Прагляд Поўнай Версіі : PUNTO EVO 1.3 95CV 232 - 00 меркаванні і парады
Прывітанне, хлопцы, як назва я месца маей карце, калі хто-то можа зірнуць і даць які-то рада, то я буду ўдзячны.
тое, што я хацеў бы выправіць усе, калі можна класічны вакуум гэта 1.3, а затым і тое, што 5-я перадача пры ўключэнні на 4000 аб / мін і не рухаецца, патрэбныя.
дзякуй
Некаторы натхненне?
Cinqueturbo толькі ты можаш мне дапамагчы ������������
Дзякуй, Збаўца, але, на жаль, не робяць мяне ўсё яшчэ спампаваць яго і таму я не магу вывучыць....Цьфу!
Дзякуй, Збаўца, але, на жаль, не робяць мяне ўсё яшчэ спампаваць яго і таму я не магу вывучыць....Цьфу!
Тут c-гэта мала, каб вывучыць .хахаха я стараюся, я таксама парады
Адзінае, што дапамагае мне больш, чым усе гэта cinqueturbo. Аднак, бедны, мы яго пераканалі, і рана ці позна пашле нас у гэтай краіне-ха-ха
Адзінае, што дапамагае мне больш, чым усе гэта cinqueturbo. Аднак, бедны, мы яго пераканалі, і рана ці позна пашле нас у гэтай краіне-ха-ха
Па мне, больш да, што пасля ха-ха у любым выпадку, калі я не памыляюся, то ў cinqueturbo, я гэта чытаў у абмеркаванні, што ў ****llo 1.3 вельмі добра
Хлопцы, есць інфармацыя для гэтага Ecu?
Прывітанне, Збаўца, я іду наперад у адзіночку....мне здаецца, што ўсё занадта зашпіленай не былі дзяржаўнай таямніцы....
Прывітанне, Збаўца, я іду наперад у адзіночку....мне здаецца, што ўсё занадта зашпіленай не былі дзяржаўнай таямніцы....
Прывітанне, Сымон , усё крыху не так, але няма, таму што я хачу зрабіць, таямнічыя, а таму, што ёсць гадзіны і вуснага вывучэння мінулых ззаду .. план з невялікімі парадамі, вы ўбачыце, што з рэчаў табе кажуць ўскосна..ідзі спакойна
Ты занадта аптымістычна, не думаю, што гэта так. Я эксперт, я дапамагаю іншым, больш відавочна і не з крошкамі.... Кожны робіць як хоча, але я б менш зайздросціў ведаць. Я магу зразумець, сярод прафесіяналаў, але і пачаткоўцаў, што робіць гэта для студыі на рэпетыцыі ў яе сапраўднасці, якія вас турбуюць, дасць.....mah!!!
Ты занадта аптымістычна, не думаю, што гэта так. Я эксперт, я дапамагаю іншым, больш відавочна і не з крошкамі.... Кожны робіць як хоча, але я б менш зайздросціў ведаць. Я магу зразумець, сярод прафесіяналаў, але і пачаткоўцаў, што робіць гэта для студыі на рэпетыцыі ў яе сапраўднасці, якія вас турбуюць, дасць.....mah!!!
Сымона c тых, хто робіць нашу запал ёсць праца.! Вы ўбачыце, што план з сіламі, і з якой-то невялікі дапамогі, вы даведаецеся,.. сёння ў другой палове дня ў мой маленькі, я даю яму паглядзець нават на карту на 90 л. с.
Глядзець апошні з дата 29, загружана учора, я спрабую, і я павінен сказаць, што мне падабаецца!
Ад павышэння, але першыя ўражанні станоўчыя!!!
(даць які-то рада канкрэтны там не належыць, на самай справе....усё занадта раўнівыя тое, што думаюць, што ведаюць....)
winols знаходзіцца online ў любым месцы.. damos для marelli, а таксама. дзе ты затрымаўся?
winols знаходзіцца online ў любым месцы.. damos для marelli, а таксама. дзе ты затрымаўся?
