КПК

Перегляд Повної Версії : Toyota avensis не робить

Giuseppe2016
Хлопці, у мене авенсіс 2.0 2001 року, що не котить, я помітив, що розгін з місця і труба турбіни всмоктується і перегинається у вас є ідея, що це може бути?

блискавка
привіт, скільки км автомобіль ?останній відрізок, коли й було зроблено?повітряний фільтр в якому стані, і якщо і дуже брудно стало.у діагностиці, що помилки є труби інтеркулер всі цілі?,робоче колесо турбіни і на місці або заблокований,дайте більше інфо.

giuseppe89
Якщо для трубки турбіни увазі той, що надходить від повітряного фільтра, ймовірно у вас фільтр intasatissimo, а потім автомобіль soffocca..***** інс перевірити повітряний фільтр,потім сідаєш на робоче колесо турбіни(я не був заблокований, і що, отже, перешкод для всмоктування) зробіть ці елементи і дайте нам знати, як вона йде. Ці автомобілі часто мають проблеми з датчик витрати повітря, але він не повинен був прибирати труби у цьому випадку для...привіт і тримай нас в курсі

Giuseppe2016
Ви насправді датчик витрати повітря і стаккато і йде трохи краще, але труба не те, що йде до фільтру, m, dell інтеркулера, всмоктується і перегинається

giuseppe89
Тоді перевір турбіну і інтеркулер, а потім продовжимо . У satina turbo рухається, коли заводиш?

sergiot
здавалося б, турбіна зупиняється, блокується.
від'єднати шланг після турбіни і дивись, якщо щось трапиться. двигун працює як атмосферне, але працює.

Giuseppe2016
Так, я відключив шланг, який засмоктує і машина їде краще, не, як ви очікуєте, але краще

lsdlsd88
Лол дивно, що ви не йдете, як ви очікуєте, з турбіною знімають XD

ти перевірив крильчатку турбіни? є спеціальні ігри? ламелі зруйновані? і т. д.

guidotacco
прокотитеся з трубою, яка перегинається стаккато!

Giuseppe2016
Хахаха ви з турбіни знімають, я не знаю, що я очікував, ну і добре. Однак, було, щоб зрозуміти і локалізувати несправність тепер управління турбіни, але й дивним, що роблю я недолік для мене особисто не траплялося, що затягнув пробки

guidotacco
але трубка згорнута в сенсі не важче?

MustangGT
здрастуйте, йосип цей дефект і дуже цікаво.

це майже здається, що прохання з боку компресора буде більше, ніж кількість повітря, що труба може забезпечити.....не та, що нічого не кажучи, і клієнт приніс від когось іншого, і вони грають з вд stgate?

((((((Я завжди пам'ятаю, на цьому форумі, що знаменитий 500 multijet з eci вал розподільчий рухатися, коли клієнт заявляє, що вона ніколи не була в інших майстерень, а потім і виявили, що ланцюг грм зламався і
чарівно і встановити його самостійно!.......)))))

Та тому, що в інтеркулер і на виході, не на вході.....якщо вас душить, то у вихідний, то працює навпаки.....і я не розумію, як може зламатися.

Я бачив щось подібне в карті, що сказати, зроблено погано, це був комплімент.

Giuseppe2016
хлопці, я оселився там, я поклав чимало я зробив всі тести, і проблема була інтеркулер забитий, але не занадто. тому що повітря проходить і це привело мене в оману, а потім я baypassato і проблема зникла в той порт від радіатора і тепер все виправлено

MustangGT
здрастуйте, йосип прошу вибачення....все це не має ніякого сенсу.....турбо компресор бере повітря з фільтра,стискає проходить на інтеркулер для бути raffeddata після йде у впускний і інтернет тут ми.

як це можливо, що у тебе труби на стороні всмоктування, що він давився з-за інтеркулера.

А якщо інтеркулер був забитий думаю, масло то помилка не виправлена.....гаразд пари, але для того, щоб забитися там повинен пройти масла і багато бруду.

не могли б ви дати більш докладне пояснення, чому щось не складається!.

lsdlsd88
я бачив таке і раніше, не бачу в цьому нічого дивного, якщо інтеркулер не дуже добре ****** створює втрати тиску і сили всмоктування двигуна може спокійно прибрати труби.
труби зроблені, щоб витримати тиск не тримають взагалі в депресії (і навпаки...)

lsdlsd88
*модератори

коли номери були абсурдною цензури? я написав добре "L-I-Be-R-O", коли ви кладете кнопку "редагувати"??

Дякую

MustangGT
я бачив таке і раніше, не бачу в цьому нічого дивного, якщо інтеркулер не дуже добре ****** створює втрати тиску і сили всмоктування двигуна може спокійно прибрати труби.
труби зроблені, щоб витримати тиск не тримають взагалі в депресії (і навпаки...)

привіт lsdlsd88 те, що я не можу зрозуміти, і те, що повітря на виході з турбо компресора не перевищує всмоктування?......

І ясно, що я не механік, але я хотів би зрозуміти.

lsdlsd88
звичайно, але якщо потім помістити ковпачок у середині (інтеркулер загороджений) вам більше повітря в гору, але майже нічого в долині!!

тоді ви, напевно, в тих умовах, турбіна навіть не потік газу, необхідного для того, щоб почати працювати..