КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Beetle 1.6 TD ECU Simos PCR 2.1 : водгук карце і інфармацыя адрасы

gimarras
Прывітанне,
хто мае трохі часу, і цікаўнасць можа зірнуць на гэтую карту "Жук", 16 з ЭБУ Simos pcr 2.1. Я не драйверы і г. Д. і не выкарыстоўваю WINOLS і правоў, таму мне цяжка зразумець розныя карты. Прыкладаю на ВРІ і MOD defappata і EGRoff. Машына ідзе досыць добра толькі, што знікае, і да нізкім (ад 1100 да 1400 прыкладна) мае значную дзірку магутнасці, якія я хацеў бы запоўніць, але я не ўпэўнены, дзе ўмяшацца. Я павінен умяшацца, на карце дросельнай засланкі? На які адрас я магу яго знайсці? Таксама EGR я баюся, што не зачынена добра : серыя панеттоне па адрасе 1CFEA2 - 1CFF60 ідуць даведзены да нуля? Абмежавальнік абаротаў у 1D2F38 добра паднялі так?
Дзякуй

сиско
серыя панеттоне, якія вы згадалі для egr, каб давесці да нуля, (калі ў вас клапан egr працуе bastanp тыя), каб астатнія карты не ведаю, як табе дапамагчы, даруй

gimarras
ОК, сумневы высветлены. Дзякуй і ўсяго добрага зрабіць.
Чакаю любыя іншыя інфа, пад, хлопцы, я ведаю, што гэта ЭБУ не лёгка!!!

fabius8585
gimarras калі ты можаш даць id ecu, я магу даць усе адрасы, якія вы хочаце,я не магу спампаваць ўкладанне, таму што ў мяне не так шмат паведамленняў.

gimarras
Тады : гэтыя дадзеныя ID:
HW CAYAC
SW 03L906023KB
SW Доб 03L906023KB
Завод 1.6 R4 CR td
Я не маю на ўвазе крывыя ціску турба ( з набраць 100 ачкоў). Карты на адрас 1C6768 і 1C87CE не разумею, ці што, і як ўмяшацца. Абмежавальнік крутоўнага моманту ў 1D2FD6, колькі вы можаце падняць? І асабліва пасля defap, як выдаліць турба лаг ад 1100 да 1400 абаротаў у хвіліну і мець гатовы адказ на гэтыя абароты. Затым у верхнім парадку. Дзякуй, што вы падкажаце. Карта мод я купіў, але я хачу зразумець сам, як палепшыць.

gimarras
Навінка? Дзякуй

gimarras
fabius8585, што ў цябе новага?
Іншыя?
Я спыніўся , я зрабіў некалькі тэстаў, але я не хачу перабольшваць перапісаць ECU. Калі хто-то можа даць мне руку...

gabrielikkiu
Пытанне, як максімальная хуткасць колькі?

gimarras
Інструмент мне спаўняецца 185 Км/сек. Не асабліва хутка, і нават пара, нягледзячы на карту, не вельмі. Акрамя таго, ён акцэнтаваў вядомы дэфект ціканне фарсунак на нізкіх абарачэннях. na напалову карацей. Мне трэба знайсці добрую карту. Тое, што я купіў, мяне не задавальняе.

Ўсё яшчэ чакаю нейкай добрай душы, што мне паказвае нейкі адрас, карта карысная.

дзякуй!!

gabrielikkiu
мм, вы, верагодна, не зверху, як карту , але дзе ты "вады"? як то я паставіў на сваю машыну? павінны зрабіць 183 арыгінал(рэальныя), так што калі назад 185 інструмента, верагодна, ідзе менш, чым на арыгінал ! па-мойму там больш, чым казіно на гэтай карце, на жаль, я не тэхнічны чалавек, але тое нямногае, што я магу зразумець нейкай кропцы на карце ідзе ў разрэз і стварае праблемы

gabrielikkiu
ты калі-небудзь вырашана?

gimarras
Не, я загрузіў карту, якая ідзе недалёка , хуткасць спрабаваў да 210 Км/ч, але ў мяне заўседы праблема біцця фарсунак і слабы на сёння. Калі павелічэнне паліць, як паравоз, але не коціць, як і павінен. Блок кіравання неразборлівы без драйвера гэта займае адну гадзіну, толькі для пракруткі карты.

gabrielikkiu
ну мая спыняецца на 199, то т ідзе ўжо лепш ( які інструмент выкарыстоўваеце x напісаць?)

gimarras
KESS Клон з модулем tricore, і калі я адкрыў antituning. Потым выкарыстання таксама ў Genius DIMSPORT першапачаткова для іншых справамі.

gabrielikkiu
Але файл ложак з newgenius менш, як памеры супрацьстаяння ў адной пасцелі з пеўня, або іншы інструмент?! Існуе магчымасць запісаць файл у newgenius з пеўня, змяніўшы што-то?

