Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : GQ-4x4 - чытанне і запіс на M27C512 не роўныя

maurof650
Я сустракаюся з праблемай, з M27C512.

Калі я чытаю некалькі разоў з той жа eprom (прадукты харчавання і праграміст у 9 вольт для як патрабуецца), bin-файлы цалкам ідэнтычныя, і пакуль тут усе ў парадку.

Калі чытаю перад eprom M27C512 і захаваць файл .bin (64 Kb); пішу затым файл .bin на eprom і перачытваю файл.....параўноўваем два файла ў шаснаццатковым рэдактары, але адрозніваюцца толькі на адзін біт

З другой eprom замест файлаў .bin адрозніваюцца зусім.

Не разумею, чаму

guidotacco
не піша,не alimemtarlo,напісаць з адаптарам?

maurof650
для M27c512 не патрабуецца адаптар, а на самай справе я пісаў без.

cinqueturbo
Маўра я наткнуўся трохі часу таму, і я вырашыў з паслядоўнасцю erase, двайны запісы, праверкі..

maurof650
Між тым, я паспрабаваў яшчэ раз.
З першай eprom, у мяне заўсёды розніца ў адзін біт.
З другой eprom цяпер ідэнтычная.

Паслядоўнасць, што вы паказалі, што ён робіць? Таксама ўжываецца для перазапісвальных дыскаў, з акном для уф пры спробе ачысціць?

ugoboss
праграмісту не трэба карміць, і калі ты ўсё ж падобны на сябе, eprom можа быць, што гэта праблема менавіта таго ж.

P. s. на гэтых, якія маюць вокны для выдалення ты не быў, не працуе, а не правярае, што яна была ачышчана добра, зрабіце тэст, перш чым пісаць, калі ён чысты.

maurof650
Eprom, якія я выкарыстаў, былі новымі і толькі што набытых. Я таксама праверыў і мне давалі FFFFFFF, такім чынам, мы можам выключыць гэтую праблему
Я паспрабую перапісаць яго пасля ачысткі.

ugoboss
зрабіце тэст з праграмістам, калі ён чысты, пакладзеце на выберыце тып памяці, а затым націснуць на кнопку кіравання на sx (мне здаецца, там так і напісана blanc або што-то падобнае,цяпер у мяне няма программатор пад рукой) і кажа вам, ці з'яўляецца гэта чыстай або няма.

maurof650
Не адлюстроўваецца кнопка/варыянт прапанаваў.
Гл. скрыншот

maurof650
адрозненні былі біты ў радку 00008AE0 слупку АБО, што ад 95 праходзіць да 90.
Гэта можа паўплываць на карту?

cinqueturbo
Не адлюстроўваецца кнопка/варыянт прапанаваў.
Гл. скрыншот

Гэта і паслядоўнасць..
Не АДЗІН..

maurof650
*cinqueturbo
ок..галачку на erase (каб, як я думаў) з уф (і я думаю, з гэтым таксама не перазапісвальныя) не трэба.
Але "падвойная запіс" робіць мадэляванне, перш чым пісаць, ці што нешта іншае?

*ugoboss
Не магу знайсці функцыю, што я вам прапанаваў, каб праверыць, калі eprom не з'яўляецца чыстай.

ugoboss
функцыя "праверка вакууму"

cinqueturbo
*cinqueturbo
ок..галачку на erase (каб, як я думаў) з уф (і я думаю, з гэтым таксама не перазапісвальныя) не трэба.
Але "падвойная запіс" робіць мадэляванне, перш чым пісаць, ці што нешта іншае?

*ugoboss
Не магу знайсці функцыю, што я вам прапанаваў, каб праверыць, калі eprom не з'яўляецца чыстай.

Двайны запісу і проста двайны запісу.. на практыцы, - піша ў два разы, каб быць упэўненым, што нічога не пакідае незавершаным.. на AM29F10 і амаль абавязковым