КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Водгук карта Panda 70cv mj8df2b232hw00a 9754b287

simonemora
Прывітанне ўсім, я пачатковец на форуме, я толькі што купіў набор kess v2 і я тут спрабую вывучыць/змяніць карты, чыста дзеля хобі.
Я люблю гэтую галіну і так я хачу вучыцца і даведацца больш.
Прыкладаю на врі і мод, магчыма, я быў занадта мяккі і, безумоўна, ёсць шмат, каб палепшыць.
Дзякую тых, хто захоча мяне адукаваць і параіць....

cinqueturbo
сымона, я бачыў і метадаў працы горш, чым гэта, вы бачыце, што я не ведаў аб гэтых marelli і вам не хапае павярхоўнае веданне аб метадах разліку і адзінка вымярэння і пераўтварэнні..
як і на 147, калі не памыляюся, я напісаў два радкі таксама іх..
той, у адрозненне ад гэтага мае значэння, гэта ясна..

на гэтай Marelli знайсці розныя цікавыя пасты (нават MJD6F3, што яны ідэнтычныя), мы рэкамендуем прачытаць і адкласці ў бок любыя метады пераўтварэнні, калі не выкарыстоўваць winols, звязаныя з damos..

напішыце ў радку пошуку " вучыцца "
паведамляй, калі будзеш гатовы..

simonemora
Дзякуй!
На самай справе, гэта менавіта так, як вы кажаце: гэта я накідаў, але я павінен вывучыць і паглыбіць так, каб бачыць лепш.
Для таго, каб цяпер заставацца на ecm, у бліжэйшы inizieró вывучаць win ols....
Для прырашчэння, думаю, стаяць тыя ж крытэры, прапанаваныя на 147...

cinqueturbo
Не і дакладна так жа, але калі вы канверсіі, вы ўжо ведаеце, як дзейнічаць..

simonemora
Я не пераўтварэнні, на жаль.....
Я кампутар, але ў мяне добрыя веды аўтамабіляў (запал), і я захацела даведацца, нават у гэтай вобласці!

simonemora
Крок 2, спадзеючыся, што на шляху...
І гэта ўсё перарабляць ці гэта правільны шлях?

cinqueturbo

у дадатак да не ведаць, што ты чапаеш і г. д. гэта мае карт, у адваротным выпадку,схаваныя і каэфіцыентаў пераліку дэталяў і гэтак далей.
прыклад прэс-turbo вы значэнне 210.. што гэта значэнне для вас? памнож гэта на 14,7 -1000 і г. д..
калі ты робіш гэта для hobi на свой аўтамабіль, ці вы хочаце пашырыць свой бізнес, нічога не мяняецца, ce, які трэба вывучыць шмат і не проста..
мой маленькі савет, які даю многім і не карыстаюся нават я, часам, ускладзеных на службу файлы ў рэжыме on-line professionalchiptuning з'яўляюцца 1° як прафесійна, так як цэны..

затым, калі хочаце працягнуць з табой павінны чытаць і вывучаць і спрабаваць, чытаць і вывучаць і спрабаваць, чытаць і вывучаць і паспрабаваць..

Ваша карта не і няправільна.. і што ты не ведаеш, што ты чапаеш і чым і ў якім сэнсе..

пошук файлаў, якія вы кажаце ў нейкай дыскусіі і прытрымлівацца крок за крокам, таксама адрозніваецца ад вашага marelli ведаю, усе аднолькавыя, змяняецца толькі становішча на карце, але я заўсёды ведаю, тыя..

я магу цягнуць ўніз што-заўгодна спакойна, калі хочаш.. але ўжо тысячу пастоў, якія кажуць пра marelli..

simonemora
Няма, увагі, актыўнасці няма і не буду няма на карце, але толькі ў САБЕ (хобі, запал і асабістая культура).
Святыя словы, не ведаю, на колькі павялічыць і карта "спасылка" для вывучэння мне не хапае (на жаль, я пакуль не магу спампаваць).
Безумоўна, скарыстацца паслугай файл, каб мець карту "ідэальны" (я знаходжу гэта вельмі цікавым гэты сайт!!!)
Дзякуй

cinqueturbo
Няма, увагі, актыўнасці няма і не буду няма на карце, але толькі ў САБЕ (хобі, запал і асабістая культура).
Святыя словы, не ведаю, на колькі павялічыць і карта "спасылка" для вывучэння мне не хапае (на жаль, я пакуль не магу спампаваць).
Безумоўна, скарыстацца паслугай файл, каб мець карту "ідэальны" (я знаходжу гэта вельмі цікавым гэты сайт!!!)
Дзякуй

Сымона, у абмеркаваннях вы таксама адзначыць Праграмы, якія ў сеціве знайсці лёгка, ведаючы, шукаць і далучайся да абмеркавання..

