КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думкі карта 1.3 mjt 90cv

dieselinside
Прывітанне, хлопцы, нядаўна я займаўся трохі на карту майго gp пасля дзясятка тэстаў я атрымаў добры вынік, больш ці менш, на ўсіх абарачэннях рухавіка, fumacchia трохі. я ўпэўнены, што зрабіў бы свіння, але машына ідзе не дрэнна.
я хацеў меркаванне ад вас на карце, я прыкладаю на врі і mod
Дзякуй усім.

cinqueturbo
Чытаць розныя дыскусіі на гэтыя Marelli, калі вы хочаце рабіць гэта самі.. у адваротным выпадку, ускладзеных на службы файлаў онлайн, якія з'яўляюцца N°1

Alfiuccio
На маю думку, і перарабляць.....хай ён і г. д. на гэтых ecu таму, таксама дома, многія крывыя, у адваротным выпадку.....

dieselinside
Праблема і, што winols проста не ведаю, што выкарыстоўваць.. паспрабую паўтарыць, дзякуй

Errecinque
Праблема і, што winols проста не ведаю, што выкарыстоўваць.. паспрабую паўтарыць, дзякуй

І г. д. вы можаце смела выкарыстоўваць яго, але не глядзець занадта драйверы, таксама і г. д., гэта добра, каб супаставіць, але ў 2d не ў таблічнай, калі драйверы не з'яўляюцца праўдзівымі. І таму, што на ecu важныя карты з драйвера, там іх некалькі

salvatoreragonese
І г. д. вы можаце смела выкарыстоўваць яго, але не глядзець занадта драйверы, таксама і г. д., гэта добра, каб супаставіць, але ў 2d не ў таблічнай, калі драйверы не з'яўляюцца праўдзівымі. І таму, што на ecu важныя карты з драйвера, там іх некалькі
Р ты хочаш падзяліцца з намі якой-то адрас гэтай карце з-за драйвераў?