Прагляд Поўнай Версіі : Крокам карту, і г. д. alfa 147 jtdm 120cv 88cv edc16c39 005
Добры дзень, як пачатковец, я быў гатовы перапрызначыць мой аўто на прадмет step by step.
Цікава: калі я буду з крокам у працэнтах, было б няправільна?
Я змянялася: ціск турбо і rail з адпаведнымі абмежавальнікамі, мех ўпырску паліва і пара.
Я магу пісаць для таго, каб мець сваё меркаванне?
Дзякуй усім!
пошта арыгінальны і змяняецца, і мы бачым, калі хто-то ўмешваецца.
Дзякуй вялікі! Тут прадстаўлены карты мой першы крок, вітаюцца меркаванні і парады па яго паляпшэнні....
Я хацеў бы стварыць карту soft справядліва для "аптымізаваць" performance
Дзякуй вялікі! Тут прадстаўлены карты мой першы крок, вітаюцца меркаванні і парады па яго паляпшэнні....
Я хацеў бы стварыць карту soft справядліва для "аптымізаваць" performance
Карту Педаль x4 " ок ", вы можаце запытаць больш размываючы на Высокія
1C1674-1C1F3E
АБ/МІН / НМ
EGR
1C4B70-1C4B84
1C4C3C-1C4C4E
Lim пара дэталяў, занадта рана, неабходна падаць заяўку на НМ, як карты педаль
1CBD2E
АБ/МІН / НМ
Карта Пераўтварэнні mg3/НМ гл. файл 140-150cv
1CDCE6
mg3/NM
Lim крутоўнага моманту для руху не чапай ты ўжо зашкальвае
1CE5F6-1CE786
АБ/МІН / НМ
Прэс-Turbo практычна вы далі 00,13 mb вы можаце даць 120-150 mb
1E102C
1E1468
1E14A2
1E16E2
Прэс-Rail патрабаваць занадта шмат і занадта рана
1E6474
1E694C
1E6C0C
1E6CD2
Swirl
1E6FE6-1E709A
рыхтуе адзін крок, што я пайду за табой...
Дзякуй!!!
На жаль, і г. Д. не зусім, канешне, гэтую карту я хацеў бы даведацца win ols.
Я пытаюся:
Карты педаль, на павелічэнне нават вышэй даху 90%?
З-пад, у 10% градыент на высокія?
Абмежаванні крутоўнага моманту для руху пакінуў пасля сябе?
Ціск ў рампы дзе ты прапануеш з'ехаць? 5% расці добра?
Дзякуй!!!
На жаль, і г. Д. не зусім, канешне, гэтую карту я хацеў бы даведацца win ols.
Я пытаюся:
Карты педаль, на павелічэнне нават вышэй даху 90%?
З-пад, у 10% градыент на высокія?
я не разумею, як ты збіраешся..пакажы мне..
Тое, што законы ў карце, фактычныя значэння і разліковыя не выкарыстоўваць %, але выкарыстоўвае логіку..
колькі хочаш 350-400-450??
Абмежаванні крутоўнага моманту для руху пакінуў пасля сябе?
вы ўжо два разы запыт можна..
Ціск ў рампы дзе ты прапануеш з'ехаць? 5% расці добра?
Тое, што законы ў карце, фактычныя значэння і разліковыя не выкарыстоўваць %, але выкарыстоўвае логіку..
як вы хочаце, каб павялічыць ціск і дзе і чаму?? 300-500 бар?? не перавышаць 1600.. ужо і высокая для тых Rail..
Выдатныя парады, былі рэчы, якія я не ведаў.
Паўтараю, я хацеў бы толькі "аптымізаваць карту" у мяккай, каб зарабіць больш бляск, жвавасць і насычанасць відаў да нізкім.
Я не ведаю абмежаванні, як далёка я магу зайсці, бачу яе і размясцілі. дзякуй
Я не разумею, што значыць Swirl 1E6FE6-1E709A і таму, што ecm не прызначае гэтыя крывыя турбо, і не ведаю, як мяняцца.
egr зачынены, і змены, зробленыя згодна з вашым ўказанням....чакаю зваротнай сувязі (крок 3). Дзякуй!!!
