Прагляд Поўнай Версіі : Водгук OPEL CORSA 1.3 CDTI 69CV MAGNETI MARELLI 6J0 1320X177 01246JO01D
Добры дзень, у дадатку вы знойдзеце файл у мод і ліст excel, дзе я набраў на ўсіх картах, што я знайшоў з дапамогай чытання некаторых пастоў на гэтым сайце, я хацеў бы ведаць, калі пра гэта карта была зроблена добра, і асабліва, калі вы маглі б падштурхнуць яшчэ, акрамя таго, я хацеў бы адзначыць, што на маей opel 1.3 cdti 69 л. с. я паставіў турбіну giulietta 1.6 у фіксаванай геаметрыі, дзе ў мяне ціск маленькае 1.7 і прымацоўваецца да 1.5/1.6 ад карты я ўжо ўнёс змены, каб пазбегнуць збояў у sovrappresione.
У асноўным машына ў парадку, хоць вашы думкі мне будуць вельмі карысныя, асабліва, калі яна можа быць палепшана ў выпадку наяўнасці памылак.
Дзякуй усім загадзя
Добры дзень, у дадатку вы знойдзеце файл у мод і ліст excel, дзе я набраў на ўсіх картах, што я знайшоў з дапамогай чытання некаторых пастоў на гэтым сайце, я хацеў бы ведаць, калі пра гэта карта была зроблена добра, і асабліва, калі вы маглі б падштурхнуць яшчэ, акрамя таго, я хацеў бы адзначыць, што на маей opel 1.3 cdti 69 л. с. я паставіў турбіну giulietta 1.6 у фіксаванай геаметрыі, дзе ў мяне ціск маленькае 1.7 і прымацоўваецца да 1.5/1.6 ад карты я ўжо ўнёс змены, каб пазбегнуць збояў у sovrappresione.
У асноўным машына ў парадку, хоць вашы думкі мне будуць вельмі карысныя, асабліва, калі яна можа быць палепшана ў выпадку наяўнасці памылак.
Дзякуй усім загадзя
Але інфармацыя у цябе сапраўды на гэтым форуме??
Але інфармацыя у цябе сапраўды на гэтым форуме??
з майго боку замест помпы паставіць у "банку" хахаха
вярнуўшыся на тэму, вы на абмеркаванне "marelli вучыцца", параўноўваючы карту прынята ў студыі з маёй, і я знайшоў некаторыя карты ўставіць у ліст excel, які я падзяліўся першы
я прама з дарогі дрэннае, мабыць, так?
з майго боку замест помпы паставіць у "банку" хахаха
вярнуўшыся на тэму, вы на абмеркаванне "marelli вучыцца", параўноўваючы карту прынята ў студыі з маёй, і я знайшоў некаторыя карты ўставіць у ліст excel, які я падзяліўся першы
я прама з дарогі дрэннае, мабыць, так?
Вы не па-за шляху, але....
Ясна, што з 60cv Opel & Suzuki я проста працаваў, каб вырашыць праблемы, якія ўжо маюць серыі і г. д.
у вас усталяваны махавік фіксаваны спадзяюся?
Што ты хочаш Атрымаць ад гэтай Машыны???
я бачу, што вы страцілі сон з-за Разраднай Рампы, што калі ты можаш рабіць ці добра, карты асноўных і Маф можа закон + 1200 мг & Map + у 2800 Rail працуе ўжо ў 1550Bar і больш..
карты на ліст exel не я, праверыць усе, але ёсць асноўныя..
і я не разумею, чаму не чапаў?
і тое, што я дакрануўся да я зрабіў няправільна, на жаль..
уважлівых прычын n'roses імгненне..
для таго, каб прыняць л. с. ты павінен ўводзіць + дызель & сціск + Паветра ў цыліндры праўда?
цяпер не ведаю, як працуе турба "ці як ты хочаш працаваць", але 1,5-1,6 таксама арыгінал, жадаючы без праблем..
калі вы зрабілі трубаправод ад 0 з дыяметр варты лічыцца "можа быць, з FMIC"
у вас павялічыўся толькі на 100-200mbar і выдатак паветра, улучшающ эфектыўнасць спякоты, што не мала..
цяпер я не ведаю, як з дызельным, але ад таго, што бачу ў карце + соль абаротаў, тым больш падае дызельнага паліва "тое нямногае, што ты паспеў даць з другога боку..
