КПК

Перегляд Повної Версії : Alfa mito 1.4 Turbo lpg

simonemora
Alfa mito 1.4 Turbo lpg 120cv
bosch me 7.9.10 0261s09351 1037544966

Ви можете мати map pack, або адреси основних криві, так що перевірити це, якщо я добре, і починати вивчення карти? Дякую

simonemora
Хтось буде оригінальний файл, будь ласка?

simonemora
Знайдено, або краще, я зробив, перш ніж читати безпосередньо з автомобіля. Мабуть, навколо є декілька файлів, у зв'язку з цим Tjet lpg....

simonemora
Нічого, я намагався весь день...вибачте.
Mito 1.4 Tjet Turbo lpg 120cv

bosch me 7.9.10 - 55264429

0261s09351 1037544966

З kess, я можу тільки писати, читати. Хтось оригінальний файл, будь ласка??? Заздалегідь спасибі

simonemora
Ніхто не може прислати мені вихідний файл?

simonemora
Alfa Mito 1.4 Tjet Turbo 120cv Lpg (Bosch me 7.9.10 ID: 55264429 Програмне забезпечення: 0261s09351 HW: 1037544966)

Здрастуйте, був перший раз, коли я виступаю, щоб збільшити*на цій карті, від новачка, прошу кілька порад:

1) ви можете втрутитися тільки по карті днк спорт?

2) Не вважаю, два відомих кривих для редагування, що вже поліпшення надання....

3) будь-порада, адреси*основні та базові?

Дякую

simonemora
Я скачав файл, але з win ols не розумію, в той час як ecm не має драйвера....
З якого боку почати з адресами, побачив, що я вважаю досить складною? ха-ха

bob125

gabrielikkiu
привіт , з того мало чого, що я розумію, я повинен тебе, щоб запитати, якщо адреса розпізнаний правильно, а якщо инкременты можуть бути в нормі або ризики розбити все, так як учасників форуму, навіть якщо дуже підготовлені, вони не лягають переробити від **** карту ( безкоштовно ), бачив, що роблять їх пристрасть у роботі ; -), хоча вони дуже доступні, якщо ви покладете на свій, щоб виправити будь-які помилки

simonemora
привіт , з того мало чого, що я розумію, я повинен тебе, щоб запитати, якщо адреса розпізнаний правильно, а якщо инкременты можуть бути в нормі або ризики розбити все, так як учасників форуму, навіть якщо дуже підготовлені, вони не лягають переробити від **** карту ( безкоштовно ), бачив, що роблять їх пристрасть у роботі ; -), хоча вони дуже доступні, якщо ви покладете на свій, щоб виправити будь-які помилки

Привіт, дякую, але у мене тільки одне ліжко, і я ще не змінений оригінал....ні, я ще поклав руки

gabrielikkiu
ми в одному човні, насправді у мене є мод файл для виправлення ( із іншого ебу все одно), але я ще не зовсім зрозумів, де була помилка, тому що я від порожнечі і не піднімається прогресивної (насправді мій питання було обмежувач швидкості, але в люті доказів, ви вирішите проблему, і якщо створює інший )

simonemora
Я повинен ще почати, можливо, вони допомогли тобі, тому що я не кроком перевірити, ха-ха
Може бути, ви можете розмістити файл, в нову тему, і попросити про допомогу.....

gabrielikkiu
Вже зробив, але, на жаль, залишився тільки один ( ймовірно , і, можливо, цілком справедливо), ніхто не візьметься на роботу, не зробив з нього , а потім, будучи в новому файлі після оновлення dieselgate, може бути, навіть не дуже хочеться d спробувати свої сили