Я не разумею, што значыць Swirl 1E6FE6-1E709A і таму, што ecm не прызначае гэтыя крывыя турбо, і не ведаю, як мяняцца.
egr зачынены, і змены, зробленыя згодна з вашым ўказанням....чакаю зваротнай сувязі (крок 3). Дзякуй!!!
Я чакаў, што dell яшчэ Сымон.. не мы..
я паказаў вам шмат адрасоў, і г. д. free не паказвае, але ў 2D ты спакойна..
не хапае карты, што я паказаў, і працягваць выкарыстоўваць %..
Swirl, я з лапатак, якія падзяляюць рухавіка і ідуць скінутыя, як EGR.. пошук у Інтэрнэце..
EGR зачыняецца з нейкай праграмы free fall ўручную, так, вы даведаецеся, як выкарыстоўваць 2D-рэжыме..
праграмнае забеспячэнне edit мае кучу функцый, якія спрашчаюць працу, вы проста павінны навучыцца лепш выкарыстоўваць..
абнаўленне..
Perdomami. Тады, rifaró усе ў 2d без выкарыстання %
Папраўце мяне, useró толькі 2, а не табліц giisto?
У 2d я магу выкарыстоўваць %?
Я правільна зразумеў?
Дзякуй
Вось з КРОКАМ 4 - Чакаю меркаванні і прапановы, мы спадзяемся быць лепш!
Але лепш, але...
Педаль або Driwer Wish
1C1D40
1C1674
1C18B8
1C1AFC
1C1D40
Вы павінны даць тым жа крокам, на ўсіх..
вы далі "макс на вока" 0,27 Нм, г. зн. + - 0,55 mg3 дызельнага паліва, валюты ты ў агульнай складанасці дызельнага паліва..
памятаеш, абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху? 1000,0 mg3 дызельнага паліва/500
EGR ОК
абмежавальнік крутоўнага моманту
1CBD2A
ж логіка, Педаль вышэй.. глядзі ўважліва, дзе патрабуецца, і Макс, і шкодна для махавік і счаплення, але за тое, што ты і добра..
Карту Пераўтварэнні НМ/Дызельнае паліва
1CDBF6 паставіць табе не трэба на дадзены момант
Прэс-Turbo
1E0EE8 я пакінуў..
1E1370 макс 115mbar ўсяго на ўсяго трэба зняць 1000, і вы максімальна дапушчальнага ціску.. ок.. вы можаце таксама выкарыстоўваць метад + просты, як ты..
1E164C 125mbar неадпаведнасць з іншымі..
Прэс-Rail
1E6344 я пакінуў..
1E682C зрабіць інакш, каб.. тыя значэння, ясна, дзе законы 1550 бар.. так што ты даў +- 20-42Bar.. я не закрануў больш за 1600 ок..
1E6BC6 вы пакінулі Крычы.. што б ён як мінімум пік і ідзе ў адмову..
1E6C74 я пакінуў, як і вышэй..
Swirl
1E6FE6 - 1E709A ты робіш добра, але скідае ўсе карты..
выправіць, што калі я буду задаволены паспрабуйце.. ёсць шмат рэчаў, каб зрабіць яшчэ..
Супер!!! Дзякуй табе за усе карысныя рэкамендацыі і выпраўлення. Працягваю вывучэнне наступнага кроку....
З гэтых спасылак з'яўляецца больш просты вучыцца ў правільным кірунку.
Тут КРОК 5 пасля вашы каштоўныя парады!
Я спадзяюся, што не прыйдзецца разводзіцца бачыў час, якое было ўкладзена....ах...ах.....
Тут КРОК 5 пасля вашы каштоўныя парады!
Я спадзяюся, што не прыйдзецца разводзіцца бачыў час, якое было ўкладзена....ах...ах.....
