Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праграмаванне PLCC32 Volkswagen

gimarras
добрай раніцы
я ўжо папрасіў інфа з абмеркаваннем у раздзеле абсталяванне для праграмавання ECU, але я бачыў вельмі мала праглядаў і няма адказу. Выбачайце (хто ўжо прачытаў) калі я настойваю, але.......

не магу правільна напісаць 2-PLCC32 ECU BOSCH мая машына. Я чытаў арыгінальныя файлы штаты з ECM, змены, карце, правяраць рэгулярна, падзяліць файл на 2 з 8 біт і калі я іду, каб перапісаць з программатор TL866, запіс адбываецца рэгулярна, але аўтамабіль не заводзіцца.
Мне сказалі, што файл рэжацца да таго, як планаваць AM29F010, але не ведаю, як гэта зрабіць. На практыцы праграма запоўніць пустое прастору ад фішак больш за 128 кб карты.
я думаю, што ідзе набор на праграміста, але я не ведаю працэдуры.
Гэта так ?
Хто можа дапамагчы?

cinqueturbo
добрай раніцы
я ўжо папрасіў інфа з абмеркаваннем у раздзеле абсталяванне для праграмавання ECU, але я бачыў вельмі мала праглядаў і няма адказу. Выбачайце (хто ўжо прачытаў) калі я настойваю, але.......

не магу правільна напісаць 2-PLCC32 ECU BOSCH мая машына. Я чытаў арыгінальныя файлы штаты з ECM, змены, карце, правяраць рэгулярна, падзяліць файл на 2 з 8 біт і калі я іду, каб перапісаць з программатор TL866, запіс адбываецца рэгулярна, але аўтамабіль не заводзіцца.
Мне сказалі, што файл рэжацца да таго, як планаваць AM29F010, але не ведаю, як гэта зрабіць. На практыцы праграма запоўніць пустое прастору ад фішак больш за 128 кб карты.
я думаю, што ідзе набор на праграміста, але я не ведаю працэдуры.
Гэта так ?
Хто можа дапамагчы?

girramas на два PLCC32, што ў цябе менавіта?
ты ўпэўнены, што калі AM29F010? серыі montana з 27C010..
аднак у абодвух выпадках кажуць, што мы абмежаваныя ў святых пісаньнях 2-3 макс AM29F010, 1-2 макс 27C010..

gimarras
Я AM29F010, на якіх яны напісалі ўжо на мапе. Я памятаю, што ў першы раз аўтамабіль не заводзіўся, і зарэгістраваны ен сказаў мне, што падчас праграмавання прыбора па змаўчанні запісваць больш дадзеных, чым неабходна. Так што чып у ПАРАДКУ, і я разумею, што мы запраграмаваныя, па меншай меры, у 500 раз.
Я думаю, што ў наладах праграмавання, я павінен паказаць адрасы пачатку і канца запісу .... або што-то ў гэтым родзе. На жаль, TL866 не вельмі распаўсюджаны і інструкцыі не знаходжу. Быў упэўнены на разліку кантрольных сум, і памятаючы, як я сказаў, гэта адлюстраванне ,у цяперашні час некалькі гадоў таму, я думаю, што праблема як раз у тым, вышэйсказанае,.... але ніхто, здаецца, не ведае нічога.

cinqueturbo
Вы заўважылі, у пачатку і канцы файла гэты мод?
паспрабуйце пакласці ў і пераканайцеся, што пасля напісання застаюцца такія..

gimarras
Я не заўважыла гэтага. У пачатку няма розніцы, толькі ў ніжняй частцы апошніх бітаў змяняюцца ў залежнасці ад змены зон папярэднія, ні былі. Здавалася б, у вобласці кантрольнай сумы, што рухаецца, нават у абмен на адзін біт. Я спрабаваў паставіць зону зменены ў КРЫЧЫ, але не змяняе іх .Я паглядзеў на карту Гольф з такім жа рухавіком, але Еўра-3 з ЭБУ EDC15 доступу да БД, і не ўяўляе гэтая функцыя. Нават два PLCC32 Гольф рухавік AGR ў 98-м , калі я мяняю нічога не адбываецца. Як жа тады карта new beetle рэагуе так? CINQUETURBO, ты думаеш, гэта праблема? Рашэнне?

gimarras
Абмеркаванне зачынена, гэта ПРАВЕРЫЦЬ, што і г. Д. я не высчитывала дакладна, магчыма таму, што параўноўвала з файл пашкоджаны. Я перачытаў зноў, адрэдагаваныя і праверкі Кантрольнай сумы была выканана на двух месцах, замест аднаго, як раней.

Can you say the ECU ID of the ecu you're working with?

gimarras
I no longer have this ECU, however I had solved it, it was a check problem.
Я не ЭБУ абмеркавання.

romano21
i'm also use 28F101