Перегляд Повної Версії : Сумніви, номер hw/sw MJD8f2
Привіт всім, після невеликого простою, на форумі, я вважаю, мати справу з G. punto evo 95cv мого брата.
у galletto v53.
Те, що не я, так це те, що на етикетці ебу повідомляє наступні цифри. на фото-->
У той час як, відкривши з multiecuscan цифри змінюються. на фото-->
деякий час тому я намагався зробити читання та віртуальний, але файл не був у базі даних півня.
ці я знаю, що тому, тільки у запису. я читав тільки форсунки.
чи це було зроблено оновлення фіат, не знаю, від 1 програмування в діагностиці. в 52.000. тепер у нього 120.000
Це буде 1-й 8f2, що я пишу, якийсь трюк зокрема? повинен бути can, як я дізнаюся?
спасибі.
Це буде 1-й 8f2, що я пишу, якийсь трюк зокрема? повинен бути can, як я дізнаюся?
спасибі.
Так Дп це в c, але я не знаю, якщо з v53 вдасться це зробити, ви бачили, що це ваш брат спробуйте відкрити і прочитати в школі, а в тебе бк повний
з v53 у мене написано декілька без проблем.
привіт, я підтверджую, з невеликою затримкою, проте, ти можеш спокійно зробити з v53 2 років тому я був в тому ж положенні, з оновлення від fiat.
спасибі.
Вибачте, якщо ворушити qst обговорення.
Є один спосіб перевірити, що файл, який я як правильно? Він врятував перейменовано з потрібну кількість. Але ні в якому програма для редагування завантаження інформації. Як, втім, і всі файли з 8 по 2 мега.
Вибачте, якщо ворушити qst обговорення.
Є один спосіб перевірити, що файл, який я як правильно? Він врятував перейменовано з потрібну кількість. Але ні в якому програма для редагування завантаження інформації. Як, втім, і всі файли з 8 по 2 мега.
З будь-якою програмою Hex ви можете побачити HW & SW
З будь-якою програмою Hex ви можете побачити HW & SW
Спасибі. Я думав про це і займався, не знайти. Бачу, спробуйте ще раз.
Бао..
у мене 8? пошук 8
у вас є MJD? пошук MJD
у тебе Бош? пошук 028 або 103
знаєш HW? пошук HW
знаєш SW? пошук по SW
ви знаєте код запчастини? пошук по коду запчастини
і це на 99% з ECU.. також Siemens, Sagem, Marelli, Bosch, Delphy Від Valeo Visteone FoMoCo etc. etc.
і є ще 100 способів, вам туди..