Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя, адрасы, карта Golf 4 TD 90 Л. с. ECU EDC 15v
Добры дзень, хто мае двух хвілін часу, каб глядзець на экран-школе некаторыя крывыя з-за драйвераў, Golf 4 ?
Я хацеў бы ведаць, да чаго ставяцца крывыя, змененыя, акрамя таго, я хацеў бы ведаць адрасы, карты, старт халодны/цеплы для таго, каб паспрабаваць палепшыць запуск.
Дзякуй
Добры дзень, хто мае двух хвілін часу, каб глядзець на экран-школе некаторыя крывыя з-за драйвераў, Golf 4 ?
Я хацеў бы ведаць, да чаго ставяцца крывыя, змененыя, акрамя таго, я хацеў бы ведаць адрасы, карты, старт халодны/цеплы для таго, каб паспрабаваць палепшыць запуск.
Дзякуй
Файлы, дзе яны знаходзяцца?? я не кажу, мод, але, па крайняй меры, тое, крычы...
Файлы, дзе яны знаходзяцца?? я не кажу, мод, але, па крайняй меры, тое, крычы...
Вы маеце рацыю, я думала, што проста з экрана. Прыкладаю на врі і mod. Крывыя асноўных ведаю, гэта з-за драйвераў, я не ведаю, што гэта . Гэта карта прачытана ад гольфа, які ідзе сапраўды добра, так што мяне заінтрыгаваў.
Вы маеце рацыю, я думала, што проста з экрана. Прыкладаю на врі і mod. Крывыя асноўных ведаю, гэта з-за драйвераў, я не ведаю, што гэта . Гэта карта прачытана ад гольфа, які ідзе сапраўды добра, так што мяне заінтрыгаваў.
Гэта добра ўжо яго і можа быць лепш..
на самай справе, каб зрушыць толькі напружанне помпы павялічваецца ў 4,5 v + -, калі не памыляюся, і lim пара & driver wish..
056760 lim.turbo
07671E lim.turbo
051B3C адзін біт lim.турба Таксама
071B3C адзін біт lim.турба Таксама
056974 пакласці не трэба, і карта, карэкцыя
07693E пакласці не трэба, і карта, карэкцыя
04C64A гарачы старт
04C72C халоднага пуску
EGR зачынены дрэнна
ОК , дзякуй вялікі :
Цяпер спрабую што-небудзь выправіць на падставе вашых указанняў, але паўтаруся, машына ідзе вельмі добра, і прайшла больш за 250 000 Км, з мод. Цяпер у яго 370. Турба ніколі не замяніць. Я хацеў толькі ведаць, што былі адрасы, якія вы мне паказалі.
У бліжэйшы час
Веру, ціха.. у мяне таксама гэтыя і хуліганкі.. апошняй серыі Vag, якія сапраўды былі Аўтаматы..
Я раю табе знайсці VAG Suite Software Free, што трэба для таго, каб супаставіць гэтыя аўтамабілі, і ты зразумееш, нават і ўдалося палепшыць..
Прывітанне cinqueturbo, ворошу гэтую тэму, каб спытаць, калі ў карце на гэтыя ECU есць крывыя для ін'екцый да мінімуму. На New beetle ў мяне ёсць праблема мінімум злёгку нераўнамерна, калі машына знаходзіцца ў руху. Проста, што колы паварочваюць толькі ch мінімум няправільнай. Як тормазы і ты спынішся становіцца рэгулярным, як гадзіннік. Ад Vag я павялічыў лік зваротаў на халастым ходу і выдатак дызельнага паліва на халастым ходу, як ад vag, што, прыслабіўшы шрубы верхняй часткі помпы і, перамяшчаючы трохі масы з дэталяў помпы. У мяне было прыкметнае паляпшэнне, але не поўнае рашэнне. І здарылася з іншымі?
Прывітанне cinqueturbo, ворошу гэтую тэму, каб спытаць, калі ў карце на гэтыя ECU есць крывыя для ін'екцый да мінімуму. На New beetle ў мяне ёсць праблема мінімум злёгку нераўнамерна, калі машына знаходзіцца ў руху. Проста, што колы паварочваюць толькі ch мінімум няправільнай. Як тормазы і ты спынішся становіцца рэгулярным, як гадзіннік. Ад Vag я павялічыў лік зваротаў на халастым ходу і выдатак дызельнага паліва на халастым ходу, як ад vag, што, прыслабіўшы шрубы верхняй часткі помпы і, перамяшчаючы трохі масы з дэталяў помпы. У мяне было прыкметнае паляпшэнне, але не поўнае рашэнне. І здарылася з іншымі?
І праблема паліўнага помпы.. falla адрамантаваць і вырашыць...
Сярод розных рэчаў, якія я спрабаваў, была замена помпы з зша. Магчыма, што ў нас ёсць дакладна такая ж праблема? Я спрабую, каб адчуваць сябе pompista.
Дзякуй