Прагляд Поўнай Версіі : Рэзервовае капіраванне ecu
Я пачатковец і для пачатку хачу зрабіць "добра" для чытання з рэзервовай копіі эбу
для гэтага першае правіла, якое я даў сабе, і гэта зрабіць заўсёды ў школе ў boot mode або bdm залежыць ад эбу(у маім выпадку edc17cp49 boot mode)
затым блок харчавання,у школе, што напружанне даць?мінімум колькі ампер павінен быць?
Можа быць карысна прачытаць два разы і параўнаць два файла з праграмай?
Я пачатковец і для пачатку хачу зрабіць "добра" для чытання з рэзервовай копіі эбу
для гэтага першае правіла, якое я даў сабе, і гэта зрабіць заўсёды ў школе ў boot mode або bdm залежыць ад эбу(у маім выпадку edc17cp49 boot mode)
затым блок харчавання,у школе, што напружанне даць?мінімум колькі ампер павінен быць?
Можа быць карысна прачытаць два разы і параўнаць два файла з праграмай?
Прывітанне Андрэй эбу ад вас вышэй павінен быць усталяваны на 1.6 фіят, калі не памыляюся, ну гэта не мае значэння.
для харчавання я асабіста працую на 13 вольт і як у цяперашні час гэта больш, чым проста 3 ЎЗМАЦНЯЛЬНІКА.
на мой погляд, не трэба нічога прачытаць яшчэ раз. а я, як і вы пачатковец, то чакае хто-то больш дасведчаны
Buonaserata
Ты сказаў, справядліва эбу для 1.6 джульета
У kess, блок харчавання ў камплекце 12v 1A больш, вы павінны выкарыстоўваць адзін у 13 падлучаны да ecu?
Прачытаць яшчэ раз і параўнаць паказанні, таму што, калі яны роўныя, гэта значыць, што "закон"
у школе можна працаваць,з блок харчавання экскурсійнае таксама ў 13 спакойна,з падачы інструмента, які працуе больш ці менш у 12.3/4.
не трэба карміць ecu да школы,таму што гэта інструмент, які яго сілкуе,а затым вы павінны праверыць, што інструмент выкарыстоўвае,кт усе схемы падлучэння і самы просты,то, на мой погляд прачытаць яе 2 разы, бескарысна!
што тычыцца kess,калі цікава чытаць з модулем tricore,я магу сказаць, што, напэўна, змагу прачытаць мала, калі мы гаворым не пра афіцыйных інструментаў!
Так, я спрабаваў прачытаць яе ў boot, з заціскі, прымацаваныя да знешнія высновы ecu, але нічога
Я думаю, што нават інструмент афіцыйны закон, таму што належыць да сям'і 503, і гэта не ў спісе, што вы можаце зрабіць, kess
Праз некаторы час павінны прыбыць на кв і спрабую з гэтым я аднаўлю
Ksuite 2.23 kess5.017
Чаму?
прывітанне edc 17 заўсёды рэкамендуецца адкрыць яе ў школе .
kess, а ты усе фатаграфіі, схемы і прапановы для таго, каб зрабіць добрае чытанне , выканайце з модулем tricore і ўвага, каб адкрыць награвае краю з phone для бодзібілдараў па магчымасці ..
Ўжо адкрыта,але кесс не закон,нават не афіцэр, я думаю,хоча, каб мы ktag
з модулем tricore не можаш ?
...было,я спрабаваў з дапамогай кабеля, звараная на boot і з прымацаванымі да pin ecu,ніякіх(праз некаторы час мне прыходзіць ktag)