падобна на тое, што цябе тычыцца. таму багаж хахахаха
нічога, калі ласка, праверце файл і падумай, што ты зрабіў і што павінен быў зрабіць..
яны там былі з крокам ок, спыніўся і сістэмныя памылкі, якія вы зрабілі на нізкіх абарачэннях..
Ды я ведаю,....калі я іду наперад, так што нават багаж я змагу зрабіць, ха-ха
Што я зрабіла не так? Занадта высокія инкременты на сёння? Я правільна зразумеў?
Без указання дакладных цяжка адтачыць і палепшыць....
Дзякуй табе за цярпенне!!!
Зніжаны крокам і перагледзеў усе. Я заўсёды з дарогі, ці я вярнуўся ў каляіну? Thanks
Хто-то можа даць мне некалькі саветаў? Дзякуй
Сымона, вы чытаеце паведамленні на форме? вы знайшлі аргумент, што ты можаш ісці разам з файлам ў руцэ?
Driver Wish
1C1674
1C18B8
1C1AFC
1C1D40
трэба даць яму ж крокам.. праверка..
ты хочаш пачынаецца ад 850 або ад 1500rpm? я б сказаў 1500 і лепш.. 50% педалі і выдаліць іх.
устаноўлены павелічэнне, што хочаш 400? 450?НМ на 100% педаль..
EGR
1C4B6E ок
1C4C3A ок
Lim.Пара
1CBD2A
вам трэба павялічыць ўжо да 410rpm? лепш ад 1500 у на.. ж развагі Driver Wish
Press.Turbo
1E0EE8 63 mb
1E1370 8-87 mb
1E15F6 115 mb
вы павінны даць тым жа крокам,... макс 150 мб... у мяне 120..
1E17F6 бачыш, што адзін Біт абмежаванне і выставіцца ў 2500mbr
Press.Rail
1E6364 я пакінуў
1E682C я не каштуй ты з'ехаў занадта рана, вы паслядоўна, як x карты педаль..
Lim.Press.Rail
1E6BC6
1E6C74
адэкватна на запыт ціску ў Рампы
Swirl
1E6FE6 ок
сістэмы гэтыя рэчы, якія мы павінны ісці наперад, ты ўсё яшчэ на карт, асновы..
і не быць паспешным, што тады мы заўсёды да адной і той жа карце..
Ух ты, я думаў, што я пайшоў лепш....буду. Яшчэ раз дзякуй
Вось, усё бліжэй і бліжэй да разводу-ха-ха
Press.Rail 1E6364 я пакінуў, чаму і г. д. мне не відаць, што такая крывая
Я жадаю, каб вы былі на верным шляху з гэтым крокам....дзякуй (я пачынаю разумець што-то)
Палепшаная...
Driver Wish
1C1674
1C18B8
1C1AFC
1C1D40
ОК
трэба даць яму ж крокам.. праверка..
ECM мае функцыю капіявання з крокам і ўставіць і г. д. павінны вывучыць гэтыя функцыі..
EGR
1C4B6E ок
1C4C3A ок
Lim.Пара
1CBD2A
Змякчыўшы трохі 1500rpm
Press.Turbo
1E0EE8
1E1370
1E15F6
ОК
1E17F6 ОК
Press.Rail
1E6364 не тым жа крокам, што і другая, і не супер-1600bar
1E682C Дастаткова..
выкарыстоўвайце функцыю капіявання крокам, капіюючы з другога і ўставіць на перад і выправіць, калі гэта неабходна..
Lim.Press.Rail
1E6BC6
1E6C74
Дастаткова..
Swirl
1E6FE6 ок
Вывучаючы магчымасці Праграмы рэдагавання вам будзе прасцей..
Я рады, нарэшце, быць у правільным кірунку, дзякуючы табе.
І я, што я рабіў усё ўручную, без капіявання/устаўкі, што не ведала, што можна зрабіць....я не знайшоў у меню і г. д.!
З капіяваць/ўставіць-гэта зусім іншая музыка, дзякуй, што звярнулі ўвагу!
