Перегляд Повної Версії : Проблема kess v2 4.036
Привіт, хлопці, вже в іншій дискусії я ясно aito про те, як починається мій півник з fix облажались. Це вимога виникає тому, що мій kess, як на megane 2013 1.5 110 л. с. і якщо на Opel agila 2002 1.2 75 на обидва після id це змушує мене вимкнути запалювання І мені іноді помилка "дзвінок-будильник", і іноді помилки під час передачі даних на читання для сорому я намагався читати і писати, моя точка все йде гладко, як масло хто-небудь знає, що це може бути?
не знаю,але якщо ти і клон, можна поліпшити, замінивши деякі компоненти,якщо ви хочете крок схеми з мод і все, що ти придираешься
не знаю,але якщо ти і клон, можна поліпшити, замінивши деякі компоненти,якщо ви хочете крок схеми з мод і все, що ти придираешься
Подивіться, може бути,
подивимося,я не знаю, якщо яблуко зарядка
Я не можу бачити, тому що вони нижче 50 msg
ти можеш відкрити?
якщо немає полотна крок кімната
Я не можу бачити, тому що вони нижче 50 msg
ти можеш відкрити?
якщо немає полотна крок кімната
Це все ок! Складна ситуація Х, хто не має обладнання
Це все ок! Складна ситуація Х, хто не має обладнання
Я забув, дякую
У тебе паяльна станція, для того, щоб зробити хорошу роботу
Ви можете знайти його на ebay сімдесят євро,конденсатори і т. д. в магазині електронних компонентів для декількох євро
Якщо ви вирішили зробити роботу тримай мене в курсі про відмінності, які роблять ці компоненти
Компоненти кращої якості,тому він повинен бути більш надійним в читання листа
Враховуючи те, що ти сказав, що читання тебе від помилок,може бути, згадайте, з басейном, де зазначено, і змінює діоди і конденсатори, потім перевірити, якщо це покращує в іншому випадку також змінюється іншим
може бути, згадайте, з басейном, де зазначено, і змінює діоди і конденсатори, потім перевірити, якщо це покращує в іншому випадку також змінюється іншим
подивимося..."спробуйте змінити це, якщо не йде цей тест, а"....."в іншому випадку випробування таким чином".
Вибач, але я не поділяю ваші міркування і якщо я можу дозволити себе необережно, як і більшість людей, які за чистою кнопкою c....я в змозі вирішити, і ви станете експертами електронні, механічні, гідравлічні і кілька разів
інженером, каналізації і мирних жителів!....
Псевдо підроблені експертів, які роблять те експерименти з іншими!......з мого боку це називається зробити fr......або c з.....або з інших!.
Давайте розвінчати деякі казки!.
Проблема помилки "дзвінок-будильник", на kess v2, що ми європейці, чи ні, це мало що змінює апаратні і завжди.
На кожного програміста в тому, що зміни режиму доступу, що програма показує обладнання яке, для початку ти повинен:
1. idetificare flash, до якого через контролер, який перенаправляє дані є і навіть є ДИСК,де всередині є : idetificativo чіп з інструкцією доступу,інструкції основних перенаправлення контролера!).
Ці інструкції, написані ВИРОБНИКОМ, і не можуть бути ЗМІНЕНІ.
Для тих, хто не знає, і, і ледачий ROM Read Only Memory.
Може бути записана тільки ОДИН РАЗ і не може бути змінений, і часто навіть не читати.
Так працює у всіх флеш цього світу!.
2. один раз, що він просить доступ до флеш-крім того, не захищена від читання і не має доступу до системи OTC або коди, які генеруються за допомогою програмного забезпечення в ПЗП і експлуатованих від прошивки або програмного забезпечення, написаного на стадії проектування з інженерами електронний/відомості, які він вирішив використовувати.
3. flash передає свої дані, сказавши "я івана, і мої idirizzi в діапазоні від 1 до 4 і в c":
4. якщо програмне забезпечення має у своїй внутрішній базі даних ці дані встановлює обладнання, щоб відкрити порти на читання, а потім доручити внутрішній контролер на flash для доступу частковим або прямим і витягнув дані".
Тепер, коли в загальних рисах, не вдаючись у технічні деталі, багато хто з вас знають, як працює flash або мікро контролер не плутати,що це bios пк, крісло для літніх, електричні ворота з його ебу або ecu двигуна основи, які варто знати про це завжди!....не втече.