gimarras
Так , мае значна меншы памер, файл beetle ад двух мега станьце 118 кб. Вядома, я кажу пра версіі SLAVE, а затым у зашыфраваным выглядзе і нечытэльным з інструментамі, як менавіта KESS і ПЕР'І Гаспадара. Тэхнічна расшыфраваць можна перапісаць з інструмент, любы, але на практыцы гэта вельмі цяжка расшыфраваць.

gabrielikkiu

gimarras
Дай мне дадзеныя ECU і машыны бачу, калі я магу знайсці ВРІ. У вас па параўнанні з маёй?

gabrielikkiu
ды так, я параўнаў, але ёсць некалькі кропак, каб адрозненне непасрэдна з врі ,

gabrielikkiu
прабач, я прачытаў цяпер, што ты прасіў мадэль ecu 03L906023AB 9979 рухавік cay

gabrielikkiu
можа быць, нам удалося прывесці p p l a з winols на гэтыя змены, ператвараючы яе ў арыгінальную цяпер мы бачым, што адбываецца

gimarras
Але ў цябе таксама праблема ў фарсунках?

gabrielikkiu
На шчасце, няма, мая праблема ў тым, што не перавышае 199 у takimetro і не соль вадкасці, але з пустымі, як калі б парывы сустрэчнага ветру

gabrielikkiu
Дай мне дадзеныя ECU і машыны бачу, калі я магу знайсці ВРІ. У вас па параўнанні з маёй?

знайшлі што-небудзь?

gimarras
На жаль, я не магу спампаваць файлы, так што ніякага параўнання. Нават цяпер я спрабаваў ўнесці змены, але не ведаючы карты, трэба ісці ў суд. Адзіныя адрасы, якія мне ўдалося зразумець, ці есць абмежавальнік крутоўнага моманту, ціску ў магістралі Rail, lim Rail і EGR. Акрамя таго, без драйвера ў 2d занадта доўга рэдагаваць крывую, адначасова з значэннямі на крывых, што шмат. Я чуў і іншыя меркаванні, у mapap мод не дрэнны, але па мне, пара і дыму ідуць не вельмі добра.

gabrielikkiu
Лім пара, што гэта?

gimarras
І той выгляд лесвіцы, якая пачынаецца ад 1D2F32 ў 1D30E0.

gimarras
Варта выдаліць абмежавальнік хуткасці на гэтыя адрасы :

18047C

Maximum value top speed limit (1x1)

0
- 0 190.000

18047A

Written individually adjustable top speed limitation on NVMY in case of failure. (1x1)

/км/ч

-
0
- 0 190.000

1804AA

Switch for top speed limitation activation (1x1)

/-

-
0
- 0 1.000

1804A0_18049C

Maximum value of legal top speed limit (1x1)

/км/ч

-
0
- 0 190.000

gabrielikkiu
Сёння гляджу на сваю, у які момант яны

gabrielikkiu
Пачакай, гэтыя дадзеныя з'яўляюцца вашай ці табе ўдалося адкрыць маё чытанне пасля абнаўлення тэмпературы?

gabrielikkiu
Варта выдаліць абмежавальнік хуткасці на гэтыя адрасы :

18047C

Maximum value top speed limit (1x1)

0
- 0 190.000

18047A

Written individually adjustable top speed limitation on NVMY in case of failure. (1x1)

/км/ч

-
0
- 0 190.000

1804AA

Switch for top speed limitation activation (1x1)

/-

-
0
- 0 1.000

1804A0_18049C

Maximum value of legal top speed limit (1x1)

/км/ч

-
0
- 0 190.000

Gimarras, што бу казаў?

gabrielikkiu
gimarras калі ты можаш даць id ecu, я магу даць усе адрасы, якія вы хочаце,я не магу спампаваць ўкладанне, таму што ў мяне не так шмат паведамленняў.

прывітанне , эбу, што я паклаў вы ведаеце, выпадкова, гэтыя акуляры, што equivallgono?

181E94
1B2B02 1B2D04
1B728C 1B73B6
1EBDD6. 1EBE1A
1EBE56. 1EBE98

gimarras
Я праверыў на маёй врі і mod. Адрасы, якія вы паказалі, з'яўляюцца ўсе зоны, што мой трэнер не закрануў, так што я думаю, калі карты, якія не цікавяць. Не памятаю, ці то я атрымаць сваю карту. Калі вы хочаце, каб вас на месца на ВРІ і MOD, і ўбачыць раёны, якія былі змененыя. Я вылучыў ўпырск, крутоўны момант turbo, абмежавальнік ціску ў рампы і яго абмежавальнік, і EGR. Як я сказаў, аўтамабіль палепшылася, хуткасць больш за 210 толькі, што fumicchia і звычайна стук фарсункі на нізкіх абарачэннях.

gimarras
Таксама, гледзячы на свой ecu не знаходжу супадзенняў з мод, унесеных у маёй. Кіравання цалкам іншы. Без damos або эксперт, я бачу, дурніца, зразумець, як гэта працуе.

gabrielikkiu
так, так я ўзяў, але цікава, у fabius8585 бачыў, што ад таго, наколькі я зразумеў, гэта блок кіравання разумее нас шмат

gabrielikkiu