Вы не па-за шляху, але....
Ясна, што з 60cv Opel & Suzuki я проста працаваў, каб вырашыць праблемы, якія ўжо маюць серыі і г. д.
у вас усталяваны махавік фіксаваны спадзяюся?
Што ты хочаш Атрымаць ад гэтай Машыны???
я бачу, што вы страцілі сон з-за Разраднай Рампы, што калі ты можаш рабіць ці добра, карты асноўных і Маф можа закон + 1200 мг & Map + у 2800 Rail працуе ўжо ў 1550Bar і больш..
карты на ліст exel не я, праверыць усе, але ёсць асноўныя..
і я не разумею, чаму не чапаў?
і тое, што я дакрануўся да я зрабіў няправільна, на жаль..
уважлівых прычын n'roses імгненне..
для таго, каб прыняць л. с. ты павінен ўводзіць + дызель & сціск + Паветра ў цыліндры праўда?
цяпер не ведаю, як працуе турба "ці як ты хочаш працаваць", але 1,5-1,6 таксама арыгінал, жадаючы без праблем..
калі вы зрабілі трубаправод ад 0 з дыяметр варты лічыцца "можа быць, з FMIC"
у вас павялічыўся толькі на 100-200mbar і выдатак паветра, улучшающ эфектыўнасць спякоты, што не мала..
цяпер я не ведаю, як з дызельным, але ад таго, што бачу ў карце + соль абаротаў, тым больш падае дызельнага паліва "тое нямногае, што ты паспеў даць з другога боку..
згодны ў поўным аб'еме, на самай справе, я цягі на нізкіх пры ўваходзе ў функцыю турба, але тады, на 3000 ўжо, здаецца, абгарадзіць, ва ўсякім выпадку для интеркулера выбіраюць для гэтых scenic 1.9, якія, як велічыні, па параўнанні са мной-гэта самы доўгі і высокі, і таму, што праблемы прасторы відаць, што я крыху за бампер, па нагоды maf цяпер залажу на тое, гонкі 1.7 (чытаў у сеткі закона страў больш, чым у 1.3) map-гэта арыгінальны і падманулі ў карты, у адваротным выпадку recovery ён заўсёды быў там, з тых цісках.
У двухмассовом махавік памянялі 2 гады таму, але ў наступны раз, калі вы пакінеце мяне, я аддаю перавагу лётаць выпраўлена за кошт змены
на гэтай машыне я хацеў бы атрымаць што-то на мяжы прабуксоўкі счаплення такім чынам, каб не змяніць пад калядныя святы xD, ты на якую карту параіце мне ўмяшацца?
Яшчэ раз дзякуй за парады
усе, акрамя
06211E ОК
0625CA 12800 макс ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева
06211E, як і вышэй
067F48, як і вышэй
067F6A, як і вышэй
0690EE глядзець у 2D, што ты зрабіў, і падумай
06921E, як і вышэй
069372, а практыка ставіць усё на 12800
069D86 ОК
069DB4 ОК
069DFA, а практыка ставіць усё на 12800
069E4C ОК
069EEE ведаеш, што гэта значыць?
064C72 ведаеш, што гэта значыць?
061EFC ты ўпэўнены? не 062902???
усе, акрамя
06211E ОК
0625CA 12800 макс ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева
06211E, як і вышэй
067F48, як і вышэй
067F6A, як і вышэй
0690EE глядзець у 2D, што ты зрабіў, і падумай
06921E, як і вышэй
069372, а практыка ставіць усё на 12800
069D86 ОК
069DB4 ОК
069DFA, а практыка ставіць усё на 12800
069E4C ОК
069EEE ведаеш, што гэта значыць?
064C72 ведаеш, што гэта значыць?
прывітанне cinqueturbo яшчэ раз дзякуй за дапамогу, якую ты даеш мне
на 069oee і 6921e я лічу, карты педаль, праўда? я хацеў бы лепш зразумець, як лепш
цяпер я ніжэй ўжо вашыя парады, паглядзім, калі я зразумеў усё, я ўзяў усё, і я прынёс паляпшэнняў, дзе ты знайшоў стыхійных бедстваў
у дадатку вы знойдзеце новы файл, яшчэ раз дзякуй за ўсё
06211E ОК
0625CA 12800 макс 4500rpm ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева 750rpm
06211E, як і вышэй
067F48, як і вышэй
067F6A, як і вышэй
0690EE так ты ў 4500rpm 100% педалі вы хочаце "менш" дызельнага паліва 1500rpm???