Press.Rail
1E6364 і г. Д. мне не вылучае, і таму не ведаў, што для таго, каб памяняць, я павялічваецца з капіяваць/ўставіць
1E682C, Каб прайсці, дастаткова таго, што палітыкі павінны прыняць?
Lim.Press.Rail
1E6BC6 - 1E6C74 Таксама тут, каб прайсці, дастаткова таго, што логікі я павінен прытрымлівацца?
Дзякуй!
Для стандартнай карце і аснове магу загрузіць, ці трэба яшчэ раз перагледзець і выправіць у инкрементах?
Вы можаце паспрабаваць..
калі ўсе ок, ідзем далей, калі хочаш..
З задавальненнем! Перш чым паспрабаваць, мне адзін кі, каб "палепшыць" і пераадолець дастаткова? Што я змянялася з палітыкай лепш? Дзякуй
Вы можаце паспрабаваць..
Такім чынам, з step8bis, я наблізіўся да дастаткова? Я спрабую? Або знайсці горш? Дзякуй
Вы можаце паспрабаваць..
Прывітанне, я спрабаваў, але мяне не ўразіў і нават не step8bis.
Пераблыталіся ў гэтыя дні і ў мяне няма часу адсочваць форум..
я не бачыў, step 8bis але 8 было добра, там памылка на першай карце ў Рампы больш з крокам крыху больш за 45bar.. вы можаце папрасіць нашмат больш, але не ісці больш за 1600
карты, якія я зрабіў з'яўляюцца падставамі не для таго, каб даць прадукцыйнасць, якую вы хочаце, мы прыедзем, калі ўсе ок, бачыў сітуацыю, ок?
Пераблыталіся ў гэтыя дні і ў мяне няма часу адсочваць форум..
я не бачыў, step 8bis але 8 было добра, там памылка на першай карце ў Рампы больш з крокам крыху больш за 45bar.. вы можаце папрасіць нашмат больш, але не ісці больш за 1600
карты, якія я зрабіў з'яўляюцца падставамі не для таго, каб даць прадукцыйнасць, якую вы хочаце, мы прыедзем, калі ўсе ок, бачыў сітуацыю, ок?
1) Памылка: калі ты маеш у 1e6562/1e656c, так што нават у зыходным файле, гэта няправільна?
2) Rail: я разгледзеў крокам
Вось апошні крок, да якога я прыехаў, я думаю, што гэта ад палепшыць і дапоўніць. Хто падказвае, дзе і як ісці наперад? Дзякуй
Хлопцы, не пасварыцеся, хто прыходзіць першым, каб дапамагчы ха-ха
І можна зачыніць абмеркаванне, калі ласка. Для мяне добра, так....Дзякуй
слухай, дарагі simonemora, crypunto г. д. і да т. п. мы ў форуме ****** дзе ніхто не абавязаны адказваць. Гэтыя пафасныя паведамленні не дапамогуць, вядома
Судзі сябе і не мае паведамленні, у giuducare іншым яны ўсе добрыя.
Пост не для цябе, але гэта для таго, каб закрыць размова.
Табе не трэба, вядома, "слухаць", і таму, што ў вас вельмі мала, каб сказаць...
Навучыцеся дапамагаць людзям, а не пісаць паведамленні, як гэта, што не каментар...
З павагай.
Судзі сябе і не мае паведамленні, у giuducare іншым яны ўсе добрыя.
Пост не для цябе, але гэта для таго, каб закрыць размова.
Табе не трэба, вядома, "слухаць", і таму, што ў вас вельмі мала, каб сказаць...
Навучыцеся дапамагаць людзям, а не пісаць паведамленні, як гэта, што не каментар...
З павагай.
Слухай, дарагі хлопчык, што ты напісаў, ты звярнуўся да ўсіх, ты не можаш чакаць, што яны ўсё ў вашым распараджэнні. Не слухаеш мяне, вядома, таму што такі, як ты, я не кажу, вядома, нічога, а іншых карыстальнікаў, якія ставяць па-рознаму былі дапамагчы вось проста, што чытаеш мае паведамленні. У апошні мой будзе вельмі цяжка, што ты дапамог ні тут, ні ў іншых берагах тваё напышлівае стаўленне. Віншаванні і заплюшчваю
1) "хлопчык" або падобныя тэрміны выкарыстоўваць, з кім ты знаёмы, а не са мной.
