КПК

Перегляд Повної Версії : Кроком карту, і т. д. alfa 147 jtdm 120cv 88cv edc16c39 005

simonemora
Добрий день, як новачок, я був готовий перепризначити мій авто на предмет step by step.

Цікаво: якщо я буду з кроком у відсотках, було б неправильно?

Я змінювалася: тиск турбо і rail з відповідними обмежувачами, хутро уприскування палива і пари.
Я можу писати для того, щоб мати свою думку?
Спасибі всім!

ugoboss
пошта оригінальний і змінюється, і ми бачимо, якщо хтось втручається.

simonemora
Спасибі велике! Тут представлені карти мій перший крок, вітаються думки та поради щодо його поліпшення....
Я хотів би створити карту soft справедливо для "оптимізувати" performance

cinqueturbo
Спасибі велике! Тут представлені карти мій перший крок, вітаються думки та поради щодо його поліпшення....
Я хотів би створити карту soft справедливо для "оптимізувати" performance

Карту Педаль x4 " ок " ви можете запросити більше розмиваючи на Високі
1C1674-1C1F3E
ОБ/ХВ / НМ

EGR
1C4B70-1C4B84
1C4C3C-1C4C4E

Lim пара деталей занадто рано, необхідно подати заявку на НМ, як карти педаль
1CBD2E
ОБ/ХВ / НМ

Карта Перетворення mg3/НМ див. файл 140-150cv
1CDCE6
mg3/NM

Lim крутного моменту для руху не чіпай ти вже зашкалює
1CE5F6-1CE786
ОБ/ХВ / НМ

Прес-Turbo практично ви дали 00,13 mb ви можете дати 120-150 mb
1E102C
1E1468
1E14A2
1E16E2

Прес-Rail вимагати занадто багато і занадто рано
1E6474
1E694C
1E6C0C
1E6CD2

Swirl
1E6FE6-1E709A

готує один крок, що я піду за тобою...

simonemora
Дякую!!!
На жаль, і т. Д. не зовсім, звичайно, цю картку я хотів би дізнатися win ols.
Я запитую:

Карти педаль, на збільшення навіть вище даху 90%?
З-під, у 10% градієнт на високі?

Обмеження крутного моменту для руху залишив після себе?

Тиск в рампі де ти пропонуєш виїхати? 5% рости добре?

cinqueturbo
Дякую!!!
На жаль, і т. Д. не зовсім, звичайно, цю картку я хотів би дізнатися win ols.

Я запитую:

Карти педаль, на збільшення навіть вище даху 90%?
З-під, у 10% градієнт на високі?
я не розумію, як ти збираєшся..покажи мені..
Те, що закони в карті, фактичні значення і розрахункові не використовувати %, але використовує логіку..
скільки хочеш 350-400-450??
Обмеження крутного моменту для руху залишив після себе?
ви вже два рази запит можна..

Тиск в рампі де ти пропонуєш виїхати? 5% рости добре?
Те, що закони в карті, фактичні значення і розрахункові не використовувати %, але використовує логіку..
як ви хочете, щоб збільшити тиск і де і чому?? 300-500 бар?? не перевищувати 1600.. вже і висока для тих Rail..

simonemora
Відмінні поради, були речі, які я не знав.
Повторюю, я хотів би тільки "оптимізувати карту" у м'якій, щоб заробити більше блиск, жвавість і насиченість видів до низьких.
Я не знаю обмеження, як далеко я можу зайти, бачу її і розмістили. дякую

simonemora
Я не розумію, що значить Swirl 1E6FE6-1E709A і тому, що ecm не призначає ці криві турбо, і не знаю, як змінюватиметься.

egr закритий, та зміни, зроблені відповідно до ваших вказівок....чекаю зворотного зв'язку (крок 3). Дякую!!!

cinqueturbo
Я не розумію, що значить Swirl 1E6FE6-1E709A і тому, що ecm не призначає ці криві турбо, і не знаю, як змінюватиметься.

egr закритий, та зміни, зроблені відповідно до ваших вказівок....чекаю зворотного зв'язку (крок 3). Дякую!!!

