КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Як вы можаце замовіць кантрольныя кропкі і ячэйкі размешчаны ў выпадковым парадку?

Khendal

Я глядзеў гэты damos S3 арыгінал, і мне цікава, як там паводзіць сябе, калі не сартуюцца значэння супыну (восі x і y) і клетак, як у гэтым выпадку ?

Дзякуй за дапамогу...

sergiot
малюнак занадта маленькі, каб высветліць падрабязнасці, таму я не разумею, што гэта бу.
я мяркую, bosch.
break point не тое, што "не сартуюцца", не можа быць.
я думаю, што проста для брэйк-пойнт, трэба знайсці, калі чытаць іх у 8 або 16 біт.

Khendal
малюнак занадта маленькі, каб высветліць падрабязнасці, таму я не разумею, што гэта бу.
я мяркую, bosch.
break point не тое, што "не сартуюцца", не можа быць.
я думаю, што проста для брэйк-пойнт, трэба знайсці, калі чытаць іх у 8 або 16 біт.
Не магу зразумець, навошта я скараціў малюнак так, ....я спрабаваў пакласці яго непасрэдна, але нічога не рабіць...робіць яе заўсёды бачыць такі маленькі...

У той жа час я паспрабаваў змяніць прадстаўленне і на самай справе гэта неабходная ў 16 хіло ... але ўсё роўна заўсёды застаюцца звычайныя клеткі ў капусту...

Khendal
Я знайшоў, як ніколі....у damos для winols быў няправільны адрас ячэйкі, пачынаючы з 1C989 ...а я нават xdf для tunerpro...а ён дакладна...і частка з 1C98A ...
Дзякуй