я шукаю арыгінальны файл з абнаўленне dieselgate( чытаць з пеўня, так як я толькі, што чытаў з genius ..але менш, як і памер), каб даць файлы онлайн х зрабіць працу чыста ( я пераехаў з winols, файл у нью-genius аб файле ложак з пеўня, блок кіравання, мод, што я ніжэй, але не будучы на 100% упэўнены, што гэта правільна, я ўсё яшчэ чакаю х, каб убачыць, калі я лічу, мая абнаўленне )
глядзі, ідэя складаецца ў тым толькі, што, так як мая ўжо глупства, я шукаю арыгінальны файл з абнаўленне dieselgate( чытаць з пеўня, так як я толькі, што чытаў з genius ..але менш, як і памер), каб даць файлы онлайн х зрабіць працу чыста ( я пераехаў з winols, файл у нью-genius аб файле ложак з пеўня, блок кіравання, мод, што я ніжэй, але не будучы на 100% упэўнены, што гэта правільна, я ўсё яшчэ чакаю х, каб убачыць, калі я лічу, мая абнаўленне )
укласці ўсё і стараемся дапамагчы вам, я думаю, што маючы нават кавалак можна аднавіць (па меншай меры на xbox360 функцыі метад), то я не ведаю, улічваючы, што змяняецца sw і hw на кожным ecu
p.s. ты не можаш зрабіць прыемна прачытаць ваш? лепш, калі bdm
такім чынам, файл з імем
osg з'яўляецца тое, што ложак з newgenius
гэта называецца
21.09 з'яўляецца тое, што ложак з пеўня, які я ў цяперашні час пад
і гэта называецца
верхні-гэта тое, што я змяніў з winols капіяваць файл newgenius на карце, зменены 2 мега
вядома, я спадзяюся, я не нашкодзіла, але не практычныя, то, можна сказаць, толькі вас, экспертаў
укласці ўсё і стараемся дапамагчы вам, я думаю, што маючы нават кавалак можна аднавіць (па меншай меры на xbox360 функцыі метад), то я не ведаю, улічваючы, што змяняецца sw і hw на кожным ecu
p.s. ты не можаш зрабіць прыемна прачытаць ваш? лепш, калі bdm
я б сказаў, што, будучы эбу прыватнасці, і занадта нядаўна пасля я дабраславіў абнаўлення некалькі будуць аспрэчаныя, каб зразумець, дзе былі памылкі (відаць, што ёсць прабелы і х цяпер ліміт на 3850 ў 5 застаецца там павінны быць памылкі) у любым выпадку ў тыдзень я раблю тэст з складальнікам, што там ён працаваў на , калі я не магу вырашыць я буду спадзявацца на службы файлаў на форуме (з надзеяй, што ў пісанні я не ўсё бачыў, кэ няма, я ніколі не спрабаваў