КПК

Перегляд Повної Версії : PUNTO EVO 1.3 95CV 232 - 00 думки та поради

salvatoreragonese
Привіт, хлопці, як назва я місце моєму карті, якщо хтось може поглянути і дати якусь пораду, то я буду вдячний.
те, що я хотів би виправити все, якщо можна класичний вакуум це 1.3, а потім і те, що 5-я передача при включенні на 4000 об / хв і не рухається, потрібні.
дякую

salvatoreragonese
Деякий натхнення?
Cinqueturbo тільки ти можеш мені допомогти ������������

simonemora
Спасибі, Спаситель, але, на жаль, не роблять мене все ще завантажити його і тому я не можу вивчити....Тьху!

salvatoreragonese
Спасибі, Спаситель, але, на жаль, не роблять мене все ще завантажити його і тому я не можу вивчити....Тьху!

Тут c-це мало, щоб вивчити .хахаха я намагаюся, я теж поради

simonemora
Єдине, що допомагає мені більше, ніж всі це cinqueturbo. Однак, бідний, ми його переконали, і рано чи пізно пошле нас в цій країні-ха-ха

salvatoreragonese
Єдине, що допомагає мені більше, ніж всі це cinqueturbo. Однак, бідний, ми його переконали, і рано чи пізно пошле нас в цій країні-ха-ха

По мені, більше до, що після ха-ха в будь-якому випадку, якщо я не помиляюся, то в cinqueturbo, я це читав в обговоренні, що в ****llo 1.3 дуже добре

salvatoreragonese
Хлопці, є інформація для цього Ecu?

simonemora
Привіт, Спаситель, я йду вперед поодинці....мені здається, що все дуже застебнутій не були державної таємниці....

salvatoreragonese
Привіт, Спаситель, я йду вперед поодинці....мені здається, що все дуже застебнутій не були державної таємниці....
Привіт, Симон , все трохи не так, але ні, тому що я хочу зробити, таємничі, а тому, що є годинник та усного вивчення минулих позаду .. план з невеликими порадами, ви побачите, що з речей тобі кажуть побічно..йди спокійно

simonemora
Ти занадто оптимістично, не думаю, що це так. Я експерт, я допомагаю іншим, більш явно і не з крихтами.... Кожен робить як хоче, але я б менше заздрив знати. Я можу зрозуміти, серед професіоналів, але і початківців, що робить це для студії на репетиції в її справжності, які вас турбують, дасть.....mah!!!

salvatoreragonese
Ти занадто оптимістично, не думаю, що це так. Я експерт, я допомагаю іншим, більш явно і не з крихтами.... Кожен робить як хоче, але я б менше заздрив знати. Я можу зрозуміти, серед професіоналів, але і початківців, що робить це для студії на репетиції в її справжності, які вас турбують, дасть.....mah!!!

Симона c тих, хто робить нашу пристрасть є робота.! Ви побачите, що план з силами, і з якоїсь невеликої допомоги, ви дізнаєтеся,.. сьогодні в другій половині дня в мій маленький, я даю йому подивитися навіть на карту на 90 л. с.

simonemora
Дивитися останній з 29 дата, загружено вчора, я намагаюся, і я повинен сказати, що мені подобається!
Від підвищення, але перші враження позитивні!!!

(дати якусь пораду конкретний там не годиться, справді....все дуже ревниві те, що думають, що знають....)

salvatoreragonese

lsdlsd88

winols знаходиться online в будь-якому місці.. damos для marelli, а також. де ти застряг?

salvatoreragonese
winols знаходиться online в будь-якому місці.. damos для marelli, а також. де ти застряг?

Якщо c-це щось, щоб не дати обгородити вище в першому пості c-це написано в моєму проханні! Якщо ви можете, дайте йому подивитися я буду тобі вдячний

lsdlsd88
починає розміщувати також журнали з Multi ecu scan, побачити, як IQ запитаєте, і як мало я вважаю, що ми, вводячи на високих обертах, потім побачиш, що ти розумієш, які карти тебе обмежують.

salvatoreragonese
починає розміщувати також журнали з Multi ecu scan, побачити, як IQ запитаєте, і як мало я вважаю, що ми, вводячи на високих обертах, потім побачиш, що ти розумієш, які карти тебе обмежують.

З dephi там за параметрами в режимі реального часу?

lsdlsd88
я думаю, що так, але робити журнали стаєш тупіший.
купить elm327, який стоїть дурість і використовує МНС.

salvatoreragonese
я думаю, що так, але робити журнали стаєш тупіший.
купить elm327, який стоїть дурість і використовує МНС.

Де б тоді проблема, якщо не вводить, то вимагали?

lsdlsd88

salvatoreragonese
Ок, я згоден! І, щоб не викласти?

Errecinque
Ок, я згоден! І, щоб не викласти?

Якщо обмежувачі крутного моменту і iq ви розблокувати всі, що ви повинні збільшити запитом.педаль ст. діапазон обертів, у тому числі калу. Пам'ятайте, що криві педалі в 2d повинні читати навпаки

salvatoreragonese
Якщо обмежувачі крутного моменту і iq ви розблокувати всі, що ви повинні збільшити запитом.педаль ст. діапазон обертів, у тому числі калу. Пам'ятайте, що криві педалі в 2d повинні читати навпаки

привіт errecinque. я тобі скажу правду-я думаю, що у вас розблоковано, якщо у тебе є шанс, ти можеш глянути? щодо педалі, так зробив так і зробив боляче?

cinqueturbo
привіт errecinque. я тобі скажу правду-я думаю, що у вас розблоковано, якщо у тебе є шанс, ти можеш глянути? щодо педалі, так зробив так і зробив боляче?

