Перегляд Повної Версії : PUNTO EVO 1.3 95CV 232 - 00 думки та поради
Привіт, хлопці, як назва я місце моєму карті, якщо хтось може поглянути і дати якусь пораду, то я буду вдячний.
те, що я хотів би виправити все, якщо можна класичний вакуум це 1.3, а потім і те, що 5-я передача при включенні на 4000 об / хв і не рухається, потрібні.
дякую
Деякий натхнення?
Cinqueturbo тільки ти можеш мені допомогти ������������
Спасибі, Спаситель, але, на жаль, не роблять мене все ще завантажити його і тому я не можу вивчити....Тьху!
Спасибі, Спаситель, але, на жаль, не роблять мене все ще завантажити його і тому я не можу вивчити....Тьху!
Тут c-це мало, щоб вивчити .хахаха я намагаюся, я теж поради
Єдине, що допомагає мені більше, ніж всі це cinqueturbo. Однак, бідний, ми його переконали, і рано чи пізно пошле нас в цій країні-ха-ха
Єдине, що допомагає мені більше, ніж всі це cinqueturbo. Однак, бідний, ми його переконали, і рано чи пізно пошле нас в цій країні-ха-ха
По мені, більше до, що після ха-ха в будь-якому випадку, якщо я не помиляюся, то в cinqueturbo, я це читав в обговоренні, що в ****llo 1.3 дуже добре
Хлопці, є інформація для цього Ecu?
Привіт, Спаситель, я йду вперед поодинці....мені здається, що все дуже застебнутій не були державної таємниці....
Привіт, Спаситель, я йду вперед поодинці....мені здається, що все дуже застебнутій не були державної таємниці....
Привіт, Симон , все трохи не так, але ні, тому що я хочу зробити, таємничі, а тому, що є годинник та усного вивчення минулих позаду .. план з невеликими порадами, ви побачите, що з речей тобі кажуть побічно..йди спокійно
Ти занадто оптимістично, не думаю, що це так. Я експерт, я допомагаю іншим, більш явно і не з крихтами.... Кожен робить як хоче, але я б менше заздрив знати. Я можу зрозуміти, серед професіоналів, але і початківців, що робить це для студії на репетиції в її справжності, які вас турбують, дасть.....mah!!!
Ти занадто оптимістично, не думаю, що це так. Я експерт, я допомагаю іншим, більш явно і не з крихтами.... Кожен робить як хоче, але я б менше заздрив знати. Я можу зрозуміти, серед професіоналів, але і початківців, що робить це для студії на репетиції в її справжності, які вас турбують, дасть.....mah!!!
Симона c тих, хто робить нашу пристрасть є робота.! Ви побачите, що план з силами, і з якоїсь невеликої допомоги, ви дізнаєтеся,.. сьогодні в другій половині дня в мій маленький, я даю йому подивитися навіть на карту на 90 л. с.
Дивитися останній з 29 дата, загружено вчора, я намагаюся, і я повинен сказати, що мені подобається!
Від підвищення, але перші враження позитивні!!!
(дати якусь пораду конкретний там не годиться, справді....все дуже ревниві те, що думають, що знають....)
winols знаходиться online в будь-якому місці.. damos для marelli, а також. де ти застряг?
winols знаходиться online в будь-якому місці.. damos для marelli, а також. де ти застряг?
Якщо c-це щось, щоб не дати обгородити вище в першому пості c-це написано в моєму проханні! Якщо ви можете, дайте йому подивитися я буду тобі вдячний
починає розміщувати також журнали з Multi ecu scan, побачити, як IQ запитаєте, і як мало я вважаю, що ми, вводячи на високих обертах, потім побачиш, що ти розумієш, які карти тебе обмежують.
починає розміщувати також журнали з Multi ecu scan, побачити, як IQ запитаєте, і як мало я вважаю, що ми, вводячи на високих обертах, потім побачиш, що ти розумієш, які карти тебе обмежують.
З dephi там за параметрами в режимі реального часу?
я думаю, що так, але робити журнали стаєш тупіший.
купить elm327, який стоїть дурість і використовує МНС.
я думаю, що так, але робити журнали стаєш тупіший.
купить elm327, який стоїть дурість і використовує МНС.
Де б тоді проблема, якщо не вводить, то вимагали?
Ок, я згоден! І, щоб не викласти?
Ок, я згоден! І, щоб не викласти?
Якщо обмежувачі крутного моменту і iq ви розблокувати всі, що ви повинні збільшити запитом.педаль ст. діапазон обертів, у тому числі калу. Пам'ятайте, що криві педалі в 2d повинні читати навпаки
Якщо обмежувачі крутного моменту і iq ви розблокувати всі, що ви повинні збільшити запитом.педаль ст. діапазон обертів, у тому числі калу. Пам'ятайте, що криві педалі в 2d повинні читати навпаки
привіт errecinque. я тобі скажу правду-я думаю, що у вас розблоковано, якщо у тебе є шанс, ти можеш глянути? щодо педалі, так зробив так і зробив боляче?