Калі c-гэта што-тое, каб не даць абгарадзіць вышэй у першым пасце c-гэта напісана ў маёй просьбе! Калі вы можаце, дайце яму паглядзець я буду табе ўдзячны
пачынае размяшчаць таксама часопісы з Multi ecu scan, убачыць, як IQ спытаеце, і як мала я мяркую, што мы, уводзячы на высокіх абарачэннях, потым ўбачыш, што ты разумееш, якія карты цябе абмяжоўваюць.
пачынае размяшчаць таксама часопісы з Multi ecu scan, убачыць, як IQ спытаеце, і як мала я мяркую, што мы, уводзячы на высокіх абарачэннях, потым ўбачыш, што ты разумееш, якія карты цябе абмяжоўваюць.
З dephi там па параметрах у рэжыме рэальнага часу?
я думаю, што так, але рабіць часопісы становішся тупей.
купі elm327, які варта глупства і выкарыстоўвае МНС.
я думаю, што так, але рабіць часопісы становішся тупей.
купі elm327, які варта глупства і выкарыстоўвае МНС.
Дзе б тады праблема, калі не ўводзіць, то патрабавалі?
Ок, я згодны! І, каб не выкласці?
Ок, я згодны! І, каб не выкласці?
Калі абмежавальнікі крутоўнага моманту і iq вы разблакаваць ўсе, што вы павінны павялічыць запыце.педаль ст. дыяпазон абаротаў, у тым ліку кала. Памятаеце, што крывыя педалі ў 2d павінны чытаць наадварот
Калі абмежавальнікі крутоўнага моманту і iq вы разблакаваць ўсе, што вы павінны павялічыць запыце.педаль ст. дыяпазон абаротаў, у тым ліку кала. Памятаеце, што крывыя педалі ў 2d павінны чытаць наадварот
прывітанне errecinque. я табе скажу праўду-я думаю, што ў вас разблакаваны, калі ў цябе ёсць шанец, ты можаш зірнуць? наконт педалі, так зрабіў так і зрабіў балюча?
прывітанне errecinque. я табе скажу праўду-я думаю, што ў вас разблакаваны, калі ў цябе ёсць шанец, ты можаш зірнуць? наконт педалі, так зрабіў так і зрабіў балюча?
Але гэтая карта гэта даказаць?
што недахоп вядомых?
што б вы хацелі палепшыць?
занадта шмат паліце?
дай мне лепш зразумець..
калі ў вас ёсць сумневы на прадукцыйнасць карты, таму што вы не робіце простыя доказы, і мы цябе сумневы?
Але гэтая карта гэта даказаць?
што недахоп вядомых?
што б вы хацелі палепшыць?
занадта шмат паліце?
дай мне лепш зразумець..
калі ў вас ёсць сумневы на прадукцыйнасць карты, таму што вы не робіце простыя доказы, і мы цябе сумневы?
тады карта ідзе досыць добра. тое, што я хачу атрымаць ад гэтай машыны больш магутнасці ад 1900 абаротаў у 2700/2800 на ўсіх перадачах, і я не хачу, што на 5-й перадачы ён спыніўся ў 4000 абаротаў у хвіліну. праблема нізкіх абарачэннях, здаецца, вырашыць чытаць або мод 1d5084 і ўсталяваць яго на 12800, але як толькі зрабіў гэта, машына пачынае паліць і спажываць трэскам.вы можаце зрабіць што-небудзь?
тады карта ідзе досыць добра. тое, што я хачу атрымаць ад гэтай машыны больш магутнасці ад 1900 абаротаў у 2700/2800 на ўсіх перадачах, і я не хачу, што на 5-й перадачы ён спыніўся ў 4000 абаротаў у хвіліну. праблема нізкіх абарачэннях, здаецца, вырашыць чытаць або мод 1d5084 і ўсталяваць яго на 12800, але як толькі зрабіў гэта, машына пачынае паліць і спажываць трэскам.вы можаце зрабіць што-небудзь?
