Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Водгук карта Punto 1.3 Mjet 90cv mjd6f3hw04p 3641pm91

simonemora
084c18 - 08eaf4 - 08eb14 (limit пара x3?)

08f6a8 прэ rail

08d923 limit прэ rail

0908a2 0909d2 педаль x2

090b06 (што гэта?)

092024 узяў турба

0921e8 limit узяў турба

08b0d4 ін'екцый

Акрамя таго, вы не даведаецеся:
091574 - 09174c - 0921ac - 09310e - 09324e - 0925bc - 0926fc

simonemora
Некаторыя карты, названых вышэй, не магу прызнаць (і г. д., гэта прызначэнне мала і дрэнна). Хто-то можа дапамагчы вам прызначыць? Дзякуй
Хто мае файл winols?

simonemora
Сёння я паспрабаваў step2, каб нічога не задавальняе, я толькі што завяршыла я step3 перагледзець многія рэчы, пасля таго, як старанна вывучаны на розных картах.

Што скажаце аб такім STEP3, а заўтра я пішу? Дзякуй

simonemora
Хто можа даць водгук на гэты мод step3? Дзякуй

Dany88
можа быць, і адбылося, што вы пачынаеце рабіць тэст на тваю машыну,як вам і было прапанавана ў больш чым адным месцы і не толькі тут.....
так і не магу нават зразумець, як рэагуе рухавік на розныя змены....

simonemora
Мы заўсёды, як правіла, гаворка: проста, як пачатковец, не хачу рабіць тэсты на аўто зрабіць пашкоджанні. І вось што цікава, аднаго погляду на карту, каб хто-то, хто ведае....
У любым выпадку, дзякуй вялікі

Dany88
Я паглядзеў на Карту,я табе гарантую, што не ламаецца Нічога!калі я прапаную вам паспрабаваць на аўтамаце, каб убачыць адрозненні ад мод на іншы не з'яўляецца для цябе разбіць машыну,але, каб зразумець адрозненні ад аднаго да іншага!

Dany88
Для таго, каб зрабіць працу яшчэ больш добра зроблена,пасля кожнага мод зрабіце дыягностыку актыўная ў той час як вы паспрабуеце і праверыце змены!ціха, што не зламаеш.

cinqueturbo
Dany88, як ты зрабіў, каб праверыць, ці файл, які вы не можаце спампаваць?

Dany88
Ён выклаў тыя ж файлы нават з іншай частцы!мне здаецца, што з правіламі вы не можаце казаць пра іншых форумах,але ў любым выпадку,калі не омонимии ce таксама errecinque, што я мяркую, што гэта ты!

simonemora
Абсалютна няма, і, дарэчы, апошні мод, які я зашпіліў, апошняе, што я зрабіў (нават калі яна мае тое ж імя "stepX" з папярэдняга), таму што я перарабіў з нуля.
Калі я разумею, каб быць па-за шляху, я аддаю перавагу, каб пачаць з нуля, з арыгінальнага файла.

Выразна карысна і паказальна зрабіць тэсты на аўтамабілі і яе часопіс, але з добрай адпраўной кропкай было б ідэальна... Дзякуй

cinqueturbo
Ён выклаў тыя ж файлы нават з іншай частцы!мне здаецца, што з правіламі вы не можаце казаць пра іншых форумах,але ў любым выпадку,калі не омонимии ce таксама errecinque, што я мяркую, што гэта ты!

1-й не errecinque але cinqueturbo..
2-й не я ў іншых форумах..
3° ты для здагадкі веды ты напісаць файл?

simonemora
Без адабрэння каго-то, хто ведае, я ніколі б так не напісаў....
У любым выпадку, сёння я яго перагледзеў і думаю, лепш (выдаліць пустэчу пад і, выпраўляючы некаторыя карты)....але, безумоўна, добрая, асабліва час!
Чакаю водгук.....Дзякуй

Dany88
ок,cinqueturbo,я зрабіў беспарадак!
вы можаце паглядзець гэтыя файлы?ты ведаеш, што я не магу спампаваць я не маючы правоў!аднак, я магу загрузіць!

simonemora
вы можаце паглядзець гэтыя файлы?ты ведаеш, што я не магу спампаваць я не маючы правоў!аднак, я магу загрузіць!

