КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ціск турбо і Абмежавальнікі крутоўнага моманту SID 803 FIAT Scudo TD

gimarras
Добры дзень, прыкладаю карту fiat scudo TD з SID 803.Машына памылка ціску turbo: я, магчыма, перабольшаныя, з крокам? Паспрабуйце паменшыць на 10% . Можаце пайсці? Таксама не ўпэўнены, адрасоў абмежавальнікі крутоўнага моманту. Хто-то можа паказваць? Дзякуй. Прыкладаю файл ВРІ і MOD HW 9666931180 , SW 9665100380.
дзякуй

lsdlsd88
я яшчэ не магу спампаваць файлы, але з вашага пытання я прашу цябе, ты вырас попыт turbo БОЛЬШ, чым 10%?? я разумею, максімум, калі вакол 2.43 з абмежавальнікам ў 2.58. таму, па мне, хай у абмежавальнік і павялічыць на максімум 0.15 бар

gimarras
ОК . Дзякуй lsdlsd88 :я апусціў press. турба +8% арыгінал. У карце з і г. Д. не магу знайсці абмежавальнікі крутоўнага моманту. Можа хто-небудзь даць мне некалькі саветаў?

lsdlsd88
4BA22 і наступныя 16x16 карты педаль (не перавышаць значэнне max 32768=100%)
5C140 12x16 lim дыму vs МАФ
69F1C і 6A7C4 20х1 lim пара

калі вы можаце зрабіць усё паступова, не перашчыруйце з крокам, калі вы не ўжо файлы правераны x гэтых рухавікоў.

gimarras
З і г. Д. па гэтым адрасе вы знойдзеце крывыя, якія не заўсёды звязаны з тым, што вы мне паказалі. Абмежавальнікі, напрыклад, яны маюць незвычайную форму. Іншыя карты па гэтых адрасах у канчатковым выніку ў сярэдзіне крывых. Гэтыя адрасы прызначаныя для 2d і г. Д. або што тое іншае? Таксама не практычна ў шаснаццатковым фармаце. Нягледзячы на апусціў prex turbo працягвае ісці ў recovery не на нізкіх перадачах, але на пятай пад нагрузкай. Можа быць колькасць дызельнага паліва?

lsdlsd88
Добры дзень, можа быць, што мы глядзім на іншы файл, таму што я не знайшоў у сеціве...

Упэўнены, што калі ты робіш карты падманваюцца, гледзячы на час, я overboost. Асабліва, калі вы не паднялі soi (авансы).

gimarras
ОК, я цябе зразумеў: я спрабую даць больш дызельнага паліва.
Шкада, для сумневаў на абмежавальнікі крутоўнага моманту, калі вы не разблакаваць іх, я думаю, што ўсе змены будуць бескарысныя.
дзякуй

lsdlsd88
Наогул-то, я казаў адваротнае.
Падніміце часы -> overboost.
Час -> нічога overboost .

У другім выпадку, калі вы хочаце надаць больш трэба прасіць. Так што педалі lim iq , дыму, пара, і г. д...

Заўтра, спадзяюся, змагу спампаваць, так я табе скажу лепш.

lsdlsd88

падымаецца больш карты педаль і не з такой жа працэнт, як усюды! звярніце таксама максімальнае значэнне (32768) нават на больш высокіх абарачэннях. тады я не разумею, чаму вы іх зрабілі толькі некаторыя, з іх 11.. потым падымае 2 lim крутоўнага моманту нават на 20-25 і lim дыму трохі (5-10%), і даруй арыгінальныя карты, тэрмін (тэрміны)..

lsdlsd88
P. S: не разумею, чаму ты кажаш, што ты не знойдзеш з адрасамі, ты бачыш розныя рэчы?

lsdlsd88
mannagg........

gimarras
Не магу спампаваць.
Як толькі я спрабую з інструкцыямі, якія вы далі мне, то я буду ведаць, як усё скончыцца.
Між тым, дзякуючы.