Перегляд Повної Версії : Програмісти в школі
Привіт всім, один механік, він просив мене допомогти, щоб почати розуміти щось у цьому світі. Не зацікавлений в тюнінг, але, по суті, до видалення від Ecu fap і клапан Egr.
Я читав статей і повідомлень на форумі і, що стосується програмування в школі, а потім через bdm, мені здається, щоб зрозуміти, що програмісти найвідоміших і повним, якщо Інструмент Allientech і Evc BDM100 . Я помиляюся? є й інші, які слід враховувати?
Дякую :)
Привіт всім, один механік, він просив мене допомогти, щоб почати розуміти щось у цьому світі. Не зацікавлений в тюнінг, але, по суті, до видалення від Ecu fap і клапан Egr.
Я читав статей і повідомлень на форумі і, що стосується програмування в школі, а потім через bdm, мені здається, щоб зрозуміти, що програмісти найвідоміших і повним, якщо Інструмент Allientech і Evc BDM100 . Я помиляюся? є й інші, які слід враховувати?
Дякую :)
Здрастуйте, для початку вам необхідно мати безпечні інструменти
І вам порада, kess і ktag ..
Здрастуйте, для початку вам необхідно мати безпечні інструменти
І вам порада, kess і ktag ..
дякую за відповідь. Є клони надійні kess, і зокрема ktag, що ти знаєш?
Повторюю, ви повинні просто закрити EGR і видалення Fap, більше нічого.
Привіт спасибі
Привіт спасибі
Тут не те, щоб просто закрити egr або fap. Навіть на один біт, щоб змінитися, потрібно все одно читати і писати пам'ять ecu. І потім змінити файл-це інша справа. У мережі інструменти знайдеш скільки хочеш
Тут не те, щоб просто закрити egr або fap. Навіть на один біт, щоб змінитися, потрібно все одно читати і писати пам'ять ecu. І потім змінити файл-це інша справа. У мережі інструменти знайдеш скільки хочеш
так, я бачив, що клони kess і ktag предостатньо. Залишилося зрозуміти, якщо, навіть серед клонів, є щось більш надійне, ніж інші.
Дякую
Привіт спасибі
сісі, звичайно, йди спокійно
сісі, звичайно, йди спокійно
так? нуль проблем з клонів, вірно? завжди все йде гладко ;-)
Жарти в сторону, щоб почати, що ви повинні зробити, якщо у вас немає суми для придбання апаратного та Програмного забезпечення, оригінальних ?
привіт Спасибі
Я не знаю інструментів стабільних клонів, я купив кв тільки проблеми.....я кажу з особистого досвіду.....
Я не знаю інструментів стабільних клонів, я купив кв тільки проблеми.....я кажу з особистого досвіду.....
Дякую за свідчення.
Купити k-tag оригінал, так що для роботи тільки в школі, скільки ви витрачаєте більше або менше? якщо не помиляюся, потрібно:
-інструмент
-діма
-schedini
тобто протоколи, які не обов'язково повинні бути прийняті всі разом, вірно?
За оцінками мінімальний витрата?
І тоді має сенс працювати тільки в bdm і не послідовний?
Дякую
Привіт,я використовую kess 5.017 і ktag 7.020 з ksuite 2.23 єс,з мого досвіду, я не можу скаржитися,я зробив ecu як edc17c64 vag до 2016 року(у школі з ktag)edc17c69 нового renegade, і я можу сказати, що вони надійні,звичайно, купити з надійних сайтів, де хто-то може тобі теж допомогу!
Хочу відзначити, що два приклади, які я зробив, щоб дати зрозуміти, що з ecu останні не мають проблем,в будь-якому випадку, я зробив кілька інших, як marelli,bosch та siemens, і ніколи не проблема!
Привіт,я використовую kess 5.017 і ktag 7.020 з ksuite 2.23 єс,з мого досвіду, я не можу скаржитися,я зробив ecu як edc17c64 vag до 2016 року(у школі з ktag)edc17c69 нового renegade, і я можу сказати, що вони надійні,звичайно, купити з надійних сайтів, де хто-то може тобі теж допомогу!
Могли б ви сказати мені, навіть кімната, де ви купили, а я роблю собі ідея.
Дякую
Пошук по ****** kess 5.017 і ktag 7.020,sw2.23, головне витрачати 200 доларів на пристрій,і охоплюють практично весь парк автомобілів,я зробила теж типу новий рік 2017,очевидно, не авто в списку, але кола сім'ї ecu,ти також нової giulia.