Апошні мод, але сёння, з сённяшняй даты адказваў у папярэднім каментары

cinqueturbo

Чаму б не адкрыць свой пост?
файл і разгледзець яго, выпраўляючы амаль усе карты..

simonemora
Чаму б не адкрыць свой пост?
файл і разгледзець яго, выпраўляючы амаль усе карты..

Гэта маё сумненне, што я адкрыў...
Ты кажаш аб маім апошнім файле прызначаны з дата сёння (што апошні рабіў мінулай ноччу)?

cinqueturbo
Апошні мод, але сёння, з сённяшняй даты адказваў у папярэднім каментары

Сымон, як Dany88 ты дакрануўся да карты, правільныя, але няправільна..
многія lim. я наадварот..
ціск турбо на самай справе і over boost і з крокам менш ціску вам..
падняўшы усе карты, не ведаючы, што і як і без логікі..

я ў такім выпадку спытаць, калі хто-то цябе экстрапаляваць "map pack"
як тое, што я напісаў для файла панда 8..
вы можаце таксама выкарыстоўваць тое, карты тыя ж, толькі змяняюцца пазіцыі і не хапае ціску ў магістралі Rail і Турбонаддувом
усе + далікатны, каб гэта не было сумесна

У мяне два пытання
Гэты файл і мукі ў свой мяшок?
адкуль ты менавіта?

Dany88
cinqueturbo,можа ты не зразумеў,параўноўваць мой мод з simonemora крок 3 і скажыце мне, калі ласка, якія адрозненні?дзякуй

Dany88
вядома, мой мод з яго мод!

cinqueturbo
Ідэнтычныя..
цяпер гэта да вас, каб растлумачыць, што вы робіце..

Dany88
тое, што я патлумачыў цябе,размешчаныя таксама ў іншы бок,дзе я магу спампаваць,на самай справе я дазволіў сабе раіць, таму што я бачыў карту!

Dany88
1-й не errecinque але cinqueturbo..
2-й не я ў іншых форумах..
3° ты для здагадкі веды ты напісаць файл?

усё для таго, каб адказаць на гэтае пытанне,тады і simonemora ****** рабіць тое, што хоча....

Dany88
на іншыя 2 пытання risponco з:я пераблытаў імёны!

simonemora
Я прашу вас, што я знайшоў ідэнтычны ўбачыў, што два мод, які я зрабіў у дзве розныя даты.
Не ідэнтычныя:
Dany размясціў (НЕ мае нічога агульнага з дапамогай, што цікава, і таму з маёй размовы) мод з папярэднім крокам, які я апублікаваў яшчэ 19 Верасня.
Вядома, я ўсіх іншых модов, якія я зрабіў, пачынаючы, step by step, ад арыгінала. Апошні, як я ўжо пісаў, ён у гэтую ноч ад 21 Верасня.

Удакладніў, гэты, па дабрыні душэўнай, я вярнуся, каб папрасіць дапамогі, каб выправіць апошні мод, які зноўку пішу пра.
Дадаю скрыншот майго пк, так што вы можаце ўбачыць даты файлаў, згаданым вышэй.

simonemora
У любым выпадку, так як сюды не магу загрузіць, напэўна, dany ставіцца да мод размешчана ў іншым заўсёды ад мяне.
Дэні, даруй мяне, вы можаце адказаць у патрэбным месцы і дапамагчы замест таго, каб размяшчаць тут, ствараючы, можа быць, гэта непаразуменне....

simonemora

вы можаце таксама выкарыстоўваць тое, карты тыя ж, толькі змяняюцца пазіцыі і не хапае ціску ў магістралі Rail і Турбонаддувом

У мяне два пытання
адкуль ты менавіта?

