Прагляд Поўнай Версіі : Almimentazine пастаяннага току на чытанне і запіс у паслядоўны
У ЧЫТАННІ з бд не трэба стабілізаваць батарэю з зарадкі або харчавання, так?
я выявіў, што глядзець у зрабіць абнаўленне блокаў кіравання, зарадная прылада з дысплеем, якія прыбывалі паказвае на паглынанне больш чым 30...
У мяне ёсць два (сапраўдных) стабілізаваных крыніца харчавання адзін на 30 і адзін 20 ... у пісьмовай лічыце, ці дастаткова падключыць толькі тое, ад 30A да батарэі ці я магу быць спакойны толькі выкарыстоўваць усе і два?
дзякуй за парады.
Максімум
У ЧЫТАННІ з бд не трэба стабілізаваць батарэю з зарадкі або харчавання, так?
я выявіў, што глядзець у зрабіць абнаўленне блокаў кіравання, зарадная прылада з дысплеем, якія прыбывалі паказвае на паглынанне больш чым 30...
У мяне ёсць два (сапраўдных) стабілізаваных крыніца харчавання адзін на 30 і адзін 20 ... у пісьмовай лічыце, ці дастаткова падключыць толькі тое, ад 30A да батарэі ці я магу быць спакойны толькі выкарыстоўваць усе і два?
дзякуй за парады.
Максімум
Усе.чытанне звычайна ад бд патрабуецца больш часу, так што гэта straconsigliabile выкарыстоўваць блок харчавання або зараджаны акумулятар дадатковы з правадоў