на што трэба націскаць на нізкіх абарачэннях??
06921E, як і вышэй
069372 ДОБРА, таму што ты дакрануўся да ВР?
069D86 ОК
069DB4 ОК
069DFA праверыць зноў..
069E4C ОК
069EEE ты ведаеш, што такое... і што?
064C72 ты ведаеш, што такое... і што?
06211E ОК, перамыкач сістэмы рэцыркуляцыі ог і мы
0625CA 12800 макс 4500rpm ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева 750rpm я паставіў справа 12800, і хай астатнія злева
06211E, як вышэй, то, магчыма, вам няправільна, але гэты адрас адносіцца да egr switch
067F48 як вышэй, так
067F6A як вышэй, так
0690EE так ты ў 4500rpm 100% педалі вы хочаце "менш" дызельнага паліва 1500rpm??? чытае dx ---> лева-ці наадварот? першая крывая злева ставіцца да 4500 або 750 абаротаў у хвіліну?
06921E, як і вышэй
069372 ДОБРА, таму што ты дакрануўся да ВР? я правільна вр
069D86 ОК
069DB4 ОК
069DFA правер яшчэ раз.. дзе я згламэздаць?
069E4C ОК
069EEE ты ведаеш, што такое... і што? час, што я разумею, як дзейнічаць, і я імкнуся
064C72 ты ведаеш, што такое... і што? самае
061EFC ты ўпэўнены? не 062902??? я змяніў, як сказаў сам, на самай справе на лісце я паставіў пытальнік, таму што не быў упэўнены, але з іншых вр не зменены або некалькі ў recovery
даруй за час, што я раблю цябе губляць, у цябе бясконцае цярпенне, і я ніколі не перастане дзякаваць
паглядзім, калі я зразумеў, як рэдагаваць карты педалі
0625CA 12800 макс 4500rpm ПРАВАБАКОВЫМ размяшчэннем руля налева 750rpm я паставіў справа 12800, і хай астатнія злева
06211E, як вышэй, то, магчыма, вам няправільна, але гэты адрас адносіцца да egr switch
067F48 як вышэй, так
067F6A як вышэй, так
0690EE так ты ў 4500rpm 100% педалі вы хочаце "менш" дызельнага паліва 1500rpm??? чытае dx ---> лева-ці наадварот? першая крывая злева ставіцца да 4500 або 750 абаротаў у хвіліну?
06921E, як і вышэй
069372 ДОБРА, таму што ты дакрануўся да ВР? я правільна вр
069D86 ОК
069DB4 ОК
069DFA правер яшчэ раз.. дзе я згламэздаць?
069E4C ОК
069EEE ты ведаеш, што такое... і што? час, што я разумею, як дзейнічаць, і я імкнуся
064C72 ты ведаеш, што такое... і што? самае
061EFC ты ўпэўнены? не 062902??? я змяніў, як сказаў сам, на самай справе на лісце я паставіў пытальнік, таму што не быў упэўнены, але з іншых вр не зменены або некалькі ў recovery
даруй за час, што я раблю цябе губляць, у цябе бясконцае цярпенне, і я ніколі не перастане дзякаваць
0625CA 12800 макс туомо і зразумець?? левая 4500 справа 750rpm
06211E "вы маеце рацыю, ніколі не памятаю, наваў ce я думаю.."
067F48 як вышэй, так
067F6A як вышэй, так
0690EE "Не зразумеў?? "
06921E, як і вышэй
069372 ДОБРА, таму што ты дакрануўся да ВР? я правільна вр "і хто сказаў табе, чапаць??"
069D86 ОК
069DB4 ОК
069DFA правер яшчэ раз.. дзе я згламэздаць? "і правер, ці яшчэ лепш.."
069E4C ОК
069EEE ты ведаеш, што такое... і што? час, што я разумею, як дзейнічаць, і я стараюся "ты ведаеш, што і-лім.дызельнае паліва, дзе вы хочаце, каб ўмяшацца?"
064C72 ты ведаеш, што такое... і што? ідэальна, калі вы павінны даць дызельнага паліва, і вы адкрылі усе абмежавальнікі, як хочаце, каб даць???