Па-першае, дзякуй табе як заўсёды за дапамогу, не толькі для гэтага аўтамабіля, але і для іншых пост у студыю, што я апублікаваў!!!
(прыбыў у добрае месца з гэтым, працягнуць рух з іншай маёй машыне...147)
Турын, ing. інфармацыю, але любяць механіку.
Усе моды МАЕ, я зрабіў іх я... У маіх нататках я назваў гэтыя адрасы:

абмежаванні крутоўнага моманту
084c18
08eaf4
08eb14

pres rail
08f6a6 прэ rail

limit прэ rail
08f968
08f910 ў 08f94f

педаль
0908a2
0909d2
090b06

узяў турба
092024

limit узяў турба
0921e8

ін'екцыі
08b0d4

overboost
0925bc
0926fc

Значыць, я памылілася, і што-то зблытаў?
Такім чынам, якія адрасы маюць карту турба і як overboost калі ласка?

simonemora
Там я працаваў амаль увесь дзень, гэта фінал сёння, 21 верасня 2017 года.
Спадзяюся, вы зразумелі, што гэта сур'ёзна і што зменены адпаведным чынам.

simonemora
Я іду наперад з вывучэнне і карэкцыя, спадзеючыся, што хто-небудзь, дайце мне руку, каб ісці наперад....Дзякуй

simonemora

У мяне два пытання
адкуль ты менавіта?

Часопіса ажыццяўляецца! (ён і брудны паветраны фільтр, заўтра памяняю!)

Паспрабуйце, шчыра кажучы, я думаў, што лепш: мне здаецца, валасы цяжка падняцца абароты, становіцца ярчэй, але не нашмат больш: на сёння ідзе лепш, але пустата па-ранейшаму адчувае сябе, на сярэдніх і*на высокіх, як я адчуваю сябе трохі лянівы расці абароты, нават калі палепшылася. Педаль я б яшчэ трохі больш спагадным.

simonemora
Прабачце, я няправільна файл, вось лог-файл правільна!

simonemora
Добрага пачатку тыдня ўсім!

Я спадзяюся, што

Хто-то гэта ўдалося зірнуць на ЧАСОПІС*так, з каментарамі разам, каб знайсці выпраўлення для новага кроку карце?? Дзякуй!

simonemora
Я іду наперад з вывучэнне і карэкцыя, спадзеючыся, што хто-небудзь, дайце мне руку, каб ісці наперад....Дзякуй

Хто-то дапамагае мне палепшыць гэтую карту, што я загрузкі і ўвайшлі ў сістэму? Дзякуй

simonemora
Хто-то можа зірнуць на ЧАСОПІС і на карту, у якой я прыбыў, каб знайсці выпраўлення для новага кроку?? Дзякуй!

simonemora
Я, абудзіўшы абмежавальнікі пакінуць.... Што скажаце??? (не перапоўненыя.....)

simonemora
Хто мне яго меркаванне на гэтую карту (апошні мод, які я зрабіў)???*

salvatoreragonese
[QUOTE=simonemora;130253]Хто мне яго меркаванне на гэтую карту (апошні мод, які я зрабіў)???*[/QUOC
Прывітанне я зірнуць на вашу карту, але не паліць у машыне?

simonemora
Нуль дыму!

salvatoreragonese
Ммм дзіўна, аднак я бачыў, як абмежавальнік, што ты не мод, а затым я дам табе адрас

simonemora
Таму што павінны зрабіць дым?
Пн modificheró таксама час...

У мяне няма падстаў казаць глупства, не паліць нават ноччу, з фарамі, хто за ім стаіць (вы заўважыце адразу).Да і пасля, час ўпырску, дам часопіс....

Што абмежавальнік? Іншыя карты, што вы думаеце?

salvatoreragonese
Таму што павінны зрабіць дым?
Пн modificheró таксама час...

У мяне няма падстаў казаць глупства, не паліць нават ноччу, з фарамі, хто за ім стаіць (вы заўважыце адразу).Да і пасля, час ўпырску, дам часопіс....

