Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Citroen 1.6 hdi боку і праз 3 секунды выключаецца

adelettromeccanica
Прывітанне ўсім, прыехаў учора з эвакуатара гэтай Citroen Xsara Picasso 1.6 hdi 110 л. с. EDC16C34 HW: 9653958980 і SW: 9656841180
у гэтым аўтамабілі быў заменены рухавік з аднаго заўсёды выкарыстоўваў 1.6 hdi, але з 90 л. с., аўтамабіль ішоў добра, але на вуліцы, калі вы апускаецеся паскаральнік даваў памылку высокае ціск паліва P1166 і сыходзіў у абарону, не перавышае колькасці абаротаў рухавіка, аж да выдалення памылкі і пачаць усё з ac****. так што ў іх была бліскучая ідэя адлюстраваць блок кіравання, зніжаючы ціск ў рампы і пасля таго як я напісаў файл мод аўтамабіль і праз некалькі секунд выключаецца, калі я спрабую паскорыць замест таго, адразу ж выключаецца.
Так як першае, што я зрабіў даць зыходны файл, прачытаў першы раз і lh перапісаць, але гэта не змяняе нічога, зараз зноў памылка P1166, я змяніў помпа высокага ціску з рэгулятарам ціску, чысты бак і няма ніякіх бурбалак паветра ў трубаправод дызельнага паліва.

па-мойму есць якая-небудзь праблема ў эбу, але, будучы пачаткоўцам з эбу не ведаю, як я магу праверыць, ці лепш вырашыць гэтую праблему, ці можаце вы дапамагчы мне з нейкай ідэяй?

p.s. я праверыў зыходны файл з ecm titanium, і, здаецца, усё нармальна.

fabius8585
трэба мяняць датчык ціску ў рампы на флейце фарсунак

Alfiuccio
калі ласка, праверце раз'ем датчыка ціску ў рампы