Але ця карта це довести?
що недолік відомих?
що б ви хотіли покращити?
занадто багато палите?
дай мені краще зрозуміти..

якщо у вас є сумніви на продуктивність карти, тому що ви не робите прості докази, і ми тебе сумніви?

salvatoreragonese
Але ця карта це довести?
що недолік відомих?
що б ви хотіли покращити?
занадто багато палите?
дай мені краще зрозуміти..

якщо у вас є сумніви на продуктивність карти, тому що ви не робите прості докази, і ми тебе сумніви?

тоді карта йде досить добре. те, що я хочу отримати від цієї машини більше потужності від 1900 оборотів в 2700/2800 на всіх передачах, і я не хочу, що на 5-ій передачі він зупинився в 4000 оборотів в хвилину. проблема низьких обертах, здається, вирішити читати або мод 1d5084 і встановити його на 12800, але як тільки зробив це, машина починає палити і споживати тріском.ви можете зробити що-небудь?

cinqueturbo
тоді карта йде досить добре. те, що я хочу отримати від цієї машини більше потужності від 1900 оборотів в 2700/2800 на всіх передачах, і я не хочу, що на 5-ій передачі він зупинився в 4000 оборотів в хвилину. проблема низьких обертах, здається, вирішити читати або мод 1d5084 і встановити його на 12800, але як тільки зробив це, машина починає палити і споживати тріском.ви можете зробити що-небудь?

Використовуйте Winols?
почніть глянути..

salvatoreragonese
Використовуйте Winols?
почніть глянути..

Ні, використання ecm. Тільки що повернувся подивився спасибі

cinqueturbo
Ні, використання ecm. Тільки що повернувся подивився спасибі

Погано.. сподіваюся, принаймні на пк, в іншому випадку я втратив тільки час..

salvatoreragonese
Використовуйте Winols?
почніть глянути..

п'ять, але і якийсь damons?

salvatoreragonese
Погано.. сподіваюся, принаймні на пк, в іншому випадку я втратив тільки час..

П'ять я підтверджую, що я winols.що ми повинні робити

Errecinque

Я бачив, що у доданому файлі cinqueturbo є файл 2, що потрібно відкрити з winols, як ти з ecm. Потім кількість файлів .Кп, що це свій мод, і ви знайдете карти опис драйвера і т. д.

cinqueturbo

ви повинні надати мені люб'язність, перетягніть на Winols файли у цій послідовності..

1° PUNTOEVOSALVO A13_ACE5 .В
2° мій нинішній
3° WinOLS (Fiat Grande Punto (Importierted Version) - ).кп

і дивиться уважно, я думаю, ти зрозумієш, де ти помилився і де ви можете поліпшити..

salvatoreragonese
Я дякую вам, але winols не L, я ніколи не відкрив так що не знаю, куди подіти руки. Завтра спробую спасибі

cinqueturbo
Я дякую вам, але winols не L, я ніколи не відкрив так що не знаю, куди подіти руки. Завтра спробую спасибі

І що? ви хочете відобразити цей автомобіль і ви відступите перед собою програмне забезпечення?

salvatoreragonese
І що? ви хочете відобразити цей автомобіль і ви відступите перед собою програмне забезпечення?

Отже, вчора я відкрив програму з карти, але я говорю тобі правду я читала, адреси і давала їжу і т. д. я знайшов щось цікаве, тільки я можу замість адреси. І ми думаємо про те, якщо вам це принесе задоволення

cinqueturbo
Отже, вчора я відкрив програму з карти, але я говорю тобі правду я читала, адреси і давала їжу і т. д. я знайшов щось цікаве, тільки я можу замість адреси. І ми думаємо про те, якщо вам це принесе задоволення

Ок.. але ви бачите, що і т. Д. так стріляти..ate..

salvatoreragonese
Адреси взяті з winols або говорить, значення завищені?

cinqueturbo
Адреси взяті з winols або говорить, значення завищені?

адреси програмне забезпечення не має нічого спільного

З тобою і т. Д. з значень? :P хахаха

ви конверсій принаймні?

salvatoreragonese

ви конверсій принаймні?
Я знаю тільки, перетворення rail та турбонаддув

salvatoreragonese

ви конверсій принаймні?

здрастуйте, п'ять, спасибі, з файлом відправив, я думаю, що знайшов час overboost за адресою 1D86AC 1D895A такі адреси, як йдуть збільшуються?.
за допомогою цього файлу я знайшов інші біти, які після викладу oper обговорити разом добрий вечір, хлопці

salvatoreragonese
здрастуйте, п'ять, спасибі, з файлом відправив, я думаю, що знайшов час overboost за адресою 1D86AC 1D895A такі адреси, як йдуть збільшуються?.
за допомогою цього файлу я знайшов інші біти, які після викладу oper обговорити разом добрий вечір, хлопці

вибач, я забув, 1D8FCA

salvatoreragonese

salvatoreragonese

overbooster
Використовуйте Winols?
почніть глянути..

тільки мені дає, що архів пошкоджений? комусь вдалося розпакувати або проблема форуму?

lsdlsd88
Спробуйте з останньою версією winrar