2)Але хто ты? Хто цябе спрабаваў? Цябе ніхто не прасіў нічога....раскажы па-рознаму, і ў іншым.
3)аб'ект, вашы паведамленні ПАВІННЫ мець стаўленне да зместу форуму, але не да маёй персоны.
АСАБІСТЫЯ ВОДГУКІ І ЎРОКІ ЖЫЦЦЯ, ТРЫМАЕ Ў КІШЭНІ.
Ад Simonemora не гавары так, таму што нават я асабіста меў парады вельмі каштоўныя для карыстальнікаў, якія адказалі ў гэтай тэме. на форуме я так сёння ты атрымаеш савет, і мы наеліся, і часам вы павінны быць нашча*****і я казаў таксама, але мне дапамаглі, і вельмі, але, вядома, не зрабілі mappetta гатовая на самай справе я яму ўдзячная, што мяне туды прывялі з развагі. Я напісаў гэтыя два словы, таму што мне здаецца, што не сагрэцца. прабачце за off topic, добры вечар
Праблема ў тым, што ERRECINQUE занадта фантастычны....
1) Я напісаў пост з просьбай закрыць абмеркаванне
2) Я лічыў, што "мяне ўсё задавальняе", зразумела, што я вырашыў.
Пакуль тут усё ясна, гэта італьянскі....
3) Errecinque пракаментаваў НЕДАРЭЧЫ ацэнкі маёй персоны і рабіў заявы на гэты конт неабгрунтаваныя на мяне.
4) я адказаў, памятаю, што форум і абмеркаванне НЕ на мяне, і прыляпіць да змесціва, форум ж
Думаю, ясна, так?
Аднак, НЕ ведае мяне і пра мяне НІЧОГА НЕ ведае, так што ПАВАГА перш за ўсё!!!!!!!!!!!!!!
Не забывайце, што ніхто не спытаў нічога, не кажучы, каб судзіць аб маёй персоны.
І ён будзе казаць аб пакоры....
У любым выпадку, для мяне тэма не зачынена, тое, што ён сказаў і папоўз міма мяне не пралятае.
Абмеркавання ўжо бачылі.....толькі што тут, здаецца, Трохі зямлі няма.....
Simonemora у вас ёсць 40 гадоў *****.. Ты помиришься з мозгам, і даведаецеся, чым. Тут як нідзе вы не бачылі ў вочы.. Спытаць, чаму, а знішчыць вашыя лагіны на з-бан (спадзяюся, нават тут, калі Данііл паўстаў з попелу, шкоднасных праграм, на сто wps)..
Гэта прыбыў іншы, які груба ўмешваецца, каб абараніць неплацежаздольным.
1) Але хто цябе ведае? Але як ты пасмеў пакрыўдзіць??? Абодва добрыя ў гэтым хаваюся за клавіятурай....
2)"Даведаецеся, чым" трэба сказаць, нават у якой-то ваш сваяк ці знаёмы. На тых, хто не ведае прапаласкаць рот.
3)"тут як нідзе вы не вельмі добра бачыў," ты, у няведаньні, што акрамя таго, што абраза-гэта злачынства? Невук, ты ведаеш, што твой недасканалы напісаў мне, дыскрэдытуе, ганіць бясплатна/несправядліва/незаконна?
4)Замест таго, каб быць аб'ектыўным, прызнаючы, што errecinque ПАМЫЛІЎСЯ ў дачыненні да мяне (проста прачытайце паведамленні вышэй, не трэба быць суддзёй), хоць, паглядзім **** прыходзьце, каб пакрыўдзіць мяне? Але хто цябе ведае!?! Але хто ты???