Я очікував, що dell ще Симон.. не ми..
я показав вам багато адрес, і т. д. free не показує, але в 2D ти спокійно..
не вистачає картки, що я вказав, і продовжувати користуватися %..
Swirl, я з лопаток, які поділяють двигуна і йдуть скинуті, як EGR.. пошук в Інтернеті..
EGR закривається з якоїсь програми free fall вручну, так, ви дізнаєтеся, як використовувати 2D-режимі..
програмне забезпечення edit має купу функцій, які спрощують роботу, ви просто повинні навчитися краще використовувати..
оновлення..

simonemora
Perdomami. Тоді, rifaró все в 2d без використання %

simonemora
Поправте мене, useró тільки 2, а не таблиць giisto?
У 2d я можу використовувати %?
Я правильно зрозумів?
Дякую

simonemora
Ось з КРОКОМ 4 - Чекаю думки і пропозиції, ми сподіваємося бути краще!

cinqueturbo
Але краще, але...

Педаль або Driwer Wish
1C1D40
1C1674
1C18B8
1C1AFC
1C1D40
Ви повинні дати тим же кроком, на всіх..
ви дали "макс-на-віч" 0,27 Нм, тобто +- 0,55 mg3 дизельного палива, валюти ти в загальній складності дизельного палива..
пам'ятаєш, обмежувачі крутного моменту для руху? 1000,0 mg3 дизельного палива/500

EGR-ОК

обмежувач крутного моменту
1CBD2A
логіка, Педаль вище.. дивись уважно, де потрібно, і Макс, і шкідливо для маховика, й зчеплення, але за то, що ти і ладно..

Карту Перетворення НМ/Дизельне паливо
1CDBF6 поставити тобі не потрібно на даний момент

Прес-Turbo
1E0EE8 я залишив..
1E1370 макс 115mbar всього на всього потрібно зняти 1000, і ви максимально допустимого тиску.. ок.. ви можете також використовувати метод + простий, як ти..
1E164C 125mbar невідповідність з іншими..

Прес-Rail
1E6344 я залишив..
1E682C зробити інакше, щоб ті значення, ясно, де закони 1550 бар.. так що ти дав +- 20-42Bar.. я не торкнувся понад 1600 ок..
1E6BC6 ви залишили Орі.. що б він як мінімум пік і йде у відмову..
1E6C74 я залишив, як і вище..

Swirl
1E6FE6 - 1E709A ти робиш добре, але скидає всі карти..

виправити, що якщо я буду задоволений спробуйте.. є багато речей, щоб зробити ще..

simonemora
Супер!!! Дякую тобі за всі корисні рекомендації та виправлення. Продовжую вивчення наступного кроку....
З цих посилань є більш простий вчитися в правильному напрямку.

simonemora
Тут КРОК 5 після ваші цінні поради!
Я сподіваюся, що не доведеться розлучатися бачив час, який було вкладено....ах...ах.....

cinqueturbo
Тут КРОК 5 після ваші цінні поради!
Я сподіваюся, що не доведеться розлучатися бачив час, який було вкладено....ах...ах.....

схоже, що тебе стосується. тому багаж хахахаха
нічого, будь ласка, перевірте файл і подумай, що ти зробив і що повинен був зробити..
вони там були з кроком ок, зупинився та системні помилки, які ви зробили на низьких оборотах..

simonemora
Так, я знаю,....якщо я йду вперед, так що навіть багаж я зможу зробити, ха-ха
Що я зробила не так? Занадто високі инкременты на сьогодні? Я правильно зрозумів?
Без зазначення точних важко вдосконалити і покращити....
Спасибі тобі за терпіння!!!

simonemora
Знижені кроком і переглянув всі. Я завжди з дороги, або я повернувся в колію? Thanks

simonemora
Хтось може дати мені кілька порад? Дякую

cinqueturbo
Симона, що ви читаєте повідомлення на формі? ви знайшли аргумент, що ти можеш слідувати разом з файлом у руці?

Driver Wish
1C1674
1C18B8
1C1AFC
1C1D40
треба дати йому ж кроком.. перевірка..
ти хочеш починається від 850 або від 1500rpm? я б сказав 1500 і краще.. 50% педалі і ОК
встановлено збільшення, що хочеш 400? 450?НМ на 100% педаль..