061EFC ты ўпэўнены? не 062902??? я змяніў, як сказаў сам, на самай справе на лісце я паставіў пытальнік, таму што не быў упэўнены, але з іншых вр не зменены або некалькі ў recovery, то няхай той, стары..
P. S файл rar ў папярэднім пасце, а выправіць пашкоджаны файл і загрузіце яго..
0625CA 12800 макс туомо і зразумець?? левая 4500 справа 750rpm
06211E "вы маеце рацыю, ніколі не памятаю, наваў ce я думаю.."
067F48 як вышэй, так
067F6A як вышэй, так
0690EE "Не зразумеў?? "
06921E, як і вышэй
069372 ДОБРА, таму што ты дакрануўся да ВР? я правільна вр "і хто сказаў табе, чапаць??"
069D86 ОК
069DB4 ОК
069DFA правер яшчэ раз.. дзе я згламэздаць? "і правер, ці яшчэ лепш.."
069E4C ОК
069EEE ты ведаеш, што такое... і што? час, што я разумею, як дзейнічаць, і я стараюся "ты ведаеш, што і-лім.дызельнае паліва, дзе вы хочаце, каб ўмяшацца?"
064C72 ты ведаеш, што такое... і што? ідэальна, калі вы павінны даць дызельнага паліва, і вы адкрылі усе абмежавальнікі, як хочаце, каб даць???
061EFC ты ўпэўнены? не 062902??? я змяніў, як сказаў сам, на самай справе на лісце я паставіў пытальнік, таму што не быў упэўнены, але з іншых вр не зменены або некалькі ў recovery, то няхай той, стары..
P. S файл rar ў папярэднім пасце, а выправіць пашкоджаны файл і загрузіце яго..
паспрабуйце зараз, калі ідзе загрузка
не ведаю як, але я ў хахаха, цяпер я гэта ўспомніў, і я заводжу
спампаваць мне добра і што архіў пашкоджаны "прадажны"..
вось файл, дайце мне ведаць, калі адкрывае
Я ніколі не ведаю, у чым у цябе праблема захаваць файл з rar або zip і загрузіць яго, але мы цягнуць..
Я ніколі не ведаю, у чым у цябе праблема захаваць файл з rar або zip і загрузіць яго, але мы цягнуць..
я толькі што я спрабаваў спампаваць, і знаходзіцца ў працаздольным стане, не тое, што ў вас антывірус, што цябе спыняе?
а я проста запампаваў іншыя файлы з форуму і працуюць..
чакае каго-то яшчэ, што дасць табе руку
а я проста запампаваў іншыя файлы з форуму і працуюць..
чакае каго-то яшчэ, што дасць табе руку
добра.... дзякуй, пейзаж
Цяпер працуе.. я не думаю, што паміж рознымі версіямі winrar мог зразумець, што не адкрыць архівы..
Аляксандр, вяртаючыся да нас..
чым ты займаешся ў жыцці?
0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях?
067F4A чаму?
067F68, як і вышэй
06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%
06923C, як і вышэй
069EF0 пакладзі ў 12800
069EF2 пакладзі ў 12800
сістэма і карыстайцеся.. калі патрабуецца іншае дызельнага паліва 064C92
Цяпер працуе.. я не думаю, што паміж рознымі версіямі winrar мог зразумець, што не адкрыць архівы..
Аляксандр, вяртаючыся да нас..
чым ты займаешся ў жыцці?
0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях?
067F4A чаму?
067F68, як і вышэй
06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%
06923C, як і вышэй
069EF0 пакладзі ў 12800
069EF2 пакладзі ў 12800
у жыцці я заўсёды на сувязі з аўто, але на гэты раз у якасці выкладчыка......
0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях? вы чытаеце ў зваротным так што я павінен прынесці ў правай ўсё да 12800 і злева ад таго, як я мог зразумець
067F4A чаму? мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
067F68, як і вышэй, мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
06910C амаль не патрабуе, максімум на 100%, я прыводжу ў арыгінале, таму што з дапамогай гэтага эксперыменту мне застаецца паскораным фіксаванай да 4500 абаротаў у хвіліну
06923C як вышэй я прыводжу ў арыгінале, таму што з дапамогай гэтага эксперыменту мне застаецца паскораным фіксаванай да 4500 абаротаў у хвіліну
069EF0 пакладзі ў 12800, да чаго ставіцца?