Выкарыстоўвайце Winols?
пачніце зірнуць..
Выкарыстоўвайце Winols?
пачніце зірнуць..
Няма, выкарыстанне ecm. Толькі што вярнуўся паглядзеў дзякуй
Няма, выкарыстанне ecm. Толькі што вярнуўся паглядзеў дзякуй
Дрэнна.. спадзяюся, па меншай меры на пк, у адваротным выпадку я страціў толькі час..
Выкарыстоўвайце Winols?
пачніце зірнуць..
пяць, але і які-то damons?
Дрэнна.. спадзяюся, па меншай меры на пк, у адваротным выпадку я страціў толькі час..
Пяць я пацвярджаю, што я winols.што мы павінны рабіць
Я бачыў, што ў прыкладзеным файле cinqueturbo ёсць файл 2, што трэба адкрыць з winols, як ты з ecm. Затым колькасць файлаў .Кп, што гэта свой мод, і вы знойдзеце карты апісанне як драйвера і г. д.
вы павінны аказаць мне ласку, перацягнуць на Winols файлы ў гэтай паслядоўнасці..
1° PUNTOEVOSALVO A13_ACE5 .У
2° мой цяперашні
3° WinOLS (Fiat Grande Punto (Importierted Version) - ).кп
і глядзіць ўважліва, я думаю, ты зразумееш, дзе ты памыліўся і дзе вы можаце палепшыць..
Я дзякую вас, але winols не L, я ніколі не адкрыў так што не ведаю, куды падзець рукі. Заўтра паспрабую дзякуй
Я дзякую вас, але winols не L, я ніколі не адкрыў так што не ведаю, куды падзець рукі. Заўтра паспрабую дзякуй
І што? вы хочаце адлюстраваць гэты аўтамабіль і вы адступеце перад сабой праграмнае забеспячэнне?
І што? вы хочаце адлюстраваць гэты аўтамабіль і вы адступеце перад сабой праграмнае забеспячэнне?
Такім чынам, учора я адкрыў праграму з карты, але я кажу табе праўду я чытала, адрасы і давала ў ежу і г. д. я знайшоў што-то цікавае, толькі я магу замест адрасы. І мы думаем пра тое, калі вам гэта даставіць задавальненне
Такім чынам, учора я адкрыў праграму з карты, але я кажу табе праўду я чытала, адрасы і давала ў ежу і г. д. я знайшоў што-то цікавае, толькі я магу замест адрасы. І мы думаем пра тое, калі вам гэта даставіць задавальненне
Ок.. але вы бачыце, што і г. Д. так страляць..ate..
Адрасы ўзятыя з winols або кажа, значэння завышаныя?
Адрасы ўзятыя з winols або кажа, значэння завышаныя?
адрасы праграмнае забеспячэнне не мае нічога агульнага
З табой і г. Д. з значэнняў? :P хахаха
вы канверсіі па меншай меры?
Я ведаю толькі, пераўтварэння rail і турбонаддувом
добры дзень, пяць, дзякуй, з файлам адправіў, я думаю, што знайшоў час overboost па адрасе 1D86AC 1D895A такія адрасы, як ідуць павялічваюцца?.
з дапамогай гэтага файла я знайшоў іншыя біты, якія пасля выкладу oper абмеркаваць разам добры вечар, хлопцы
добры дзень, пяць, дзякуй, з файлам адправіў, я думаю, што знайшоў час overboost па адрасе 1D86AC 1D895A такія адрасы, як ідуць павялічваюцца?.
з дапамогай гэтага файла я знайшоў іншыя біты, якія пасля выкладу oper абмеркаваць разам добры вечар, хлопцы
прабач, я забыўся, 1D8FCA
Выкарыстоўвайце Winols?
пачніце зірнуць..
толькі мне дае, што архіў пашкоджаны? каму-то атрымалася распакаваць або праблема форуму?
Паспрабуйце з апошняй версіяй winrar