Прагляд Поўнай Версіі : Праграмісты ў школе
Прывітанне ўсім, сябар механік, ён прасіў мяне дапамагчы, каб пачаць разумець што-то ў гэтым свеце. Не зацікаўлены ў цюнінг, але, па сутнасці, на выдаленні ад Ecu fap і клапан Egr.
Я чытаў артыкулаў і паведамленняў на форуме і, што тычыцца праграмавання ў школе, а затым праз bdm, мне здаецца, каб зразумець, што праграмісты самых вядомых і поўным, калі Інструмент Allientech і Evc BDM100 . Я памыляюся? ёсць і іншыя, якія варта ўлічваць?
Дзякуй :)
Прывітанне ўсім, сябар механік, ён прасіў мяне дапамагчы, каб пачаць разумець што-то ў гэтым свеце. Не зацікаўлены ў цюнінг, але, па сутнасці, на выдаленні ад Ecu fap і клапан Egr.
Я чытаў артыкулаў і паведамленняў на форуме і, што тычыцца праграмавання ў школе, а затым праз bdm, мне здаецца, каб зразумець, што праграмісты самых вядомых і поўным, калі Інструмент Allientech і Evc BDM100 . Я памыляюся? ёсць і іншыя, якія варта ўлічваць?
Дзякуй :)
Добры дзень, для пачатку вам неабходна мець бяспечныя інструменты
І вам савет, kess і ktag ..
Добры дзень, для пачатку вам неабходна мець бяспечныя інструменты
І вам савет, kess і ktag ..
дзякуй за адказ. Ёсць клоны надзейныя kess, і ў прыватнасці ktag, што ты ведаеш?
Паўтараю, вы павінны проста зачыніць EGR і выдаленне Fap, больш нічога.
Дзякуй прывітанне
дзякуй за адказ. Ёсць клоны надзейныя kess, і ў прыватнасці ktag, што ты ведаеш?
Дзякуй прывітанне
Тут не тое, каб проста зачыніць egr або fap. Нават на адзін біт, каб змяніцца, трэба ўсё роўна чытаць і пісаць памяць ecu. І потым змяніць файл-гэта іншая справа. У сеткі інструменты знойдзеш колькі хочаш
Тут не тое, каб проста зачыніць egr або fap. Нават на адзін біт, каб змяніцца, трэба ўсё роўна чытаць і пісаць памяць ecu. І потым змяніць файл-гэта іншая справа. У сеткі інструменты знойдзеш колькі хочаш
так, я бачыў, што клоны kess і ktag звышдастаткова. Засталося зразумець, калі, нават сярод клонаў, ёсць што-небудзь больш надзейнае, чым іншыя.
Дзякуй
Дзякуй прывітанне
сісі, вядома, ідзі спакойна
сісі, вядома, ідзі спакойна
так? нуль праблем з клонаў, праўда? заўседы ўсе ідзе гладка ;-)
Жарты ў бок, каб пачаць, што вы павінны зрабіць, калі ў вас няма сумы для набыцця апаратнага і Праграмнага забеспячэння, арыгінальных ?
прывітанне, Дзякуй
Я не ведаю інструментаў стабільных клонаў, я купіў кв толькі праблемы.....я кажу з асабістага вопыту.....
Я не ведаю інструментаў стабільных клонаў, я купіў кв толькі праблемы.....я кажу з асабістага вопыту.....
Дзякуй за сведчанне.
Купіць k-tag арыгінал, так што для працы толькі ў школе, колькі вы марнуеце больш ці менш? калі не памыляюся, трэба:
-інструмент
-дзіма
-schedini
тое ёсць пратаколы, якія не абавязкова павінны быць прыняты ўсе разам, праўда?
Паводле ацэнак мінімальны расход?
І тады мае сэнс працаваць толькі ў bdm, а не паслядоўны?
Дзякуй
Прывітанне,я выкарыстоўваю kess 5.017 і ktag 7.020 з ksuite 2.23 ес,з майго вопыту, я не магу скардзіцца,я зрабіў ecu як edc17c64 vag да 2016 года(у школе з ktag)edc17c69 новага renegade, і я магу сказаць, што яны надзейныя,вядома, купіць з надзейных сайтаў, дзе хто-то можа табе таксама дапамогу!
Хачу адзначыць, што два прыкладу, якія я зрабіў, каб даць зразумець, што з ecu апошнія не маюць праблем,у любым выпадку, я зрабіў некалькі іншых, як marelli,bosh і siemens, і ніколі не праблема!
Прывітанне,я выкарыстоўваю kess 5.017 і ktag 7.020 з ksuite 2.23 ес,з майго вопыту, я не магу скардзіцца,я зрабіў ecu як edc17c64 vag да 2016 года(у школе з ktag)edc17c69 новага renegade, і я магу сказаць, што яны надзейныя,вядома, купіць з надзейных сайтаў, дзе хто-то можа табе таксама дапамогу!
Маглі б вы сказаць мне, нават у пакой, дзе вы купілі, а я раблю сабе ідэя.
Дзякуй
Пошук па ****** kess 5.017 і ktag 7.020,sw2.23, галоўнае марнаваць 200 даляраў на прыладу,і ахопліваюць практычна ўвесь парк аўтамабіляў,я зрабіла таксама тыпу новы год 2017,відавочна, не аўто ў спісе, але кругі сям'і ecu,ты таксама новай giulia.