069EF2 пакладзі ў 12800, да чаго ставіцца?
69EF0 пакладзі ў 12800 максімальная колькасць дызельнага паліва на 3500 аб / мін
069EF2 пакладзі ў 12800 максімальная колькасць дызельнага паліва да 4000 аб / мін
0625CA ок, але крокам, таму што ўжо на нізкіх абарачэннях? вы чытаеце ў зваротным так што я павінен прынесці ў правай ўсё да 12800 і злева ад таго, як я мог зразумець
067F4A чаму? мабыць, - гаворыцца ў нармальную бок так, пачатак 12800, а потым спусціцца пакінуўшы на левай
Няма ты яшчэ не зразумеў.....
Няма ты яшчэ не зразумеў.....
Я цябе, напрыклад....атрымаць карту педаль і глядзець у 2d. Я па памяці, што я яшчэ не глядзеў што ты нарабіў....у вас ёсць 8 крывых, калі я не памыляюся. Першая адпавядае ў пачатку раўндаў, у апошні да 4688 (таямніцы ing marelli) . Наадварот трэба прачытаць кожнай крывой ад dx sx. Г. зн. значэнне максімальнага крутоўнага моманту запыту вы знойдзеце ў першы біт у лева-апошні паварот, на самай справе адмоўныя значэння знайсці іх у першых паваротах нізкіх абарачэннях на працягу першых біт dx-ду кожнай крывой. Я спадзяюся, што было ясна
Я цябе, напрыклад....атрымаць карту педаль і глядзець у 2d. Я па памяці, што я яшчэ не глядзеў што ты нарабіў....у вас ёсць 8 крывых, калі я не памыляюся. Першая адпавядае ў пачатку раўндаў, у апошні да 4688 (таямніцы ing marelli) . Наадварот трэба прачытаць кожнай крывой ад dx sx. Г. зн. значэнне максімальнага крутоўнага моманту запыту вы знойдзеце ў першы біт у лева-апошні паварот, на самай справе адмоўныя значэння знайсці іх у першых паваротах нізкіх абарачэннях на працягу першых біт dx-ду кожнай крывой. Я спадзяюся, што было ясна
Гэта выдатна, значыць, я павінен даць больш пара на 8 крывыя з 5 на потым, у адваротным выпадку, пачынаючы ужо з нізкіх абаротаў, павялічваючы толькі спажыванне, затым на кожнай крывой, пачынаючы ад левага да сярэдзіны крывой, у адваротным выпадку я пайду дызельнага паліва, нават калі я ледзь-паскаральнік або лепш, змяніць усе такім чынам, што ў вас ужо ёсць штуршок, толькі паскарэнне?
P. s. лепш не глядзець жахі, якія я зрабіў на картах педаль у адваротным выпадку патэлефануеш таце, каб мяне адлучылі яго ад царквы ха-ха
Дзякуй за савет
Гэта выдатна, значыць, я павінен даць больш пара на 8 крывыя з 5 на потым, у адваротным выпадку, пачынаючы ужо з нізкіх абаротаў, павялічваючы толькі спажыванне, затым на кожнай крывой, пачынаючы ад левага да сярэдзіны крывой, у адваротным выпадку я пайду дызельнага паліва, нават калі я ледзь-паскаральнік або лепш, змяніць усе такім чынам, што ў вас ужо ёсць штуршок, толькі паскарэнне?
P. s. лепш не глядзець жахі, якія я зрабіў на картах педаль у адваротным выпадку патэлефануеш таце, каб мяне адлучылі яго ад царквы ха-ха
Дзякуй за савет
Не сказаў ..калі хочаш педаль больш гатовы прама зараз вы можаце таксама заправіць першыя крывыя (трэба зрабіць, выпрабаванняў, каб зразумець). Кожны паварот вы павінны прачытаць ад dx!!!! Дзе ты нізкія % па запыце
Не сказаў ..калі хочаш педаль больш гатовы прама зараз вы можаце таксама заправіць першыя крывыя (трэба зрабіць, выпрабаванняў, каб зразумець). Кожны паварот вы павінны прачытаць ад dx!!!! Дзе ты нізкія % па запыце
ідэальна падыходзіць пяшчотным, і мяжа як для абмежавальнікі замацаваны на 12800, ці вы можаце пераадолець гэта абмежаванне?
