КПК

Перегляд Повної Версії : fiat punto 1.3 70 л. с. помилка p0220

Грім
привіт, хлопці..я і вхід в майстерню punto mk2 1.3 70 л. с. автомобіль більше 4000 оборотів не піднімається і смикає,я перевірив на діагностиці всі 3 значення харчування і все ок..я змінив навіть педалі не змінили нічого,я навіть перевірив 2 перемикачі, гальма і зчеплення і все ок..якусь пораду?хто вже зрозумів..наперед дякую

sergiot
якщо зміна педалі не від результату потрібно перевірити проводку, можливо переробити дроти між педаллю і ебу.

Грім
намагався перевірити проводку і все ок..проблема вирішена, був ecu

блискавка
Привіт перевірив корпус дросельної заслінки, якщо він працює добре?

MustangGT
привіт, хлопці..я і вхід в майстерню punto mk2 1.3 70 л. с. автомобіль більше 4000 оборотів не піднімається і смикає,я перевірив на діагностиці всі 3 значення харчування і все ок..я змінив навіть педалі не змінили нічого,я навіть перевірив 2 перемикачі, гальма і зчеплення і все ок..якусь пораду?хто вже зрозумів..наперед дякую

привіт грім....орі, щоб побачити, якщо карту і натисніть порівняти, якщо не знаєш параметри

Контроль шар для того щоб контролювати параметри.
Враховуючи, що більше солі оборотів більше компонентів, зігріває.
Може бути, натрапив на якийсь компонент пасивного або активного, що тобі посилає поза масштабу тих цінностей, в результаті помилки, яка по-моєму dtc фальшиве в цьому випадку.

Якщо і так, ecu двигуна, який не знав ремонту.

Ці 1.3, 75 л. с., вигадують безглузді недоліки.
У мене був цей автомобіль в діагнозі, відмовилися від 3 механічні....
Проблема в тому, що ftc епізодично з'являвся, і це зводило мене з розуму.