КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карэкцыя кантрольнай сумы, New Beetle BOSCH PLCC32 і водгук карце

gimarras
прывітанне, хлопцы:
Я чытаў чып ECU BOSCH New Beetle ў 99 з дапамогай программатора TL866 . Я зрабіў карту, з крокам і карэкцыя гарачы старт, скапіраваўшы першую частку карты запуску вышэй за другі. Вы можаце даць погляд на карту ў цэлым і разлічыць або падказаць, як разлічыць Кантрольную суму ў c, таму што ECM не на мяне разлічвае?

Прыкладаю файл zip з Врі і Mod.

дзякуй

cinqueturbo
я хацеў бы дапамагчы вам, але вы павінны даць мне больш інфармацыі, каб зразумець што-то..
HW SW мне трэба прымацаваць асобна MDF & MDL..
у дадатак карту гарачы старт не чапаў, мод мне не падабаецца..

gimarras
Дзякуй cinqueturbo,
гэта Ecu BOSCH з наступнымі дадзенымі на этыкетцы:

038 906 018 AP
B00 870219560 0195
0 281 001 732
28SA3745
Калі карта гарачая, не тое, што я закрануў вы можаце мне паказаць адрас?
Прыкладаю файлы падзеленыя.

PS : мне здаецца, што карта мае тыя ж крывыя паўтараюцца два разы, у пачатку і ў канцы. І гэта нармальна?

cinqueturbo
Дзякуй cinqueturbo,
гэта Ecu BOSCH з наступнымі дадзенымі на этыкетцы:

038 906 018 AP
B00 870219560 0195
0 281 001 732
28SA3745
Калі карта гарачая, не тое, што я закрануў вы можаце мне паказаць адрас?
Прыкладаю файлы падзеленыя.

PS : мне здаецца, што карта мае тыя ж крывыя паўтараюцца два разы, у пачатку і ў канцы. І гэта нармальна?

як і многія vag вядома..
тады, як я мяркую, я злучыў два файла 8bit у няправільнай паслядоўнасці..
спачатку LLL затым HHH паспрабаваць..

cinqueturbo
прывітанне, хлопцы:
Я чытаў чып ECU BOSCH New Beetle ў 99 з дапамогай программатора TL866 . Я зрабіў карту, з крокам і карэкцыя гарачы старт, скапіраваўшы першую частку карты запуску вышэй за другі. Вы можаце даць погляд на карту ў цэлым і разлічыць або падказаць, як разлічыць Кантрольную суму ў c, таму што ECM не на мяне разлічвае?

Прыкладаю файл zip з Врі і Mod.

дзякуй

Тады я не файл, ori, каб параўнаць, таму не ведаю, калі ваш файл і прачытаў няправільна або мае які-то мод..
вось чаму праграмнае забеспячэнне edit не адкрывае кіроўцаў, і, такім чынам, не выпраўляе Кантрольную суму..
Выбраўшы, ты кіроўца, ты на кані..
гэта і SW 0281001732 арыгінала, так "напісаць копію" 732 і я знайсці драйвер...

гэтыя карты hot cool
003D02-003D90 Hot
03BD00-03BD90 Cool

мод мне не падабаюцца..
вы ўжо ведаеце, што паўтараюцца карты і трэба даць яму ж крокам..
у дадатак, гэта не тое, што здаецца..
На самай справе і г. д. не адгадвае менавіта на гэтыя..
я выкарыстоўваю VAG-Люкс вы знойдзеце ў нас на вэб-free і ната для MSA,EDC15V,EDC15P,і неўзабаве нават EDC16-17 Vag
абнаўленне..

gimarras
ОК, зараз паспрабую. Потым я дам табе ведаць, нават калі ты мяне яшчэ не вельмі зразумелыя многія рэчы. Я ўжо запампаваў VAGEDC15suite але паміж мовай і мае прабелы цюнінг, я не магу выкарыстоўваць яго. Ёсць гіды, выпадкова?

Аднак я таксама чытаў арыгінальныя чыпы, але драйвер і кантрольную з і г. Д. не працуюць .

Дзякуй вялікі, а то я паведамлю аб выніках..... спакойна так аўтамабіль-гэта мая.

gimarras
Cinqueturbo, або тых, хто мяне чытае : Дапамога!!!!!
Мне ўдалося прачытаць і змяніць карту з двух чыпаў, разлічваецца рэгулярна і праверыў Кантрольную суму , падзяліць файл на 2 з 128 Кб перапісаць 2 чып-PLCC32 (AM29F010) з программатор TL866A , але машына не заводзіцца.
Што я што-то няправільна?
Цалкам магчыма, што дадзеныя, уведзеныя ў чыпе, калі больш за 128 кб, і для гэтага дае памылку? Я чытаў што-то падобнае на замежных вэб-сайт, але не памятаю дэталі,
Яшчэ парады?

cinqueturbo
Cinqueturbo, або тых, хто мяне чытае : Дапамога!!!!!
Мне ўдалося прачытаць і змяніць карту з двух чыпаў, разлічваецца рэгулярна і праверыў Кантрольную суму , падзяліць файл на 2 з 128 Кб перапісаць 2 чып-PLCC32 (AM29F010) з программатор TL866A , але машына не заводзіцца.
Што я што-то няправільна?
Цалкам магчыма, што дадзеныя, уведзеныя ў чыпе, калі больш за 128 кб, і для гэтага дае памылку? Я чытаў што-то падобнае на замежных вэб-сайт, але не памятаю дэталі,
Яшчэ парады?

Фірма n'roses імгненне, але ты, каб аддаць на з'ядзенне праграмнае забеспячэнне для рэдагавання вы павінны аб'яднаць MDF & MDL..
для таго, каб перапісаць, трэба падзяліць...
затым, калі сачыненні правярае запісы гэтыя старыя фішкі вельмі моцныя, галава часам..

gimarras
Так, так, я зрабіў менавіта так, але машына не заводзіцца. Я паспрабаваў перачытаць два чып-перапісаць, сабраць файл і ўтрымліваюць карты зменены, так што запіс прайшла без памылак, але файл пры перазапісу рэжацца, таму што здаецца, што праграма, напісаная для бітаў, каб запоўніць памяць чыпа, і гэта прадухіляе распазнаванне ECU. Я лічу, што трэба ўсталяваць пачатак і канец запісу тыпу з 00 на 01 (кінуць у справу, таму што я паняцця не маю, як лічыць у шаснаццатковай сістэме).

cinqueturbo
Не ведаю, я выкарыстоўваю GQ4x4 і не піша біт у +...
Ты паставіў MDF & MDL на іх месцы?
Паспрабуй арыгінальны файл, магчыма, у вас ёсць біт закрануў выпадкова?
не ведаю, што табе сказаць.. ты спакойны & спакойны, што рэзюмэ на 100%

gimarras
Дзякуй cinqueturbo,
Я пацвярджаю, што я прыступіў, як ты напісаў, але з чып не зменены.
Вярнуў арыгінальныя чыпы і аўто рэгулярна.
Цяпер вы павінны зразумець, як правільна напісаць. Адкрываю тэму ў частцы з назвай, прысвечаны, і я бачу, калі я знайду дапамогу.
гэта ж мы можам закрыць.