EGR
1C4B6E ок
1C4C3A ок

Lim.Пара
1CBD2A
вам потрібно збільшити вже до 410rpm? краще від 1500 на.. ж міркування Driver Wish

Press.Turbo
1E0EE8 63 mb
1E1370 8-87 mb
1E15F6 115 mb
ви повинні дати тим же кроком,... макс 150 мб... у мене 120..
1E17F6 бачиш, що один Біт обмеження і виставитися в 2500mbr

Press.Rail
1E6364 я залишив
1E682C я не їж ти поїхав занадто рано, ви послідовно, як x карти педаль..

Lim.Press.Rail
1E6BC6
1E6C74
адекватно на запит тиску в Рампі

Swirl
1E6FE6 ок

системи ці речі, які ми повинні йти вперед, ти все ще на карт, основи..
і не бути поспішним, що тоді ми завжди на одній і тій же карті..

simonemora

Ух ти, я думав, що я пішов краще....буду. Ще раз спасибі

simonemora
Ось, все ближче і ближче до розлучення-ха-ха
Press.Rail 1E6364 я залишив, чому і т. д. мені не видно, що така крива

Я бажаю, щоб ви були на правильному шляху з цим кроком....дякую (я починаю розуміти що-то)

cinqueturbo
Покращена...

Driver Wish
1C1674
1C18B8
1C1AFC
1C1D40
ОК
треба дати йому ж кроком.. перевірка..
ECM має функцію копіювання з кроком і вставити і т. д. повинні вивчити ці функції..

EGR
1C4B6E ок
1C4C3A ок

Lim.Пара
1CBD2A
Пом'якшивши трохи 1500rpm

Press.Turbo
1E0EE8
1E1370
1E15F6
ОК
1E17F6 ОК

Press.Rail
1E6364 не тим же кроком, що і друга, і не супер-1600bar
1E682C Досить..
використовуйте функцію копіювання кроком, копіюючи з другого і вставити на перед і виправити, якщо необхідно..

Lim.Press.Rail
1E6BC6
1E6C74
Досить..

Swirl
1E6FE6 ок

Вивчаючи можливості Програми редагування вам буде простіше..

simonemora
Я радий, нарешті, бути в правильному напрямку, завдяки тобі.
І я, що я робив все вручну, без копіювання/вставки, що не знала, що можна зробити....я не знайшов в меню і т. д.!

simonemora
З копіювати/вставити-це зовсім інша музика, дякую, що звернули увагу!

Press.Rail
1E6364 і т. Д. мені не виділяє, і тому не знав, що для того щоб поміняти, я збільшується з копіювати/вставити
1E682C, Щоб пройти, досить того, що політики повинні прийняти?

Lim.Press.Rail
1E6BC6 - 1E6C74 Також тут, щоб пройти, досить того, що логіки я повинен слідувати?

Спасибі!

simonemora
Для стандартній карті і основі можу завантажити, або треба ще раз переглянути і виправити в инкрементах?

cinqueturbo
Ви можете спробувати..
якщо все ок, йдемо далі, якщо хочеш..

simonemora
Із задоволенням! Перш ніж спробувати, мені один кий, щоб "поліпшити" і подолати досить? Що я змінювалася з політикою краще? Дякую

simonemora
Ви можете спробувати..

Таким чином, з step8bis, я наблизився до досить? Я намагаюся? Або знайти гірше? Дякую

simonemora
Ви можете спробувати..

Привіт, пробував, але мене не вразив і навіть не step8bis.

cinqueturbo
Переплуталися в ці дні і в мене немає часу відслідковувати форум..
я не бачив, step 8bis але 8 було добре, там помилка на першій карті в Рампі більше з кроком трохи більше 45bar.. ви можете попросити набагато більше, але не йти більше 1600
карти, які я зробив є підставами не для того, щоб дати продуктивність, яку ви хочете, ми приїдемо, якщо все ок, бачив ситуацію, ок?

simonemora

simonemora
Переплуталися в ці дні і в мене немає часу відслідковувати форум..
я не бачив, step 8bis але 8 було добре, там помилка на першій карті в Рампі більше з кроком трохи більше 45bar.. ви можете попросити набагато більше, але не йти більше 1600
карти, які я зробив є підставами не для того, щоб дати продуктивність, яку ви хочете, ми приїдемо, якщо все ок, бачив ситуацію, ок?

1) Помилка: якщо ти маєш на 1e6562/1e656c, так що навіть у вихідному файлі, це неправильно?

