Прагляд Поўнай Версіі : Alfa mito 1.4 Turbo lpg
Alfa mito 1.4 Turbo lpg 120cv
bosch me 7.9.10 0261s09351 1037544966
Вы можаце мець map pack, або адрасы асноўных крывыя, так што праверыць гэта, калі я добра, і пачынаць вывучэнне карты? Дзякуй
Хто-то будзе арыгінальны файл, калі ласка?
Знойдзены, або лепш, я зрабіў, перш чым чытаць непасрэдна з аўтамабіля. Мабыць, вакол ёсць некалькі файлаў, у сувязі з гэтым Tjet lpg....
Нічога, я спрабаваў ўвесь дзень...прабачце.
Mito 1.4 Tjet Turbo lpg 120cv
bosch me 7.9.10 - 55264429
0261s09351 1037544966
З kess, я магу толькі пісаць, не чытаць. Хто-то арыгінальны файл, калі ласка??? Загадзя дзякуй
Ніхто не можа даслаць мне зыходны файл?
Alfa Mito 1.4 Tjet Turbo 120cv Lpg (Bosch me 7.9.10 ID: 55264429 Праграмнае забеспячэнне: 0261s09351 HW: 1037544966)
Добры дзень, быў першы раз, калі я выступаю, каб павялічыць*на гэтай карце, ад пачаткоўца, прашу пару саветаў:
1) вы можаце ўмяшацца толькі па карце днк спорт?
2) Не лічу, два вядомых крывых для рэдагавання, што ўжо паляпшэнне аказання....
3) які-То рада, адрасы*асноўныя і базавыя?
Дзякуй
Я запампаваў зыходны файл, але з win ols не разумею, у той час як ecm не мае драйвера....
З якога боку пачаць з адрасамі, убачыў, што я лічу даволі складанай? ха-ха
прывітанне , з таго нямногага, што я разумею, я павінен быць цябе, каб спытаць, калі адрас распазнаны правільна, а калі инкременты могуць быць у норме або рызыкі разбіць ўсе, так як удзельнікаў форуму, нават калі вельмі падрыхтаваныя, яны не кладуцца перарабіць ад **** карту ( бясплатна ), бачыў, што робяць іх запал у працы ; -), хоць яны вельмі даступныя, калі вы пакладзеце на свой, каб выправіць любыя памылкі
прывітанне , з таго нямногага, што я разумею, я павінен быць цябе, каб спытаць, калі адрас распазнаны правільна, а калі инкременты могуць быць у норме або рызыкі разбіць ўсе, так як удзельнікаў форуму, нават калі вельмі падрыхтаваныя, яны не кладуцца перарабіць ад **** карту ( бясплатна ), бачыў, што робяць іх запал у працы ; -), хоць яны вельмі даступныя, калі вы пакладзеце на свой, каб выправіць любыя памылкі
Прывітанне, дзякуй, але ў мяне толькі адна ложак, і я яшчэ не зменены арыгінал....няма, я яшчэ паклаў рукі
мы ў адной лодцы, на самай справе ў мяне ёсць мод файл для выпраўлення ( з іншага эбу усё роўна), але я яшчэ не зусім зразумеў, дзе была памылка, таму што я ад пустэчы і не падымаецца прагрэсіўнай (на самай справе мой пытанне быў абмежавальнік хуткасці, але ў лютасьці доказаў, вы вырашыце праблему, і калі стварае іншы )
Я павінен яшчэ пачаць, магчыма, яны дапамаглі табе, таму што я не крокам праверыць, ха-ха
Можа быць, вы можаце размясціць файл, у новую тэму, і папрасіць аб дапамозе.....
Ужо зрабіў, але, на жаль, застаўся толькі адзін ( верагодна , і, магчыма, цалкам справядліва), ніхто не возьмецца на працу, не зрабіў з яго , а затым, будучы ў новым файле, пасля абнаўлення dieselgate, можа быць, нават не вельмі хочацца d паспрабаваць свае сілы