КПК

Перегляд Повної Версії : Відгук карта Панда 70cv mj8df2b232hw00a 9754b287

simonemora
Привіт всім, я теж новачок на форумі, я тільки що купив набір kess v2 і я тут пробую вивчити/змінити карти, чисто заради хобі.
Я люблю цю галузь і так я хочу вчитися і дізнатися більше.
Додаю орі і мод, можливо, я був занадто м'який і, безумовно, є багато, щоб поліпшити.
Дякую тих, хто захоче мене просвітити і порадити....

cinqueturbo
симона, я бачив і методів роботи гірше, ніж це, ви бачите, що я не знав про цих marelli і вам не вистачає поверхневе знання про методи розрахунку і одиниця вимірювання і перетворення..
як і на 147, якщо не помиляюся, я написав два рядки також їх..
той, на відміну від цього має значення, це ясно..

на цій Marelli знайти різні цікаві пости (навіть MJD6F3, що вони ідентичні), ми рекомендуємо прочитати і відкласти в сторону будь-які методи перетворення, якщо не використовувати winols, пов'язані з damos..

напишіть у рядку пошуку " вчитися "
повідомляй, коли будеш готовий..

simonemora
Спасибі!
Насправді, це саме так, як ви кажете: це я накидав, але я повинен вивчити та поглибити так, щоб бачити краще.
Для того, щоб залишатися на ecm, найближчим inizieró вивчати win ols....
Для прирощення, думаю, стоять ті ж критерії, запропоновані на 147...

cinqueturbo
І точно так само, але якщо ви конверсій, ви вже знаєте, як діяти..

simonemora
Я не перетворення, на жаль.....
Я комп'ютер, але у мене хороші знання автомобілів (пристрасть), і я захотіла дізнатися, навіть в цій області!

simonemora
Крок 2, сподіваючись, що на шляху...
І це все переробляти чи це правильний шлях?

cinqueturbo

на додаток до не знати, що ти чіпаєш і т. д. це має карт, в іншому випадку,приховані і коефіцієнтів перерахунку деталей і так далі.
приклад прес-turbo ви значення 210.. що це значення для вас? помнож це на 14,7 -1000 і т. д..
якщо ти робиш це для hobi на свій автомобіль, або ви хочете розширити свій бізнес, нічого не змінюється, ce, потрібно вивчити багато і не просто..
мій маленький рада, яка даю багатьом і не користуюся навіть я, часом, покладених на службу файли в режимі on-line professionalchiptuning є 1° як професійно, так як ціни..

потім, якщо хочете продовжити з тобою повинні читати і вивчати і пробувати, читати і вивчати і пробувати, читати і вивчати і спробувати..

Ваша карта не і неправильно.. і що ти не знаєш, що ти чіпаєш і чому та в якому сенсі..

пошук файлів, які ви говорите в якійсь дискусії і слідувати крок за кроком, також відрізняється від вашого marelli знаю, всі однакові, змінюється тільки положення на карті, але я завжди знаю, ті..

я можу тягнути вниз, що-небудь спокійно, якщо хочеш.. але вже тисячу постів, які говорять про marelli..

simonemora
Ні, уваги, активності немає і не буду немає на карті, але лише в СОБІ (хобі, пристрасть і особиста культура).
Святі слова, не знаю, на скільки збільшити і карта "посилання" для вивчення мені не вистачає (на жаль, я поки не можу завантажити).
Безумовно, скористатися послугою файл, щоб мати карту "ідеальний" (я знаходжу це дуже цікавим цей сайт!!!)
Дякую

cinqueturbo
Ні, уваги, активності немає і не буду немає на карті, але лише в СОБІ (хобі, пристрасть і особиста культура).
Святі слова, не знаю, на скільки збільшити і карта "посилання" для вивчення мені не вистачає (на жаль, я поки не можу завантажити).
Безумовно, скористатися послугою файл, щоб мати карту "ідеальний" (я знаходжу це дуже цікавим цей сайт!!!)
Дякую

Симона, в обговореннях ви також відзначити Програми, які в мережі знайти легко, знаючи, шукати і приєднуйся до обговорення..

у цій мова йде про MJD6F3HW03P No SW: 3443P570

у пошуках іншої MJD6JFHW01C No SW: 1065Y154

ви знайдете їх на веб або P2P..

якщо ти покладаєшся ти будеш приголомшений тільки, що я раджу тобі видалити DPF на це, можливо, серйозні пошкодження..

EGR
1EEC12 Призводить До 0
1EEC5E Двері До 5000

Положення педалі акселератора/об/ХВ / НМ
1E2D38
1E2F78
1E473C
1E49F2
1E4C32
1E47B2
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач крутного моменту, об/ХВ / Temeratura Води/NM
1E31AC
Фактор Зміщення 0,023438

1E33B8
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач крутного моменту х Передач
1E3BD4
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач крутного моменту x об/ХВ / НМ
1E3C18
1E3DF0
1E3C30
1E3E20 Обмежує крутний момент при несправності Двигуна
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач крутного моменту x RPM/Temeratura Дизельного палива/NM
1E3C68
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач Дизельного палива, мм3/str
1D56C2
Фактор Зміщення 0,003000

1D5720
Фактор Зміщення 0,003000

Фази Впорскування
1DCE28
Фактор Зміщення 0,300000

1D0CD0
Фактор Зміщення 0,002930

1E3D08
Фактор Зміщення 0,002930

Час вприскування us/press.Rail/мм3/str
1DE668
Фактор Зміщення 1,000000

simonemora
Я дійсно не знаю, як тобі віддячити.....ЧУДОВО!!!

simonemora
Карта Step3
Так, доведеться шукати інші програми і поглибити добре, тому що з цієї карти я tribulation зрозуміти, як і наскільки збільшити (ecm не називає різні криві).

simonemora
Ніхто не може допомогти? Дякую

simonemora
Я розглянув всі на підставі ваших вказівок, але, на жаль, деякі карти і т. д., а мені не виділяє, і тому я не знав, як поставити руки (типу того, що курите).
Подивимося, я звернувся до порядку або, якщо це все переробляти....
Чекаю образ-ха-ха Спасибі

cinqueturbo
Нада...