привіт errecinque. я тобі скажу правду-я думаю, що у вас розблоковано, якщо у тебе є шанс, ти можеш глянути? щодо педалі, так зробив так і зробив боляче?
Але ця карта це довести?
що недолік відомих?
що б ви хотіли покращити?
занадто багато палите?
дай мені краще зрозуміти..
якщо у вас є сумніви на продуктивність карти, тому що ви не робите прості докази, і ми тебе сумніви?
Але ця карта це довести?
що недолік відомих?
що б ви хотіли покращити?
занадто багато палите?
дай мені краще зрозуміти..
якщо у вас є сумніви на продуктивність карти, тому що ви не робите прості докази, і ми тебе сумніви?
тоді карта йде досить добре. те, що я хочу отримати від цієї машини більше потужності від 1900 оборотів в 2700/2800 на всіх передачах, і я не хочу, що на 5-ій передачі він зупинився в 4000 оборотів в хвилину. проблема низьких обертах, здається, вирішити читати або мод 1d5084 і встановити його на 12800, але як тільки зробив це, машина починає палити і споживати тріском.ви можете зробити що-небудь?
тоді карта йде досить добре. те, що я хочу отримати від цієї машини більше потужності від 1900 оборотів в 2700/2800 на всіх передачах, і я не хочу, що на 5-ій передачі він зупинився в 4000 оборотів в хвилину. проблема низьких обертах, здається, вирішити читати або мод 1d5084 і встановити його на 12800, але як тільки зробив це, машина починає палити і споживати тріском.ви можете зробити що-небудь?
Використовуйте Winols?
почніть глянути..
Використовуйте Winols?
почніть глянути..
Ні, використання ecm. Тільки що повернувся подивився спасибі
Ні, використання ecm. Тільки що повернувся подивився спасибі
Погано.. сподіваюся, принаймні на пк, в іншому випадку я втратив тільки час..
Використовуйте Winols?
почніть глянути..
п'ять, але і якийсь damons?
Погано.. сподіваюся, принаймні на пк, в іншому випадку я втратив тільки час..
П'ять я підтверджую, що я winols.що ми повинні робити
Я бачив, що у доданому файлі cinqueturbo є файл 2, що потрібно відкрити з winols, як ти з ecm. Потім кількість файлів .Кп, що це свій мод, і ви знайдете карти опис драйвера і т. д.
ви повинні надати мені люб'язність, перетягніть на Winols файли у цій послідовності..
1° PUNTOEVOSALVO A13_ACE5 .В
2° мій нинішній
3° WinOLS (Fiat Grande Punto (Importierted Version) - ).кп
і дивиться уважно, я думаю, ти зрозумієш, де ти помилився і де ви можете поліпшити..
Я дякую вам, але winols не L, я ніколи не відкрив так що не знаю, куди подіти руки. Завтра спробую спасибі
Я дякую вам, але winols не L, я ніколи не відкрив так що не знаю, куди подіти руки. Завтра спробую спасибі
І що? ви хочете відобразити цей автомобіль і ви відступите перед собою програмне забезпечення?
І що? ви хочете відобразити цей автомобіль і ви відступите перед собою програмне забезпечення?
Отже, вчора я відкрив програму з карти, але я говорю тобі правду я читала, адреси і давала їжу і т. д. я знайшов щось цікаве, тільки я можу замість адреси. І ми думаємо про те, якщо вам це принесе задоволення
Отже, вчора я відкрив програму з карти, але я говорю тобі правду я читала, адреси і давала їжу і т. д. я знайшов щось цікаве, тільки я можу замість адреси. І ми думаємо про те, якщо вам це принесе задоволення
Ок.. але ви бачите, що і т. Д. так стріляти..ate..
Адреси взяті з winols або говорить, значення завищені?
Адреси взяті з winols або говорить, значення завищені?
адреси програмне забезпечення не має нічого спільного
З тобою і т. Д. з значень? :P хахаха
ви конверсій принаймні?
ви конверсій принаймні?
Я знаю тільки, перетворення rail та турбонаддув
ви конверсій принаймні?
здрастуйте, п'ять, спасибі, з файлом відправив, я думаю, що знайшов час overboost за адресою 1D86AC 1D895A такі адреси, як йдуть збільшуються?.
за допомогою цього файлу я знайшов інші біти, які після викладу oper обговорити разом добрий вечір, хлопці
здрастуйте, п'ять, спасибі, з файлом відправив, я думаю, що знайшов час overboost за адресою 1D86AC 1D895A такі адреси, як йдуть збільшуються?.
за допомогою цього файлу я знайшов інші біти, які після викладу oper обговорити разом добрий вечір, хлопці
вибач, я забув, 1D8FCA
Використовуйте Winols?
почніть глянути..
тільки мені дає, що архів пошкоджений? комусь вдалося розпакувати або проблема форуму?
Спробуйте з останньою версією winrar