Прагляд Поўнай Версіі : праграмісты аўто....дапамогу
прывітанне ўсім,
я хачу купіць новы праграміст, чаму? я не давяраю больш? мой mpps v5 улічваючы, што я папрасіў майстэрню ісці працаваць на іх? абсталяванне я павінен купіць я, і яны працуюць толькі ў выходныя, так што марнаваць 2000 еўра, то іх я буду спісваць, калі ўсе ў парадку паміж 4 гадоў не магу зрабіць..... цяпер вы pongoi пытанні, чаму? я сапраўды блытаюць, а не s? як даведацца ****!
я павінен мець праграміста, які мне многія аўто, чаму? не s? што-небудзь такое, прыходзіць да мяне ў майстэрню, магчыма, што мяне ў твар праз OBD,
у kess клон, што яна прадасць мне хлопец, што я ведаю і s? што працуе, я f? , А таксама, ШТО ЎСЕ АЎТАМАБІЛІ ГРУПЫ FIAT, ALFA, LANCIA, ford?( я губляю кадаваньне ignettori? як здараецца, калі карысць mpps?) група WV? ГОЛЬФ 6???? усе блокі denso? (renault, peugeot, citroen?????) рызыка з kess клон???
я знайшоў і MAGPRO V4.2, працуе як kess клон?? ? лепш???
у рэшце рэшт я знайшоў kess V2 арыгінальны па добрай цане, да гэтага часу да студзеня 2013 года? ? ? SLAVE( так ці варта мне рабіць карты ад майстра, так?) і прыходзіць з вялікабрытаніі, з гэтым? я ўпэўнены, што аўтамабілі, пералічаныя вышэй, я спакойна, без рызыкі заблакаваць???
прабачце, калі я вас жорсткаму звароту пытанняў , але ў перыяд крызісу, не s? што рабіць, калі пайсці працаваць у майстэрню або хай eperdere ўсе чаму? я павінен марнаваць занадта шмат attrezzarmi і мець, як мінімум, бяспекі......
дзякуй усім..
msport (exil77grande)
25-10-2012, 09:15
такім чынам,калі вы хочаце працаваць, вы павінны attrezzarti калі пасля гэтага вы павінны гуляць, і каго-то яшчэ лічыць, што ў тых, хто правеў больш за 12-15 .000 € паміж hw бд,hw bdm,sw і г.д. і да т.п. усе арыгінальныя, таму, калі вы хочаце працаваць у бяспецы, у вас есць толькі 2 магчымасці", або атрымаць майстар-крычы ці атрымаць адзін падначалены заўседы крычы, але не прапаную варыянт вялікабрытаніі,калі б мне прыйшлося выбіраць для slave-вы можаце звязацца са мной у лічку, што я магу дапамагчы вам,калі вы хочаце ісці па шляху клон толькі пры поўным і певень v2, які робіць edc15-edc16-edc16bmw-edc17-tricore-грузавік-мота-аўто-bdm замест mpps таму толькі edc15-edc16-edc16bmw і не робіць ford-peugeot-citroen siemens,magpro клон, а не таму edc15-edc16-не таму edc16 bmw-але назад-ford-peugeot-citroen siemens,для кадавання фарсунак павінны зрабіць яго, але мы гаворым клон і нічога не можа быць гарантавана.
добра гэта ці дрэнна прыбораў таксама appoggiandoti каго-то можаце пісаць ecu...
але памятайце таксама што-нешта іншае..., вы павінны таксама ведаць, як правільна апрацоўваць файлы...
вы не можаце разлічваць распытваць, як змяніць... вы павінны ведаць свой.... курсы і дакументацыя, вядома,**** llo...
вас? певень v2 у вас у краме?
я хацеў бы выдаткаваць НА цяперашні ЧАС мала, чаму? спачатку я хачу ўбачыць, колькі машын зрабіць, і, калі справы ідуць добра, то вы бярэце абсталяванне-й? канкурэнтаздольная, стараюся рабіць адзін крок за адзін раз!!!!! певень v2 ? просты ў выкарыстанні? яны губляюць scodifiche з ignettori?
- што, msport, чаму? вы кажаце, што не зрабіць выбар у карысць вялікабрытаніі? калі б мне прыйшлося ўзяць kess slave тое, што прапануеце вы, я абавязаны спампаваць файл крычы, перадаць яе ад аднаго, які мае kess master, ен мне яго супастаўленні і мне, раскажыце мне ? і, вядома, вы з гэтым справіцца? плаціць за кожную карту?? чаму? я зразумеў, што slave, чытае fil ecodificato, тыпу майстар, мяне дэкадуе яго, а затым не s? pi? што рабіць....
добра гэта ці дрэнна прыбораў таксама appoggiandoti каго-то можаце пісаць ecu...
але памятайце таксама што-нешта іншае..., вы павінны таксама ведаць, як правільна апрацоўваць файлы...