я даў +10% у першыя 4 крывых, а затым 15 20 25 30% у апошнія 4 крывых, пачынаючы з левай без змены, адмоўныя значэння і 0 я павялічыў ліміт да 12800 на дызельнае паліва на суму 3500 і 400 абаротаў у хвіліну, як мяркуюць ciqueturbo лёгка дабрацца да 37.50 мм3, перш чым загрузіць яго ў аўтамабіль, хацеў бы ведаць, калі я пачынаю разумець трохі што-то
прыкладаю файл mod
Першая адпавядае ў пачатку раўндаў, у апошні да 4688 (таямніцы ing marelli) . Наадварот трэба прачытаць кожнай крывой ад dx sx. Г. зн. значэнне максімальнага крутоўнага моманту запыту вы знойдзеце ў першы біт у лева-апошні паварот, на самай справе адмоўныя значэння знайсці іх у першых паваротах нізкіх абарачэннях на працягу першых біт dx-ду кожнай крывой. Я спадзяюся, што было ясна
для мяне ты заблуждаешься. месца скрыншот з некаторымі зменамі, так што вы разумееце, што зоны супадаюць.
карта 2 зваротная, г. зн. калі мы хочам параўноўваць з bosch радкоў і слупкоў абмяняліся. так што кожны горб адпавядае % ПЕДАЛЬ, і змяшчае ўсе рэжымы, як правіла, ад sx да dx.
seh спакойнай ночы. я не проста так спасылкі. і нічога кнопку рэдагаваць. БА
seh спакойнай ночы. я не проста так спасылкі. і нічога кнопку рэдагаваць. БА
Я кажу вам праўду я, што "я ведаю, куды падзець рукі" на экран, ні храна не зразумеў..
Што не ясна?
Вось х %пед
Вось y абаротаў у хвіліну
Ці ёсць у таблічным выглядзе, што і 2, каб паказаць, дзе трапляюць раёны, якія я прынёс у 0.
Што не ясна?
Вось х %пед
Вось y абаротаў у хвіліну
Ці ёсць у таблічным выглядзе, што і 2, каб паказаць, дзе трапляюць раёны, якія я прынёс у 0.
Аааа, вось я лічу, што ты павінен даць іх крокам
нагадаем, кожная крывая ставіцца да % педаль ад 0 да 100%, і вы ў той час як кожная кропка кожнай крывой на запыт крутоўнага моманту заснаваны на rpm, праўда? ад sx ---> dx, цяпер мяжа крутоўнага моманту усталяваны на 12800, як у абмежавальнікі ці вы можаце пераадолець гэта абмежаванне?
для мяне ты заблуждаешься. месца скрыншот з некаторымі зменамі, так што вы разумееце, што зоны супадаюць.
карта 2 зваротная, г. зн. калі мы хочам параўноўваць з bosch радкоў і слупкоў абмяняліся. так што кожны горб адпавядае % ПЕДАЛЬ, і змяшчае ўсе рэжымы, як правіла, ад sx да dx.
Палічы, колькі bp абаротаў і абаротаў у хвіліну, што ў мяне няма пк пад рукой, так што праверыць адразу. Можа быць, я памыліўся
Ок, правільна, я праверыў. У рэчаіснасці Вр % педаль 8 і 8 горб на карце, якія прадстаўляюць працэнт, але адваротнае або няма, нават bosch маюць на крывой першага ВР колькасць няроўнасцяў і на другое лік бітаў, якія складаюць горб. Так што? Падаюць усе размовы, і карты, як і ўсе.іншыя?
Ок, правільна, я праверыў. У рэчаіснасці Вр % педаль 8 і 8 горб на карце, якія прадстаўляюць працэнт, але адваротнае або няма, нават bosch маюць на крывой першага ВР колькасць няроўнасцяў і на другое лік бітаў, якія складаюць горб. Так што? Падаюць усе размовы, і карты, як і ўсе.іншыя?
не, з'яўляюцца зваротнымі у тым сэнсе, што па параўнанні з bosch маюць радкі і слупкі памяняліся. так што кожны горб на bosch адпавядае рэжым АБАРОТАЎ у хвіліну і змяшчае ўсе % ped ад 0 да 100.
на самай справе на bosch бачыш, што апошнія горб заўсёды ўніз, а тут ўверх.
