КПК

Перегляд Повної Версії : EDC 17cp44-3.1 audi a6 інформація

Cinquinogt
привіт всім, як назва,у мене питання по ecu.

сьогодні я повинен перенести файл на audi a6 3.0 tdi 245cv 2011 року,
з блоком керування EDC 17cp44-3.1,
я на даний момент не potentomi дозволити kess офіційного використання kess клон,
моє питання: хто-небудь знає, якщо це ебу на audi ви можете зробити з kess клон?
на k-suite, у мене машина, і звичайно я міг би зробити, але побачив, що багато разів
також, якщо автомобіль існує на k-suite або тебе не змушує читати або ти з інших проблем,ви знаєте,
дещо більше?

дякую

carfree
привіт всім, як назва,у мене питання по ecu.

сьогодні я повинен перенести файл на audi a6 3.0 tdi 245cv 2011 року,
з блоком керування EDC 17cp44-3.1,
я на даний момент не potentomi дозволити kess офіційного використання kess клон,
моє питання: хто-небудь знає, якщо це ебу на audi ви можете зробити з kess клон?
на k-suite, у мене машина, і звичайно я міг би зробити, але побачив, що багато разів
також, якщо автомобіль існує на k-suite або тебе не змушує читати або ти з інших проблем,ви знаєте,
дещо більше?

дякую

Здрастуйте, ви можете зробити це, але. потрібно зробити в tricore

carfree
Edc17 xk antituning в. ризикуєте через послідовний порт.блок....

Cinquinogt
велике спасибі car-free, так що не думаю, що робити, тому що я не думаю, що бути на висоті
для роботи в tricore

carfree
велике спасибі car-free, так що не думаю, що робити, тому що я не думаю, що бути на висоті
для роботи в tricore

Cinquinogt
всім привіт, отже, нарешті, я хотів ризикувати в цьому audi і, врешті-решт kess клон не мені
відданий, або краще, я зміг зробити: (ID,ЧИТАННЯ,письмо)без проблем, тому я можу
сказати і запевнити, що це екю, які ви можете зробити в БД

lsdlsd88
Вибачте, але впевнений, що це орі на 100%?

Мені здається, навряд чи він і ТП

Cinquinogt
слухай, я можу тільки сказати, що я був як і ти, під час читання і запису я в холодному поту,але поки ніяких проблем
і автомобіль йде дуже добре,але файл був у цій екстракт

Errecinque
слухай, я можу тільки сказати, що я був як і ти, під час читання і запису я в холодному поту,але поки ніяких проблем
і автомобіль йде дуже добре,але файл був у цій екстракт
Треба визнати, що сміливості не вистачає....

Cinquinogt