я дам тобі ще одна порада знайдені файли 90-105л. з і вивчає, порівнюючи карти і коефіцієнти перетворення, які я вказав..
може бути, це вантажі, які ми обидва бачимо..

simonemora
Уявіть, що ви зробили погано.
Видалити все і почати з нуля, дотримуючись всіх ваших порад....

simonemora
Для адміністраторів: вибачте, що я під назвою погано, але 75cv і НЕ 70cv, але не знаю, як виправити. Дякую

salvatoreragonese
Симона, в обговореннях ви також відзначити Програми, які в мережі знайти легко, знаючи, шукати і приєднуйся до обговорення..

у цій мова йде про MJD6F3HW03P No SW: 3443P570

у пошуках іншої MJD6JFHW01C No SW: 1065Y154

ви знайдете їх на веб або P2P..

якщо ти покладаєшся ти будеш приголомшений тільки, що я раджу тобі видалити DPF на це, можливо, серйозні пошкодження..

EGR
1EEC12 Призводить До 0
1EEC5E Двері До 5000

Положення педалі акселератора/об/ХВ / НМ
1E2D38
1E2F78
1E473C
1E49F2
1E4C32
1E47B2
Фактор Зміщення 0,023438

1E31AC
Фактор Зміщення 0,023438

1E33B8
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач крутного моменту х Передач
1E3BD4
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач крутного моменту x об/ХВ / НМ
1E3C18
1E3DF0
1E3C30
1E3E20 Обмежує крутний момент при несправності Двигуна
Фактор Зміщення 0,023438

Обмежувач крутного моменту x RPM/Temeratura Дизельного палива/NM
1E3C68
Фактор Зміщення 0,023438

1D56C2
Фактор Зміщення 0,003000

1D5720
Фактор Зміщення 0,003000

Фази Впорскування
1DCE28
Фактор Зміщення 0,300000

1D0CD0
Фактор Зміщення 0,002930

1E3D08
Фактор Зміщення 0,002930

Час вприскування us/press.Rail/мм3/str
1DE668
Фактор Зміщення 1,000000

П'ять, я хотів би подякувати я теж за обмін деякі обмежувачі, які я пішов, щоб перевірити на моїй 95 л. с. і установки значно вище (нормальний), будуть і інші обмежувачі, щоб стати милі ці двигуни?

simonemora
П'ять, я хотів би подякувати я теж за обмін деякі обмежувачі, які я пішов, щоб перевірити на моїй 95 л. с. і установки значно вище (нормальний), будуть і інші обмежувачі, щоб стати милі ці двигуни?

Я деякі карти не можу дізнатися навіть, чому і т. д. це призначення мало і погано. Дякую, я теж, тому що просвітив мене!
Хто-небудь є файл winols такий крок і т. д. в winols? Дякую

salvatoreragonese
[QUOTE=simonemora;130103]Я деякі карти не можу дізнатися навіть, чому і т. д. це призначення мало і погано. Дякую, я теж, тому що просвітив мене!
Хто-небудь є файл winols такий крок і т. д. в winols? Спасибі[/QUOT
Не так просто, як здається, winols ! У будь-якому випадку я дам вам знати, протягом цього вечора, якщо я і з дозволу адміністрації я все

simonemora
Спасибі! Так, звичайно, тільки, якщо можна

Errecinque
За посиланнями cinqueturbo на цю тему там все написано і карти з драйвера, у нас, принаймні, хочеться прочитати і порівняти файли, принаймні, навчитися розуміти щось. Рада, не критика, але ми не можемо переписати всі x кожен користувач

salvatoreragonese
За посиланнями cinqueturbo на цю тему там все написано і карти з драйвера, у нас, принаймні, хочеться прочитати і порівняти файли, принаймні, навчитися розуміти щось. Рада, не критика, але ми не можемо переписати всі x кожен користувач

Errecinque звичайно ніколи не взяв для критики від користувачів, як ви, c і тільки вчитися! санта-терпіння і читаємо, навіть якщо вони безліч сторінок, але часу у нас ще раз спасибі

simonemora
Знімаю капелюха перед errecinque, єдиний мінус поставлено конкретно, доступних, щоб допомогти в дослідженні.
Я пропустив його слова, але, на жаль, для нас, новачків, не так миттєвий зрозуміти ЛОГІКУ кроком після виявлення і розпізнання картки.....

І все одно, нескінченно вдячний errecinque, що допомагає мені навіть на 147, щоб зрозуміти щось.

cinqueturbo

cinqueturbo

Пробач, спаситель не читав..
відкрийте свій пост і прикріпити файл до "Мод, якщо хочеш"...час, і волю я даю йому очі,

salvatoreragonese
Пробач, спаситель не читав..
відкрийте свій пост і прикріпити файл до "Мод, якщо хочеш"...час, і волю я даю йому очі,

В наявності завтра місце обидва спасибі

simonemora
Ну, так я теж вчуся, щось нове...

salvatoreragonese
Ну, так я теж вчуся, щось нове...

Симона, я відправив punto evo 95 к. с.

simonemora
Симона, я відправив punto evo 95 к. с.

Дякую, але я поки не можу скачати...на жаль!
Продовжити вивчення благословив карті Р. Точка і 147.... Дякую