Што абмежавальнік? Іншыя карты, што вы думаеце?

Шчыра кажучы, я б мех іншы, то я цябе, напрыклад

simonemora
Давай, мне цікава паглядзець, свой.... калі вы хочаце, змяніць гэта мой апошні мод і, наклаўшы так, я гляджу....

Бачыш? Ніхто не ўмешваецца, таму што, калі ты яшчэ з ориг, перад усімі прафесарамі е......пасля таго, як усе нямыя, як быццам гэта злачынства, прывесці файл у добрае месца.
Усе гатовыя дапамагчы бліжняму!!!

salvatoreragonese
Давай, мне цікава паглядзець, свой.... калі вы хочаце, змяніць гэта мой апошні мод і, наклаўшы так, я гляджу....

Бачыш? Ніхто не ўмешваецца, таму што, калі ты яшчэ з ориг, перад усімі прафесарамі е......пасля таго, як усе нямыя, як быццам гэта злачынства, прывесці файл у добрае месца.
Усе гатовыя дапамагчы бліжняму!!!

Тады сымон хацеў у цябе спытаць сёе-што так і all адрас 0892c4. затым абмежавальнікі, якія кажу я вам у 0915c4 і 091668 , 09166a гэтыя апошнія два біта, каб прынесці, як усе астатнія, я, як правіла, іх накладваюць на 12800, і я ў камандзе . мой савет тычыцца тэрмінаў, якія мне не вельмі-то яны зроблены добра і з ворсіна ціску ў рампы, я ўбачыў, што абмежавальнік ты ўжо мод. rail знойдзеш у 08f910. зрабіце гэта, і тады паглядзім, яшчэ 2 рэчы

simonemora

Што абмежавальнікі і, што біт? Там я бачыў ужо зменены на іншыя карты, але, не будучы ўпэўнены, што яны былі, я іх пакінуў.

Часы крычы, там я ўжо змененыя ў парадку soft у апошні мод (наступнай за таго, што я бачыў з 29), што заўтра я затеваю, так як толькі ў рампы паднялі злёгку....

salvatoreragonese

Што абмежавальнікі і, што біт? Там я бачыў ужо зменены на іншыя карты, але, не будучы ўпэўнены, што яны былі, я іх пакінуў.

Часы крычы, там я ўжо змененыя ў парадку soft у апошні мод (наступнай за таго, што я бачыў з 29), што заўтра я затеваю, так як толькі ў рампы паднялі злёгку....

абмежавальнікі дызель, але не памятаю на падставе чаго. час мне не здавалася, я бачыў, павялічыўшыся больш чым на 15%, таму я спытаў, калі я курыў. а паправіць абмежавальнікі фолаў каманды для rail каэфіцыент пераўтварэння 7.51 я не збіраюся больш за 50 бар для выкарыстання кожны дзень. пошты, файл-і тады мы бачым таксама і іншыя рэчы

simonemora

simonemora

salvatoreragonese

Сымон не мы. не спяшаецеся і, калі робіш карту, перепроверьте яшчэ раз, што ты памыляешся функцыя капіявання.

salvatoreragonese
Сымон не мы. не спяшаецеся і, калі робіш карту, перепроверьте яшчэ раз, што ты памыляешся функцыя капіявання.
тады я прымацуеце файл зрабіў, за тое, што я ведаю, я лагічна і файл у канчатковым выніку, дайце мне ведаць, як яна ідзе

simonemora
Прывітанне, па-першае, я хачу падзякаваць цябе за цікавасць і за дапамогу, сапраўды дзякуй!

Але абмежавальнікі ў камандзе, так высокія, і нават на высокіх абарачэннях? Turbo, limit turbo і overboost orig? Вядома, я старанна вывучаў і, можа быць, паспрабую рабіць часопіс. У вас цыліндраў?

salvatoreragonese
Прывітанне, па-першае, я хачу падзякаваць цябе за цікавасць і за дапамогу, сапраўды дзякуй!