не, з'яўляюцца зваротнымі у тым сэнсе, што па параўнанні з bosch маюць радкі і слупкі памяняліся. так што кожны горб на bosch адпавядае рэжым АБАРОТАЎ у хвіліну і змяшчае ўсе % ped ад 0 да 100.
на самай справе на bosch бачыш, што апошнія горб заўсёды ўніз, а тут ўверх.
Вазьмі карту, bosch 16x8 напрыклад, і праверце, забудзься пра педаль цяпер, першы БП у bosch прадстаўляе колькасць гарбоў, як у marelli.
гэта правільна. першы вр-гэта вось Y, такім чынам, колькасць радкоў, па восі Х, такім чынам, стоўбцы.
адзіная розніца, якія каштоўнасці ёсць унутры гэтай восі.
хто-то мне можа сказаць, калі я модом добра абмежавальнікі? так то крок у карту педаль, каб атрымаць крыху цягі
добра, ў гэтыя выхадныя я пратэставаў апошнюю карту moddando driver wish, я ўзяў прыклад з карты педалі гонкі.кропка 90cv, што ён казаў у гэтыя дні на форуме.
першыя ўражанне былі турбулизатор, павелічэнне цягі, асабліва на нізкіх і дымнасць на высокіх, магчыма, будуць перарабляць, тэрміны і павялічыць ціск ў рампы, так як усталяваны помпа, 90cv можа спакойна круціцца ў 1600 бар.
у дадатку вы знойдзеце апошнюю карту, прымаю парады па паляпшэнню і памыляешся па гэтай нагоды, яшчэ раз дзякуй ўсім на форуме
добра, ў гэтыя выхадныя я пратэставаў апошнюю карту moddando driver wish, я ўзяў прыклад з карты педалі гонкі.кропка 90cv, што ён казаў у гэтыя дні на форуме.
першыя ўражанне былі турбулизатор, павелічэнне цягі, асабліва на нізкіх і дымнасць на высокіх, магчыма, будуць перарабляць, тэрміны і павялічыць ціск ў рампы, так як усталяваны помпа, 90cv можа спакойна круціцца ў 1600 бар.
у дадатку вы знойдзеце апошнюю карту, прымаю парады па паляпшэнню і памыляешся па гэтай нагоды, яшчэ раз дзякуй ўсім на форуме
Мама мая, рады, што ты..
Мама мая, рады, што ты..
гэта "чмо" восі???
прывітанне cinqueturbo, паспрабуем гэтую, дымнасць практычна адсутнічае або, па меншай меры, перш чым ўступіць у гульню турба але ў межах,
магчыма яшчэ можна палепшыць?
потым, нарэшце, я хацеў бы ведаць, то не больш за 10 15% па часе павінен даць для апошніх крывых на значэнні ўсіх ці толькі палову?
прывітанне cinqueturbo, паспрабуем гэтую, дымнасць практычна адсутнічае або, па меншай меры, перш чым ўступіць у гульню турба але ў межах,
магчыма яшчэ можна палепшыць?
потым, нарэшце, я хацеў бы ведаць, то не больш за 10 15% па часе павінен даць для апошніх крывых на значэнні ўсіх ці толькі палову?
Не разумею, чаму вы так зацыкліліся націсніце на час ўпырску, Ды яны ўжо палічаныя серыі x, па крайняй меры, 50 мм3. Чапаць трэба толькі калі вы хочаце надаць больш, але спачатку вы павінны карэктаваць карты педаль і абмежавальнікі, каб дабрацца да гэтага значэння, а затым разлічыць, колькі часу гэта зойме. Гэта праўда, што, дакранаючыся часу вы купляеце агрэсіўнасць, Але 99%, або ў пост згарання і робіце толькі дыму з помпа rail і Турбонаддувом серыі
Не разумею, чаму вы так зацыкліліся націсніце на час ўпырску, Ды яны ўжо палічаныя серыі x, па крайняй меры, 50 мм3. Чапаць трэба толькі калі вы хочаце надаць больш, але спачатку вы павінны карэктаваць карты педаль і абмежавальнікі, каб дабрацца да гэтага значэння, а затым разлічыць, колькі часу гэта зойме. Гэта праўда, што, дакранаючыся часу вы купляеце агрэсіўнасць, Але 99%, або ў пост згарання і робіце толькі дыму з помпа rail і Турбонаддувом серыі
А для тых, хто мае помпа rail 90 л. з і турбіна плюс ?
