КПК

Перегляд Повної Версії : fiat sedici з осічок

блискавка
привіт всім, у мене проблема з автомобілем в об'єкт.

fiat sedici 31/12/2009 1586 88kw n двигуна m16a збирає система гбо brc

проблема, що в цей автомобіль, і що після того, як зробив кілька дорозі спалахує контрольна лампа двигуна блимає, а потім виправлена,і це фіксується в трьох циліндрах.
зробив багато робіт і випробувань стиснення як з холодної, що з гарячою, і в порядку,капітальний ремонт головки форсунки бензин на місці, і форсунок lpg на місце,проблема і завжди на першому циліндрі P0301 перевірили проводку і на місці в дубай або зробили зовнішню проводку, а одно,чи намагався повернути форсунки, свічки і котушки і від'єднайте завод gpl, але робить те ж саме,я зробила тест з токоизмерительных кліщів, а й не бачив, що він не командує,як на мене, є і закінчення, що головний інжектор, який зупиняється гарячою,що ви думаєте? я докладаю роздруківку з інжектор працює другий циліндр,і те, що перший не працює.

ugoboss
ви не вказали, який тип упорскування збирає, але я думаю, що проблема в ecu.

блискавка
Це ін'єкції bosch , враження, що або в те, що блок управління відключає власний інжектор.

MustangGT
привіт всім, у мене проблема з автомобілем в об'єкт.

fiat sedici 31/12/2009 1586 88kw n двигуна m16a збирає система гбо brc

проблема, що в цей автомобіль, і що після того, як зробив кілька дорозі спалахує контрольна лампа двигуна блимає, а потім виправлена,і це фіксується в трьох циліндрах.
зробив багато робіт і випробувань стиснення як з холодної, що з гарячою, і в порядку,капітальний ремонт головки форсунки бензин на місці, і форсунок lpg на місце,проблема і завжди на першому циліндрі P0301 перевірили проводку і на місці в дубай або зробили зовнішню проводку, а одно,чи намагався повернути форсунки, свічки і котушки і від'єднайте завод gpl, але робить те ж саме,я зробила тест з токоизмерительных кліщів, а й не бачив, що він не командує,як на мене, є і закінчення, що головний інжектор, який зупиняється гарячою,що ви думаєте? я докладаю роздруківку з інжектор працює другий циліндр,і те, що перший не працює.

Ви відповіли тільки, і класичний напівпровідників.

Перед заміною зробіть тест, щоб бути повністю безпечним, тепло, коли виникає дефект знайти спосіб, щоб охолодити, якщо вони відкриті і краще.....якщо ви бачите, що інжектор починає знову замінити ecu.

тепер не знаю, що автомобіль питання, але тут у мене бош EDC 16 C8 147 з тією ж проблемою......холодно, але як гріє, йде на 2.

Тримаю його, щоб спробувати, читання і запису box в bdm.

блискавка
Замість того, чи зробив доказ зворотного з холодною водою і нагрівають з фронту, хоча і не бачив, що вона дуже гаряча, і я не довіряв наполягати.

MustangGT
Замість того, чи зробив доказ зворотного з холодною водою і нагрівають з фронту, хоча і не бачив, що вона дуже гаряча, і я не довіряв наполягати.

не я запропонував свій тест, тому що не завжди працює.

є dederiminate умови, при якому виникає дефект....для цього доведеться чекати, який має проблеми, щоб потім reffreddarla, краще, якщо знаєш фінал інжектор пред'явлено звинувачення, і спробувати збити температуру ебу.

тепер я не хочу потрапити занадто багато деталей, в іншому випадку тут тих, хто не розуміє мене дратувати, тому що не знає, про що я кажу, але часто буває так, у одній мікросхемі потужності для управління форсунками, які, в свою чергу, мають у них кінцевих, які керують, як правило, mosfet.

є навіть можливість, що замість того, вистачає потужності сигналу pmw і вимикається, інжектор, причини ще глибші....але завжди ecu на 90% несправний ви говорите.

я раджу тобі почекати, дефект і спробувати охолодити,все це в двигуні.

не використовувати spry леденять душу, зниження температури занадто різким, це може створити додаткові несправностей, для цього потрібно знати теплові характеристики.

блискавка
Ок, спасибі за пораду, сьогодні або замовити блок управління, ми побачимо, що станеться.

MustangGT
дайте нам знати, і завжди цікаво

блискавка
Вчора, блок управління, встановлений і закодовані ключі,тримати його в рух зовсім небагато, і здається, що я цього не зроблю,в понеділок я ще випробувань .тоді мені доведеться зібрати все те, що або у розібраному.

MustangGT
не може бути іншого....*****і я твіл тест зворотного часто не працює....ви повинні побачити, гарячої, у який стан виникає дефект, а потім охолодити.

блискавка
У мене завтра іспит-її батогом, а потім подивимося.

блискавка
Автомобіль з доведеною багато км і не представив жодних відхилень.я б сказав, що справу розкрито.

ugoboss
спасибі, що підтвердив це рішення.

блискавка
Привіт всім, може бути використаний будь-який інший користувач,аби вирішити такого роду проблеми.

MustangGT
і немає....я не згоден.....відсутність живлення uni інжектор може залежати від декількох факторів, від інжектор несправний проводки, розкриття ебу або, як у вашому випадку відключення гарячої.

Вчора я бачив 156 1.9 з тією ж проблемою, і він робить це, коли солі занадто багато обертів, він входить у recovery, вимкнути форсунки, і залишається таким до тих пір, поки немає воріт.

єдина помилка, яку я і звітності інжектора, що не працює, точніше циліндр.

мене повинні залишити вихідні для того, щоб побачити спокійно.

Вид з різних майстерень, і вони не можуть знайти проблему, тому що іноді навіть днів, не роблячи ПРОТИ utl колесо називають мене.

блискавка
Ок, це правда, що в будь-якому випадку рішення не може поміститися на один інший автомобіль,однак ви можете взяти приклад для зробити випробувань,щоб з інструментами і з правом навчання ви можете вирішити проблеми.