Але абмежавальнікі ў камандзе, так высокія, і нават на высокіх абарачэннях? Turbo, limit turbo і overboost orig? Вядома, я старанна вывучаў і, можа быць, паспрабую рабіць часопіс. У вас цыліндраў?

Добрай раніцы, Сымон, але якой дзякуй, я раблю гэта з задавальненнем. У маім крузе так на 1.3 яны ўсе аднолькавыя. Для турба бачыш ты, я не ведаю, я быў, і таму я не закрануў .скончыце карту“, увёўшы “ турба з адпаведным абмежавальнікам, не выходзяць за межы 150/180 мм рт сл больш. Каэфіцыент пераўтварэння *14.1-1000=миллибар, а потым адтуль гуляе з часам, але ўжо і так павінен ісці дазвольце мне ведаць,

simonemora
Вялікі дзякуй!!!
У finiró, і мы aggiorneró вядома....
Сапраўды вялікі дзякуй!!!!!

simonemora
Добрай раніцы, Сымон, але якой дзякуй, я раблю гэта з задавальненнем. У маім крузе так на 1.3 яны ўсе аднолькавыя. Для турба бачыш ты, я не ведаю, я быў, і таму я не закрануў .скончыце карту“, увёўшы “ турба з адпаведным абмежавальнікам, не выходзяць за межы 150/180 мм рт сл больш. Каэфіцыент пераўтварэння *14.1-1000=миллибар, а потым адтуль гуляе з часам, але ўжо і так павінен ісці дазвольце мне ведаць,

simonemora
Поправочка, вось мод, скончылася сёння!

simonemora
І можна зачыніць абмеркаванне, калі ласка. Для мяне добра, так....Дзякуй

bob125
Усім прывітанне, я хацеў бы апублікаваць карту маё вялікае пляма, 90 л. с., - гэта карта, якую зрабіў трэнер у маім горадзе, у якім я не вельмі задаволены:
seghettamento у пятай і шосты, паміж 1800-2200 абаротаў

bob125
калі хто-небудзь можа даць паглядзець і даць які-то рада..дзякуй

lsdlsd88
0.4 бар больш ціску турба?? вар'яцтва чыстай.

я жадаю для цябе іх не дасягніце. пазней вас месца, напрыклад, калі вы хочаце паспрабаваць.

lsdlsd88

bob125
Так, цяпер я не магу..шкада.
Я ведаю, што я павінен змяніць у адзіночку, і ад таго, што я зразумеў, перш за ўсё, мне давядзецца панізіць турбо!!
Я не мог бы пацвердзіць, што ціск turbo-гэта тое, што ecm прызначэнне як абмежавальнік ціску #1#1? есць 2 карты, першая будзе пік ціску і залежнасці ад пастаяннага ціску, дакладна?

bob125
turbo, карта #1# - гаворыцца наадварот, праўда?
у #2 і #3 вы чытаеце ў дакладна ад sx да dx.....
як звязаныя паміж картамі?
хто-небудзь мне дапамагчы?
.

Errecinque
Я не мог бы пацвердзіць, што ціск turbo-гэта тое, што ecm прызначэнне як абмежавальнік ціску #1#1? есць 2 карты, першая будзе пік ціску і залежнасці ад пастаяннага ціску, дакладна?

Заўсёды ёсць ў засваенні, але для таго, каб цяпер ніколі не бачыў карту, якая кіруе пікавага ціску і ўстойлівы асобна!!

bob125
Заўсёды ёсць ў засваенні, але для таго, каб цяпер ніколі не бачыў карту, якая кіруе пікавага ціску і ўстойлівы асобна!!

Прывітанне, я так і думаў, таму што карта 2/2 мае значэння ( напрыклад, да 2400 абаротаў у хвіліну ) на сёння!!
верагодна, я памыляюся...г-тады чаму 2 карты??
мне пацвердзілі, па меншай меры, што #1#1 гэта ціск турбо; і, не абмежавальнік, як кажа і г. д.?

дзякуй