КПК

Прагляд Поўнай Версіі : EDC 17cp44-3.1 audi a6 інфармацыя

Cinquinogt
прывітанне ўсім, як назва,у мяне пытанне па ecu.

сёння я павінен перанесці файл на audi a6 3.0 tdi 245cv 2011 года,
з блокам кіравання EDC 17cp44-3.1,
я на дадзены момант не potentomi дазволіць kess афіцыйнага выкарыстання kess клон,
мой пытанне: хто-небудзь ведае, калі гэта эбу на audi вы можаце зрабіць з kess клон?
на k-suite, у мяне машына, і звычайна я мог бы зрабіць, але ўбачыў, што шмат разоў
таксама, калі аўтамабіль існуе на k-suite, або цябе не прымушае чытаць ці ты з іншых праблем,вы ведаеце,
сее-што больш?

дзякуй

carfree
прывітанне ўсім, як назва,у мяне пытанне па ecu.

сёння я павінен перанесці файл на audi a6 3.0 tdi 245cv 2011 года,
з блокам кіравання EDC 17cp44-3.1,
я на дадзены момант не potentomi дазволіць kess афіцыйнага выкарыстання kess клон,
мой пытанне: хто-небудзь ведае, калі гэта эбу на audi вы можаце зрабіць з kess клон?
на k-suite, у мяне машына, і звычайна я мог бы зрабіць, але ўбачыў, што шмат разоў
таксама, калі аўтамабіль існуе на k-suite, або цябе не прымушае чытаць ці ты з іншых праблем,вы ведаеце,
сее-што больш?

дзякуй

Добры дзень, вы можаце зрабіць гэта, але. трэба зрабіць у tricore

carfree
Edc17 xk antituning і. рызыкуеце праз паслядоўны порт.блок....

Cinquinogt
вялікі дзякуй car-free, так што не думаю, што рабіць, таму што я не думаю, што быць на вышыні
для працы ў tricore

carfree
вялікі дзякуй car-free, так што не думаю, што рабіць, таму што я не думаю, што быць на вышыні
для працы ў tricore

Cinquinogt
усім прывітанне, такім чынам, нарэшце, я хацеў рызыкаваць ў гэтым audi і, у рэшце рэшт kess клон не мне
адданы, або лепш, я змог зрабіць: (ID,ЧЫТАННЕ,пісьмо)без праблем, таму я магу
сказаць і запэўніць, што гэта экю, якія вы можаце зрабіць у БД

lsdlsd88
Выбачайце, але ўпэўнены, што гэта на врі на 100%?

Мне здаецца, наўрад ці ён і ТП

Cinquinogt
слухай, я магу толькі сказаць, што я быў як і ты, у час чытання і запісы я ў халодным поце,але пакуль ніякіх праблем
і аўтамабіль ідзе вельмі добра,але файл быў у гэтай экстракт

Errecinque
слухай, я магу толькі сказаць, што я быў як і ты, у час чытання і запісы я ў халодным поце,але пакуль ніякіх праблем
і аўтамабіль ідзе вельмі добра,але файл быў у гэтай экстракт
Трэба прызнаць, што смеласці не хапае....

Cinquinogt