Я СПАДЗЯЮСЯ, ШТО ТОЙ, ХТО Ў ДОЎГ РЭАЛЬНЫЯ ЗДЫМКІ АДПАВЕДНЫМ ЧЫНАМ, ПЕРШ ЧЫМ ХТО-ТО ПАЗОЎ
1) фраза, аб якой я згадваў гэта было напісана ад цябе. Любы, хто прачытае яго інтэрпрэтуе, як я, то мне не дапамагае ніхто? Або ў c....і
2) я не зрабіў ніякіх спасылак, ні асабістую крыўду ў адносінах да цябе ў першым паведамленні. Ты грэла, і калі ўсе крыўды ты пачаў.
3) пісаць у верхнім рэгістры (што забаронена правіламі) даказаць, што вы-невежливый нявыхаваны
4) пазоў у суд хто і за што??? Будзь разумны
слухай, дарагі simonemora, crypunto г. д. і да т. п. мы ў форуме ****** дзе ніхто не абавязаны адказваць. Гэтыя пафасныя паведамленні не дапамогуць, вядома
Гэта быў мой, здаецца, менавіта ў адказ на вашу фразу прывітання. Гэта быў толькі савет
рукі прыбраныя ў сельскай гаспадарцы.....
рукі прыбраныя ў сельскай гаспадарцы.....
Калі вы звяртаецеся да мяне, я гатовы апублікаваць і параўнаць сваё рэзюмэ з вашым.....а таксама мой пасады.
Не пішыце лухту, калі не ведаеце і не ведаеце.
1) фраза, аб якой я згадваў гэта было напісана ад цябе. Любы, хто прачытае яго інтэрпрэтуе, як я, то мне не дапамагае ніхто? Або ў c....і
2) я не зрабіў ніякіх спасылак, ні асабістую крыўду ў адносінах да цябе ў першым паведамленні. Ты грэла, і калі ўсе крыўды ты пачаў.
3) пісаць у верхнім рэгістры (што забаронена правіламі) даказаць, што вы-невежливый нявыхаваны
4) пазоў у суд хто і за што??? Будзь разумны
1) "Хто-небудзь прачытае гуляе"....але хто табе гэта кажа? Чаму ты кажаш у множным ліку? Можа быць, ты думаў, толькі ты....
І ў любым выпадку, паўтараю, пачуццё гэта было не зусім тое, што я думаў. Італьянец не гуляе, ён чытае, і я напісаў выразна адной фразай, што, іншымі словамі, гэта азначае ", калі можна і калі гэта дазволена правіламі, для мяне вы можаце зачыніць гэтую размову, таму што я вырашыў. Г. зн., калі вы не можаце ці калі вы думаеце, што можа служыць для іншых пакінуць, а таксама." Табе ясна цяпер????
2) табе Не ўзлезці на шкле, вельмі часта досыць проста спытаць "а". Ты ж ведаеш, так?
3) Я напісаў у верхнім рэгістры толькі для таго, каб вылучыць некаторыя фразы, а не за непавагу да правілаў або да каго-то. З мадэратары прабачце калі не выконваць правілы, але я быў у добрай веры, толькі для таго, каб "вылучыць/падкрэсліць", а не для іншага.
Напісаць "невежливый грубы"...але як ты смееш??? Яшчэ працягваць??? Але хто цябе ведае!!!
4) Відавочна, што вы не ведаеце закон, у курсе, і вы ўбачыце, што можа стаць падставай для скаргі. Павер, хто ведае больш за цябе.
Сказаўшы гэта, паўтараю, тэма зачынена. Мне не цікава чытаць, я не тут, каб чытаць вашыя абразлівыя фразы.
З павагай
Трэба змяніць назву пасады ў Плёткі
Хлопцы, мне не здаецца, што калі б усе гэтыя спрэчкі мы вялікія і прышчэпкі не загажваць форум
Цалкам згодны.
Па гэтай прычыне, прашу ў аддзел, калі гэта магчыма і калі падзяліцца, выдаліць тэму ці хаця б зачыніць.
Дзякуй