2) Rail: я розглянув кроком

simonemora
Ось останній крок, до якого я приїхав, я думаю, що це від поліпшити і доповнити. Хто підказує, де і як йти вперед? Дякую

simonemora
Хлопці, не сваріться, хто приходить першим, щоб допомогти ха-ха

simonemora
І можна закрити обговорення, будь ласка. Для мене добре, так....Дякую

Errecinque

слухай дорогий simonemora, crypunto т. д. і т. п. ми форумі ****** де ніхто не зобов'язаний відповідати. Ці пафосні повідомлення не допоможуть, звичайно

simonemora
Суди себе і не мої повідомлення, в giuducare іншим вони всі хороші.
Пост не для тебе, але це для того, щоб закрити розмову.
Тобі не треба, звичайно, "слухати", і тому, що у вас дуже мало, щоб сказати...
Навчіться допомагати людям, а не писати повідомлення, як це, що не коментар...
З повагою.

Errecinque
Суди себе і не мої повідомлення, в giuducare іншим вони всі хороші.
Пост не для тебе, але це для того, щоб закрити розмову.
Тобі не треба, звичайно, "слухати", і тому, що у вас дуже мало, щоб сказати...
Навчіться допомагати людям, а не писати повідомлення, як це, що не коментар...
З повагою.

Слухай, дорогий хлопчик, що ти написав, ти звернувся до всіх, ти не можеш очікувати, що вони все у вашому розпорядженні. Не слухаєш мене, звісно, бо такий, як ти, я не кажу, звичайно, нічого, а інших користувачів, які ставлять по-різному були допомогти от просто, що читаєш мої повідомлення. В останній мій буде дуже важко, що ти допоміг ні тут, ні в інших берегах твоє зверхнє ставлення. Вітання і закриваю

simonemora
1) "хлопчик" або подібні терміни використовувати, з ким ти знайомий, а не зі мною.

2)Але хто ти? Хто намагався тебе? Тебе ніхто не просив нічого....розкажи по-різному, і в іншому.

3)об'єкт, ваші повідомлення ПОВИННІ мати відношення до змісту форуму, але не до моєї персони.

ОСОБИСТІ ВІДГУКИ ТА УРОКИ ЖИТТЯ, ТРИМАЄ В КИШЕНІ.

salvatoreragonese
Від Simonemora не кажи так, бо навіть я особисто мав поради дуже цінні для користувачів, які відповіли в цій темі. на форумі я так сьогодні ти отримаєш рада, і ми наситилися, і іноді ви повинні бути натщесерце*****і я говорив також, але мені допомогли, і дуже, але, звичайно, не зробили mappetta готова насправді я йому вдячна, що мене туди привели з міркування. Я написав ці два слова, тому що мені здається, що не зігрітися. вибачте за off topic, добрий вечір

simonemora
Проблема в тому, що ERRECINQUE надто фантастичний....

1) Я написав пост з проханням закрити обговорення
2) Я вважав, що "мене все влаштовує", зрозуміло, що я вирішив.
Поки тут все ясно, це італійський....

3) Errecinque прокоментував НЕДОРЕЧНО оцінки моєї персони і робив заяви на цей рахунок необгрунтовані на мене.
4) я відповів, пам'ятаю, що форум і обговорення НЕ на мене, і приклеїти до вмісту, форум ж
Думаю, ясно, так?
Проте, НЕ знає мене і про мене НІЧОГО НЕ знає, так що ПОВАГА насамперед!!!!!!!!!!!!!!
Не забувайте, що ніхто не спитав нічого, не кажучи, щоб судити про мою персону.
І він буде говорити про смирення....

У будь-якому разі, для мене тема не закрита, те, що він сказав і поповзла повз мене пролітає.

Dany88
Обговорення вже бачили.....тільки що тут, здається, Трохи землі немає.....

tranky
Simonemora у вас є 40 років *****.. Ти помиришься з мозком, і дізнаєтеся, чому. Тут як ніде ви не бачили в очі.. Запитати, чому, а знищити ваші логіни на с-бан (сподіваюся, навіть тут, якщо Данило повстав з попелу, шкідливих програм, на сто wps)..

simonemora
Це прибув інший, який грубо втручається, щоб захистити неспроможний.

1) А хто тебе знає? Але як ти посмів образити??? Обидва гарні в цьому ховаюся за клавіатурою....

