Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa mito 1.4 Turbo lpg

simonemora
Alfa mito 1.4 Turbo lpg 120cv
bosch me 7.9.10 0261s09351 1037544966

Вы можаце мець map pack, або адрасы асноўных крывыя, так што праверыць гэта, калі я добра, і пачынаць вывучэнне карты? Дзякуй

simonemora
Хто-то будзе арыгінальны файл, калі ласка?

simonemora
Знойдзены, або лепш, я зрабіў, перш чым чытаць непасрэдна з аўтамабіля. Мабыць, вакол ёсць некалькі файлаў, у сувязі з гэтым Tjet lpg....

simonemora
Нічога, я спрабаваў ўвесь дзень...прабачце.
Mito 1.4 Tjet Turbo lpg 120cv

bosch me 7.9.10 - 55264429

0261s09351 1037544966

З kess, я магу толькі пісаць, не чытаць. Хто-то арыгінальны файл, калі ласка??? Загадзя дзякуй

simonemora
Ніхто не можа даслаць мне зыходны файл?

simonemora
Alfa Mito 1.4 Tjet Turbo 120cv Lpg (Bosch me 7.9.10 ID: 55264429 Праграмнае забеспячэнне: 0261s09351 HW: 1037544966)

Добры дзень, быў першы раз, калі я выступаю, каб павялічыць*на гэтай карце, ад пачаткоўца, прашу пару саветаў:

1) вы можаце ўмяшацца толькі па карце днк спорт?

2) Не лічу, два вядомых крывых для рэдагавання, што ўжо паляпшэнне аказання....

3) які-То рада, адрасы*асноўныя і базавыя?

Дзякуй

simonemora
Я запампаваў зыходны файл, але з win ols не разумею, у той час як ecm не мае драйвера....
З якога боку пачаць з адрасамі, убачыў, што я лічу даволі складанай? ха-ха

bob125

gabrielikkiu
прывітанне , з таго нямногага, што я разумею, я павінен быць цябе, каб спытаць, калі адрас распазнаны правільна, а калі инкременты могуць быць у норме або рызыкі разбіць ўсе, так як удзельнікаў форуму, нават калі вельмі падрыхтаваныя, яны не кладуцца перарабіць ад **** карту ( бясплатна ), бачыў, што робяць іх запал у працы ; -), хоць яны вельмі даступныя, калі вы пакладзеце на свой, каб выправіць любыя памылкі

simonemora
прывітанне , з таго нямногага, што я разумею, я павінен быць цябе, каб спытаць, калі адрас распазнаны правільна, а калі инкременты могуць быць у норме або рызыкі разбіць ўсе, так як удзельнікаў форуму, нават калі вельмі падрыхтаваныя, яны не кладуцца перарабіць ад **** карту ( бясплатна ), бачыў, што робяць іх запал у працы ; -), хоць яны вельмі даступныя, калі вы пакладзеце на свой, каб выправіць любыя памылкі

Прывітанне, дзякуй, але ў мяне толькі адна ложак, і я яшчэ не зменены арыгінал....няма, я яшчэ паклаў рукі

gabrielikkiu
мы ў адной лодцы, на самай справе ў мяне ёсць мод файл для выпраўлення ( з іншага эбу усё роўна), але я яшчэ не зусім зразумеў, дзе была памылка, таму што я ад пустэчы і не падымаецца прагрэсіўнай (на самай справе мой пытанне быў абмежавальнік хуткасці, але ў лютасьці доказаў, вы вырашыце праблему, і калі стварае іншы )

simonemora
Я павінен яшчэ пачаць, магчыма, яны дапамаглі табе, таму што я не крокам праверыць, ха-ха
Можа быць, вы можаце размясціць файл, у новую тэму, і папрасіць аб дапамозе.....

gabrielikkiu
Ужо зрабіў, але, на жаль, застаўся толькі адзін ( верагодна , і, магчыма, цалкам справядліва), ніхто не возьмецца на працу, не зрабіў з яго , а затым, будучы ў новым файле, пасля абнаўлення dieselgate, можа быць, нават не вельмі хочацца d паспрабаваць свае сілы