А для тых, хто мае помпа rail 90 л. з і турбіна плюс ?
Усё мяняецца!! Вы павінны ведаць, колькі бар носячы помпа rail і турбінай і, адпаведна, разлічваецца колькасць паветра, всасываемого ў цыліндры і колькі мг дызельнага паліва, вы можаце надаць, трымаючы afr правільна і адэкватна усе карты, і ВР да новых параметрах......не лёгка, гэта займае шмат гадзін і так шмат выпрабаванняў
Усё мяняецца!! Вы павінны ведаць, колькі бар носячы помпа rail і турбінай і, адпаведна, разлічваецца колькасць паветра, всасываемого ў цыліндры і колькі мг дызельнага паліва, вы можаце надаць, трымаючы afr правільна і адэкватна усе карты, і ВР да новых параметрах......не лёгка, гэта займае шмат гадзін і так шмат выпрабаванняў
у мяне турбіна giulietta 1.6 jtdm гео фіксаванай(кажуць, што да 2 бар у памяшканні) і помпа 90cv (працуе серыі ў 1600bar) але калі ў вас разблакаваны біт заўсёды будзе абмежавана да 1450 1480 rail, гэта праўда, што вы страціце час, але пасля будзе добра праведзеную працу не думаеш?
калі вы скажаце мне, якія разлікі трэба зрабіць і якія карты трэба карэктаваць, я принимаюсь за працу
у мяне турбіна giulietta 1.6 jtdm гео фіксаванай(кажуць, што да 2 бар у памяшканні) і помпа 90cv (працуе серыі ў 1600bar) але калі ў вас разблакаваны біт заўсёды будзе абмежавана да 1450 1480 rail, гэта праўда, што вы страціце час, але пасля будзе добра праведзеную працу не думаеш?
калі вы скажаце мне, якія разлікі трэба зрабіць і якія карты трэба карэктаваць, я принимаюсь за працу
Між тым, вы павінны знайсці ў гэтым выпадку біт абмежаванне ў рампы падняцца да 1600 бар, калі няма, я ведаю, што гонкі памер адразу. Па дадзеных на гэтую машыну ў цябе няма кіравання turbo экю, ні тым больш vgt, але толькі адзін ці два біта абмежаванні prex абсалютнай на калектар, які счытвае датчык. Не ведаю, як ты, аднак, паставілі турбіну з змянянай геаметрыяй, але не мог.кіравання ў ecu. Вы, магчыма, заблякаваны аўкцыён у фіксаваным становішчы?
Між тым, вы павінны знайсці ў гэтым выпадку біт абмежаванне ў рампы падняцца да 1600 бар, калі няма, я ведаю, што гонкі памер адразу. Па дадзеных на гэтую машыну ў цябе няма кіравання turbo экю, ні тым больш vgt, але толькі адзін ці два біта абмежаванні prex абсалютнай на калектар, які счытвае датчык. Не ведаю, як ты, аднак, паставілі турбіну з змянянай геаметрыяй, але не мог.кіравання ў ecu. Вы, магчыма, заблякаваны аўкцыён у фіксаваным становішчы?
турбіна gt1446sz, такім чынам, гэп фіксаваны, складае 105л. з не блытаць з 120 да гео зменнай і пры гэтым у карце ў мяне ўжо падманулі map, перамяшчаючы біты, ад 1500 да 2000, для біт абмежаванне rail у мінулым я спрабаваў, я сліной ціск, але праз некаторы час я даваў памылкі ў дыягностыцы тыпу fuel system перадач няспраўнасць і rail pressure perfomance not ўвазе, або што-то накшталт
добра ў гэты перыяд адсутнасць у мяне быў час, каб вучыцца трохі ў карты, і я прыйшоў да гэтага крок, я павялічыў ціск ў рампы да 1600 бар, хоць у дыягназе я заўсёды знаходжу наступныя dtc:
P1191 Rail Pressure Range/Performance (0) not present
P1093 Fuel System перадач няспраўнасць (08) not present
P0100 Mass Air Flow Sensor High Voltage (04) Not Present
P0107 Booster Pressure Low Pressure (03) Not Present
прыкладаю файл мод і часопісы
дзе я памыліўся? неабходна адзначыць, што, нягледзячы на загараецца кантрольная лямпа recovery не рэжа (гэта будзе звязана з павелічэннем абмежавальнікі)