КПК

Перегляд Повної Версії : Програмування PLCC32 Volkswagen

gimarras
доброго ранку
я вже попросив інфо з обговоренням в розділі обладнання для програмування ECU, але я бачив дуже мало переглядів і немає відповіді. Вибачте (хто вже прочитав) якщо я наполягаю, але.......

не можу правильно написати 2-PLCC32 ECU BOSCH моя машина. Я читав оригінальні файли штати з ECM, зміни, карті, перевіряти регулярно, розділити файл на 2 із 8 біт і коли я йду, щоб переписати з програматора TL866, запис відбувається регулярно, але автомобіль не заводиться.
Мені сказали, що файл ріжеться до того, як планувати AM29F010, але не знаю, як це зробити. На практиці програма заповнить пусте простір від фішок більше 128 кб карти.
я думаю, що йде набір на програміста, але я не знаю процедури.
Це так ?
Хто може допомогти?

cinqueturbo
доброго ранку
я вже попросив інфо з обговоренням в розділі обладнання для програмування ECU, але я бачив дуже мало переглядів і немає відповіді. Вибачте (хто вже прочитав) якщо я наполягаю, але.......

не можу правильно написати 2-PLCC32 ECU BOSCH моя машина. Я читав оригінальні файли штати з ECM, зміни, карті, перевіряти регулярно, розділити файл на 2 із 8 біт і коли я йду, щоб переписати з програматора TL866, запис відбувається регулярно, але автомобіль не заводиться.
Мені сказали, що файл ріжеться до того, як планувати AM29F010, але не знаю, як це зробити. На практиці програма заповнить пусте простір від фішок більше 128 кб карти.
я думаю, що йде набір на програміста, але я не знаю процедури.
Це так ?
Хто може допомогти?

girramas на два PLCC32, що в тебе саме?
ти впевнений, що якщо AM29F010? серії montana з 27C010..
проте в обох випадках кажуть, що ми обмежені в писаннях 2-3 макс AM29F010, 1-2 макс 27C010..

gimarras
Я AM29F010, на яких вони написали вже на карті. Я пам'ятаю, що в перший раз автомобіль не заводився, і зареєстрований він сказав мені, що під час програмування приладу за замовчуванням записувати більше даних, ніж необхідно. Так що чіп в ПОРЯДКУ, і я розумію, що ми запрограмовані, принаймні, в 500 разів.
Я думаю, що у налаштуваннях програмування, я повинен вказати адреси початку і кінця запису .... або щось в цьому роді. На жаль, TL866 не дуже поширений і інструкції не знаходжу. Був впевнений на розрахунку контрольних сум, і пам'ятаючи, як я сказав, це відображення ,в даний час кілька років тому, я думаю, що проблема саме в тому, вищесказане,.... але ніхто, здається, не знає нічого.

cinqueturbo
Ви помітили, на початку і кінці файлу цей мод?
спробуйте покласти в і переконайтеся, що після написання залишаються такі..

gimarras
Я не помітила цього. На початку немає різниці, тільки в нижній частині останніх бітів змінюються в залежності від зміни зон попередні, не були. Здавалося б, у сфері контрольної суми, що рухається, навіть в обмін на один біт. Я намагався поставити зону змінений у ГРІ, але не змінює їх .Я подивився на мапу Гольф з таким же двигуном, але Євро-3 з ЕБУ EDC15 доступу до БД, і не представляє ця функція. Навіть два PLCC32 Гольф двигун AGR 98 , якщо я міняю нічого не відбувається. Як же тоді карта new beetle реагує так? CINQUETURBO, ти думаєш, це проблема? Рішення?

gimarras
Обговорення закрито, це ПЕРЕВІРИТИ, що і т. Д. я не вираховувала точно, можливо тому, що порівнювала з файл пошкоджений. Я перечитав знову, відредаговані і перевірки Контрольної суми була виконана на двох місцях, замість одного, як раніше.

Can you say the ECU ID of the ecu you're working with?

gimarras
I no longer have this ECU, however I had solved it, it was a check problem.
Я не ЕБУ обговорення.

romano21
i'm also use 28F101