2)"Дізнаєтеся, ніж" треба сказати, навіть в якийсь ваш родич або знайомий. На тих, хто не знає прополоскати рот.

3)"тут як ніде ви не дуже добре бачив," ти, в невіданні, що крім того, що образа-це злочин? Невіглас, ти знаєш, що твій знівечений написав мені, дискредитує, ганьбить безкоштовно/несправедливо/незаконно?

4)Замість того, щоб бути об'єктивним, визнаючи, що errecinque ПОМИЛИВСЯ щодо мене (просто прочитайте повідомлення вище, не потрібно бути суддею), хоча, подивимося **** приходьте, щоб образити мене? Але хто тебе знає!?! Але хто ти???

Я СПОДІВАЮСЯ, ЩО ТОЙ, ХТО В БОРГ РЕАЛЬНІ ЗЙОМКИ ВІДПОВІДНИМ ЧИНОМ, ПЕРШ НІЖ ХТО-ТО ПОЗОВ

Errecinque

1) фраза, про яку я згадував це було написано від тебе. Будь-хто, хто прочитає його інтерпретує, як я, то мені не допомагає ніхто? Або в c....і
2) я не зробив жодних посилань, ні особисту образу по відношенню до тебе в першому повідомленні. Ти гріла, і якщо всі образи ти почав.
3) писати у верхньому регістрі (що заборонено правилами) довести, що ви-неввічливий невихований
4) позов в суд хто і за що??? Будь розумницею

Errecinque
слухай дорогий simonemora, crypunto т. д. і т. п. ми форумі ****** де ніхто не зобов'язаний відповідати. Ці пафосні повідомлення не допоможуть, звичайно

Це був мій, здається, саме у відповідь на вашу фразу привітання. Це був тільки рада

tranky
руки прибрані в сільському господарстві.....

simonemora
руки прибрані в сільському господарстві.....

Якщо ви звертаєтесь до мене, я готовий опублікувати і порівняти своє резюме з вашим.....а також мій посаді.
Не пишіть дурниці, якщо не знаєте і не знаєте.

simonemora
1) фраза, про яку я згадував це було написано від тебе. Будь-хто, хто прочитає його інтерпретує, як я, то мені не допомагає ніхто? Або в c....і
2) я не зробив жодних посилань, ні особисту образу по відношенню до тебе в першому повідомленні. Ти гріла, і якщо всі образи ти почав.
3) писати у верхньому регістрі (що заборонено правилами) довести, що ви-неввічливий невихований
4) позов в суд хто і за що??? Будь розумницею

1) "Хто-небудь прочитає грає"....але хто тобі це говорить? Чому ти говориш у множині? Може бути, ти думав, тільки ти....
І в будь-якому разі, повторюю, почуття це було не зовсім те, що я думав. Італієць не грає, він читає, і я написав чітко однією фразою, що, іншими словами, це означає ", якщо можна і якщо це дозволено правилами, для мене ви можете закрити цю розмову, тому що я вирішив. Тобто, якщо ви не можете або якщо ви думаєте, що може служити для інших залишити, а також." тепер Тобі ясно????
2) тобі Не піднятися на склі, дуже часто достатньо просто запитати "прости". Ти ж знаєш, так?
3) Я написав у верхньому регістрі тільки для того, щоб виділити деякі фрази, а не за неповагу до правил або до когось. З модератори вибачте якщо не дотримуватися цього правила, але я був у хорошій віри, тільки для того, щоб "виділити/підкреслити", а не для іншого.
Написати "нечемний грубий"...але як ти смієш??? Ще продовжувати??? Але хто тебе знає!!!
4) Очевидно, що ви не знаєте закон, в курсі, і ви побачите, що може стати приводом для скарги. Повір, хто знає більше за тебе.

Сказавши це, повторюю, тема закрита. Мені не цікаво читати, я не тут, щоб читати ваші образливі фрази.
З повагою

tranky
Потрібно змінити назву посади Плітки

simonemora

salvatoreragonese

Хлопці, мені не здається, що якби всі ці суперечки ми великі і щеплення не забруднювати форум

simonemora
Повністю згоден.
З цієї причини, прошу у відділ, якщо це можливо і якщо поділитися, видалити тему або хоча б закрити.
Дякую