вы не можаце разлічваць, каб спытаць вакол... вы павінны ведаць свой.... курсы і дакументацыя, вядома,**** llo...
вядома, мне плаціць майстэрні і, па крайняй меры, то быў бы апостальскай! мая праблема ? мець programamtore ад кошту кантэнту, што вы не ідзяце ўкараніць з ecu!
калі вы павінны зрабіць гэта і застацца ў бяспецы, вам савет адзін падначалены-афіцыйны...
у вас есць падтрымка, рамонт і гарантыя, уключанага ў ім...
калі што вас цікавіць, не здымаючы нічога, але ніхто не бачыў, што мы ўсе, і 2 ў тым жа рэгіене, мабыць,
абсталяванне афіцэр ці магу я instradarti...
курсы... не s? да каго звернешся ты так не s? ацэнкі яе фактычнай эфектыўнасці...
рамонт азначае, што пры блакаванні эбу іх мне паклалі апостальскай??? ахоўваецца ў ім, што гэта значыць??
калі ламаецца абсталяванне на час рамонту...
калі ен блакуе ecu, вядома, гэта пераўсталяваць...
калі адлюстраванне вас е? ваш майстар ? ен, які забяспечвае працу...
хто мяне узнаўляе ecu заблакаваная???
вось, справа, калі я раб, я абавязаны прымусіць мяне рабіць карты ад іншага, і я не магу gestirmele я правоў? колькі каштуе іп? або менш farsi зрабіць карту master?
msport (exil77grande)
25-10-2012, 14:34
хто мяне узнаўляе ecu заблакаваная???
вось, справа, калі я раб, я абавязаны прымусіць мяне рабіць карты ад іншага, і я не магу gestirmele я правоў? колькі каштуе іп? або менш farsi зрабіць карту master?
калі вы хочаце падрабязная інфармацыя аб магчымай курс,праграміст, slave або master врі або клон і цэны на файле ці ў дапамогу на працу або які варыянт вы хочаце правесці мы знаходзімся ў распараджэнні ў вас есць толькі ідэі больш ясна,мы можам казаць аб гэтым па тэлефоне, калі хочаце, і я даю вам усю інфармацыю, што вам трэба, дык вы schiarisco ідэі, таму што вы частка рашуча і ясна, і я не раблю тут,я раблю гэта, я раблю тое і тое нас, вы ведаеце што-небудзь рабіць адно, але добра, крок за крокам, але і бетон,вы не ўяўляеце, колькі людзей у прыватных майстэрняў,час ад часу, што я іду ў інтэрнэце кожны дзень,на некаторыя я майстар,іншым дапамогу і гэтак далей,я чакаю ваш кантактны ў лічку прывітанне.
паўтараю , я не хачу перагульваць, я б ветліва зразумець, што мне трэба зрабіць і які шлях ўстаць. чаму? м? добра, што мне аплачваюць навучанне? з іншага боку, я павінен aggustare я буду рабіць карты і месцазнаходжанне добрае comtrarmi праграміст, які не будзе установак на кожны ecu
Каманду электроніка
25-10-2012, 16:02
Вы будзеце адчуваць сябе msport ўпэўнены, вам лепш
паўтараю , я не хачу перагульваць, я б ветліва зразумець, што мне трэба зрабіць і які шлях ўстаць. чаму? м? добра, што мне аплачваюць навучанне? з іншага боку, я павінен aggustare я буду рабіць карты і месцазнаходжанне добрае comtrarmi праграміст, які не будзе установак на кожны ecu
у вас памяць запоўненая....
без перашкод для працы іншых людзей...
ці, калі вы ўжо ўзялі кантакты....
я пасылаю крайнасці прама alientech.
каб ацаніць лепшы выбар для вас...
virus1976
25-10-2012, 19:57
Абмеркаванне цікавае...
Гаворачы аб Slave ,c'? некаторыя дагаворных абавязацельстваў у дапамогу, у сэнсе, калі я вырашу не падаўжаць абнаўлення, ці магу я працягваць выкарыстоўваць абсталяванне або мне становіцца кавалак жалеза?
Адна рэч, валодаючы slave магу вырашыць, які майстар абаперціся?
Я сур'езна думаў пра я таксама ўзяць нешта афіцыйнае.
дзякуй
msport (exil77grande)
25-10-2012, 21:35
у вас памяць запоўненая....
без перашкод для працы іншых людзей...
ці, калі вы ўжо ўзялі кантакты....
я пасылаю крайнасці прама alientech.
каб ацаніць лепшы выбар для вас...