у гэтай гаворка ідзе аб MJD6F3HW03P No SW: 3443P570

у пошуках іншай MJD6JFHW01C No SW: 1065Y154

вы знойдзеце іх на вэб або P2P..

калі ты давяраеш ты будзеш ашаломлены толькі, што я раю табе выдаліць DPF на гэта, магчыма, сур'ёзныя пашкоджанні..

EGR
1EEC12 Прыводзіць Да 0
1EEC5E Дзверы Да 5000

Становішча педалі акселератара/аб/МІН / НМ
1E2D38
1E2F78
1E473C
1E49F2
1E4C32
1E47B2
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік крутоўнага моманту, аб/МІН / Temeratura Вады/NM
1E31AC
Чыннік Зрушэння 0,023438

1E33B8
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік крутоўнага моманту х Перадач
1E3BD4
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік крутоўнага моманту x аб/МІН / НМ
1E3C18
1E3DF0
1E3C30
1E3E20 Абмяжоўвае крутоўны момант пры няспраўнасці Рухавіка
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік крутоўнага моманту x RPM/Temeratura Дызельнага паліва/NM
1E3C68
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік Дызельнага паліва, мм3/str
1D56C2
Чыннік Зрушэння 0,003000

1D5720
Чыннік Зрушэння 0,003000

Фазы Ўпырску
1DCE28
Чыннік Зрушэння 0,300000

1D0CD0
Чыннік Зрушэння 0,002930

1E3D08
Чыннік Зрушэння 0,002930

Час ўпырску us/press.Rail/мм3/str
1DE668
Чыннік Зрушэння 1,000000

simonemora
Я сапраўды не ведаю, як вас аддзячыць.....ВЫДАТНА!!!

simonemora
Карта Step3
Так, прыйдзецца шукаць іншыя праграмы і паглыбіць добра, таму што з гэтай карты, я tribulation зразумець, як і наколькі павялічыць (ecm не называе розныя крывыя).

simonemora
Ніхто не можа дапамагчы? Дзякуй

simonemora
Я разгледзеў ўсе на падставе вашых указанняў, але, на жаль, некаторыя карты і г. д., а мне не вылучае, і таму я не ведаў, як паставіць рукі (тыпу таго, што паліце).
Паглядзім, я звярнуўся ў парадку або, калі гэта ўсе перарабляць....
Чакаю абраз-ха-ха Дзякуй

cinqueturbo
Нада...

я дам табе яшчэ адзін савет знойдзеныя файлы 90-105л. з і вывучае, параўноўваючы карты і каэфіцыенты пераўтварэнні, якія я паказаў..
можа быць, гэта грузы, якія мы абодва бачым..

simonemora
Уявіце, што вы зрабілі дрэнна.
Выдаліць усе і пачаць з нуля, вынікаючы ўсім вашым радам....

simonemora
Для адміністратараў: прабачце, што я пад назвай дрэнна, але 75cv і НЕ 70cv, але не ведаю, як выправіць. Дзякуй

salvatoreragonese
Сымона, у абмеркаваннях вы таксама адзначыць Праграмы, якія ў сеціве знайсці лёгка, ведаючы, шукаць і далучайся да абмеркавання..

у гэтай гаворка ідзе аб MJD6F3HW03P No SW: 3443P570

у пошуках іншай MJD6JFHW01C No SW: 1065Y154

вы знойдзеце іх на вэб або P2P..

калі ты давяраеш ты будзеш ашаломлены толькі, што я раю табе выдаліць DPF на гэта, магчыма, сур'ёзныя пашкоджанні..