ПОМИЛКА "ДЗВІНОК-БУДИЛЬНИК"!
проблема викликана з 2 різних факторів.
перше погане якість зварних швів, з електронікою і цифровий сигнали типу PMW конвертер КАН часто закочує істерики, справедливо, тому що замість того, щоб отримувати сигнал 1,5 v pp на 100 надходить коливання з частотами перебір і йде на помилки, між іншим універсального, тому що і перекладається погано, якщо "помилка "дзвінок-будильник" " не хоче нічого!.
Перше, що потрібно зробити, і, безумовно, є піч для електричних плит, для використання БЕЗ будь-ЯКИХ ФЛЮСУ.
багато купують сушарка для carrozieri, що приводить їх на 2 вулиці, перша надмірна температура може завдати непоправної шкоди, залежно зловлять удачі в точці, де, можливо, зварні шви гірше, і на деякий час іде, щоб потім повернутися до дефекту походження.
Методологія в темних ОПЛАВЛЕННЯ, що не має нічого спільного з цей метод часто використовується, що НЕ ДЛЯ БУДЬ-якої РОБОТИ!.
у 80% випадків це вирішується за допомогою цього методу, не роблячи нічого.
Друга проблема виникає в транзистор Q2 в Q16, все перевірити за допомогою цифрового мультиметра СЕРЙОЗНО, не ті, від brico від 10, які повністю завищені.
Змінити compnendi На Хуй не потрібно нічого робити, якщо не, що вони хорошої якості, і ці якості коштують, і навіть є спеціальні компоненти, щоб ви могли б посилити проблему, навіщо бігти, коли зварювальні зроблено погано.
Буває, навіть мене не та, що я ідеальний!.....
При зміні компонентів у разі, як багато раз читаю, якщо компонент новий і дуже низької якості додаються проблеми, які раніше не існували.
Слід зазначити, що ця проблема виникає не на всіх ecu, але на деяких!.
Тепер або ми серйозні люди, і ми говоримо про речі конкретних і, що ви знаєте або не давати поради, щоб довести іншим, що ви на свій інструмент не відчуєте ніколи!
Перше, що потрібно зробити, і, безумовно, є піч для електричних плит, для використання БЕЗ будь-ЯКИХ ФЛЮСУ.
Я не думаю, що ви вдома це обладнання, і я думаю, що ви повинні бути навіть експерти, тому що якщо не знає, чи ви, що ви робите пошкодження
Якщо ви подивитеся в файлі, що я виклав вказана заміна транзисторів, що показували ви(що я більше "важливі", ніж інші схеми)
ІМХО,інші ellidea, що найпростіше рішення-це план, який я відправив, я не спробувати свої сили в fon і печі...
аналогічне рішення я прийняв на elm327clone мій, який дав проблеми і ПОЧАВ працювати,щоб змусити вас зрозуміти, що я ці рішення на мої інструменти, я намагаюся, і не бачу в цьому нічого такого поганого, як ти кажеш
Я думаю так,якщо не розповісти,це форум і ми тут, щоб обмінятися ідеями, то кожен робить те, що хоче
Я не думаю, що ви вдома це обладнання, і я думаю, що ви повинні бути навіть експерти, тому що якщо не знає, чи ви, що ви робите пошкодження
Якщо ви подивитеся в файлі, що я виклав вказана заміна транзисторів, що показували ви(що я більше "важливі", ніж інші схеми)
ІМХО,інші ellidea, що найпростіше рішення-це план, який я відправив, я не спробувати свої сили в fon і печі...
аналогічне рішення я прийняв на elm327clone мій, який дав проблеми і ПОЧАВ працювати,щоб змусити вас зрозуміти, що я ці рішення на мої інструменти, я намагаюся, і не бачу в цьому нічого такого поганого, як ти кажеш
Я думаю так,якщо не розповісти,це форум і ми тут, щоб обмінятися ідеями, то кожен робить те, що хоче
На жаль, різні думки....саме тому, що у вас немає відповідного обладнання, ні досвіду зварювання не давати поради, ні тим більше рада, спробуйте.
Розподіл мою альфа-водяний насос в тому числі не зроблений тест, але з правильним обладнанням і атрибутами alka руку, з мінімумом ручної роботи, накопичений у бік до фахівців.
Змінити напівпровідників, як я пояснив, незалежно може визначити інші проблеми, які раніше не були представлені, як вже пояснив.
Не існує спробуйте на ці речі.....вибачте, але нічого особистого