не перашкоды ў працы, але ніхто не ў гэты форум, акрамя абмену думкамі і вопытам, каб дапамагчы адзін аднаму-есць шмат маіх калегаў, якім я магу files on line або, якому я зрабіў базавы курс, і яны робяць карты самі, і ў якой do абслугоўвання на працягу ўсяго года з вялікай колькасцю опцый, уключаных у пакет,за якімі я сачу кожны дзень, і, што мяне называюць нават проста савет або інфармацыя, адказваючы заўседы па тэлефоне або, калі я не магу адказаць на выклік на працягу 5 хвілін,да якога я прадаў кнігі, падручнікі і часопісы як клон, што афіцэр то я прытрымліваюся ва ўсім, і я стараюся трымаць іх у курсе больш за ўсе, можа ў мяне так, ці яшчэ ў мяне заўседы праблемы і я ніколі не падняў рукі, як робяць многія ў цане страціць грошы ў кішэню, а не зрабіць фігуркі m....... і інш гэта азначае, што мы-механічны цэх з шматгадовым вопытам працы ў апрацоўцы meccanice і электроннага абсталявання, і што мы робім гэтую працу, каб запал, з сумленным, не страціўшы што-то вельмі важнае, што нямногія могуць пахваліцца тым, то есць СУР'ЕЗНАСЦЬ і, мне здаецца, што мы паказваем, таксама кожны дзень тут на форуме проста ў раздзеле запыце files on line, дзе амаль заўседы першы пост патрэбны файл і не думайце, што я ці мы нічога не робячы,без абстрагавання такіх кампаній, як alientech, дзе кліент, і буду заўседы, не змешваючы вопыт на поле, выдатныя інжынеры, якія думаюць, што стварыць праграмісты для нас распрацоўшчыкамі,у мяне есць кліенты, якія выкарыстоўвалі кампаніі, якія я не магу назваць па зразумелых прычынах, што яны чулі пра нас і хацелі паспрабаваць супрацоўніцтве, а затым працягнутыя, што яны сказалі мне, (вы ведаеце, што tizzi x, каб зрабіць карту, мне дасылалі мінімум 5 крок?ты ведаеш, што tizzi x, каб адказаць на тэлефоны іх, я павінен быў патэлефанаваць 5-6 разоў на працягу дня? ты ведаеш, што tizzi х яны прымусілі мяне зрабіць некалькі фігур m..... з маімі кліентамі?) таму я сканчаю, кажучы, што кожны з іх****** рабіць тое, што хоча прытрымлівацца ўласнай дарозе або парады іншых, але, перш чым асуджаць тых, хто не ведае, вы павінны імгненне думаць, або па крайняй меры спытаць з тых, хто павінен зрабіць.
dvdtuning
25-10-2012, 21:58
Абмеркаванне цікавае...
Гаворачы аб Slave ,c'? некаторыя дагаворных абавязацельстваў у дапамогу, у сэнсе, калі я вырашу не падаўжаць абнаўлення, ці магу я працягваць выкарыстоўваць абсталяванне або мне становіцца кавалак жалеза?
Адна рэч, валодаючы slave магу вырашыць, які майстар абаперціся?
Я сур'езна думаў пра я таксама ўзяць нешта афіцыйнае.
дзякуй
Slave ? можна выкарыстоўваць, толькі маючы майстар, які робіць карты, у адваротным выпадку мы зрабіць нічога. Калі вы робіце дагавор для slave-вы можаце прайсці пасля майстар уручаючы slave, што будзе? scalcolato ад кошту майстар.
mastomichele
26-10-2012, 14:44
есць сумленныя пачаткоўцаў, і я знаходжу, добра, выдаткаваўшы трохі грошай, вы купіце праграміст у bdm і mag pro вы марнуеце 400 500? вы можаце рабіць не хачу перабольшваць 95% парку транспартных сродкаў вы належыце на professionalchiptuning і паглядзець, як ідзе работа, не марнуючы 10000 15000?
у пачатку, то ў план, калі праца не ідзе, вы зробіце добры курс, як перапрызначыць заўседы temite professionalchiptuning і паглядзець, што вы будзеце добра, як я, і працуй, як я працую я
я зацікаўлены я.мы можам адчуваць?
blackwolf76
18-07-2013, 23:24
Калі ў вас есць гарантаваная праца і аплачваную працу, у доўг, вы таксама можаце разгледзець варыянт куплі афіцыйны матэрыял і зрабіць курсы павышэння кваліфікацыі, нават калі я ? здавалася, зразумець, што не так ? cos?, улічваючы, што, наколькі я зразумеў, вы зусім у нуль, сее як у цэлым у галіны. Вы, на мой погляд, пачаць з добрага праграміста, нават клон, які робіць ужо? яго прыгожы парк аўтамабіляў, і для апрацоўкі файлаў вы належыце на сэрвіс файлаў, форуму і яго наведвальнасці працавітага і вы ўбачыце, што на працягу некалькіх месяцаў вы даведаецеся, як зрабіць мноства рэчаў, якія потым дазволяць зрабіць скачок, які вы хочаце.
msport (exil77grande)
19-07-2013, 19:11
я зацікаўлены я.мы можам адчуваць?