EGR
1EEC12 Прыводзіць Да 0
1EEC5E Дзверы Да 5000

Становішча педалі акселератара/аб/МІН / НМ
1E2D38
1E2F78
1E473C
1E49F2
1E4C32
1E47B2
Чыннік Зрушэння 0,023438

1E31AC
Чыннік Зрушэння 0,023438

1E33B8
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік крутоўнага моманту х Перадач
1E3BD4
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік крутоўнага моманту x аб/МІН / НМ
1E3C18
1E3DF0
1E3C30
1E3E20 Абмяжоўвае крутоўны момант пры няспраўнасці Рухавіка
Чыннік Зрушэння 0,023438

Абмежавальнік крутоўнага моманту x RPM/Temeratura Дызельнага паліва/NM
1E3C68
Чыннік Зрушэння 0,023438

1D56C2
Чыннік Зрушэння 0,003000

1D5720
Чыннік Зрушэння 0,003000

Фазы Ўпырску
1DCE28
Чыннік Зрушэння 0,300000

1D0CD0
Чыннік Зрушэння 0,002930

1E3D08
Чыннік Зрушэння 0,002930

Час ўпырску us/press.Rail/мм3/str
1DE668
Чыннік Зрушэння 1,000000

Пяць, я хацеў бы падзякаваць я таксама за абмен некаторыя абмежавальнікі, якія я пайшоў, каб праверыць на маёй 95 л. с. і ўстаноўкі значна вышэй (нармальны), будуць і іншыя абмежавальнікі, каб стаць мілыя гэтыя рухавікі?

simonemora
Пяць, я хацеў бы падзякаваць я таксама за абмен некаторыя абмежавальнікі, якія я пайшоў, каб праверыць на маёй 95 л. с. і ўстаноўкі значна вышэй (нармальны), будуць і іншыя абмежавальнікі, каб стаць мілыя гэтыя рухавікі?

Я некаторыя карты не магу даведацца нават, чаму і г. д. гэта прызначэнне мала і дрэнна. Дзякуй, я таксама, таму што адукаваў мяне!
Хто-небудзь ёсць файл winols такі крок і г. д. у winols? Дзякуй

salvatoreragonese
[QUOTE=simonemora;130103]Я некаторыя карты не магу даведацца нават, чаму і г. д. гэта прызначэнне мала і дрэнна. Дзякуй, я таксама, таму што адукаваў мяне!
Хто-небудзь ёсць файл winols такі крок і г. д. у winols? Дзякуй[/QUOT
Не так проста, як здаецца, winols ! У любым выпадку я дам вам ведаць, на працягу ў гэты вечар, калі я і з дазволу адміністрацыі я ўсё

simonemora
Дзякуй! Так, вядома, толькі, калі можна

Errecinque
Па спасылках, паказаным cinqueturbo на гэтую тэму там усё напісана і карты з драйвера, у нас, па меншай меры, хочацца прачытаць і параўнаць файлы, па меншай меры, навучыцца разумець што-то. Савет, не крытыка, але мы не можам перапісаць усе x кожны карыстальнік

salvatoreragonese
Па спасылках, паказаным cinqueturbo на гэтую тэму там усё напісана і карты з драйвера, у нас, па меншай меры, хочацца прачытаць і параўнаць файлы, па меншай меры, навучыцца разумець што-то. Савет, не крытыка, але мы не можам перапісаць усе x кожны карыстальнік

Errecinque вядома ніколі не ўзяў для крытыкі ад карыстальнікаў, як вы, c і толькі вучыцца! санта-цярпення і чытаем, нават калі яны мноства старонак, але часу ў нас яшчэ раз дзякуй

simonemora
Здымаю капялюш перад errecinque, адзіны мінус пастаўлены канкрэтна, даступных, каб дапамагчы ў даследаванні.
Я прапусціў яго словы, але, на жаль, для нас, пачаткоўцаў, не так імгненны зразумець ЛОГІКУ крокам пасля выяўлення і апазнавання карты.....

І ўсё роўна, бясконца ўдзячны errecinque, што дапамагае мне нават на 147, каб зразумець што-то.

cinqueturbo
Simone do руку, і я раблю асвяжыць нават я, які не робіць зла ;)

cinqueturbo

Даруй, збаўца не чытаў..
адкрыйце свой пост і прымацуеце файл да "Мод, калі хочаш"...час, і волю я даю яму вочы,

salvatoreragonese
Даруй, збаўца не чытаў..
адкрыйце свой пост і прымацуеце файл да "Мод, калі хочаш"...час, і волю я даю яму вочы,

У наяўнасці заўтра месца абодва дзякуй

simonemora
Ну, дык я таксама вучуся, што-нешта новае...

salvatoreragonese
Ну, дык я таксама вучуся, што-нешта новае...

Сымона, я адправіў punto evo 95 л. с.

simonemora
Сымона, я адправіў punto evo 95 л. с.

Дзякуй, але я пакуль не магу спампаваць...на жаль!
Працягнуць вывучэнне блаславіў карце Г. і 147 Кропка.... Дзякуй