КПК

Перегляд Повної Версії : Scodifica Audi TT 1.8 180cv 2000 року Bosch 0261204962

Davide_89
Привіт, Хлопці,
у мене є проблема, в майстерні з ТТ першої серії... іммобілайзер робить, як йому здається, незалежно від використання будь-якого з 3 ключів закодовані іноді дізнається, іноді ні. Вже пробував замінити антену і не хоче знати... ключі були перевірені також за допомогою ZeddFull і ось вони виявляються повністю працездатними.
Останній пляж, який мені залишається, це іммо офф.
Це, однак, мало, що я рухаюся в цій області, і я застряг... я хотів би почати, щоб зрозуміти щось, якщо хтось може дати якусь пораду, буду дуже вдячний.
Також, щоб почати розуміти, які інструменти мені потрібно... на даний момент є проведення Zedfull зареєстрований для пультів дистанційного керування і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Спасибі Всім

Давид

cinqueturbo
Привіт, Хлопці,
у мене є проблема, в майстерні з ТТ першої серії... іммобілайзер робить, як йому здається, незалежно від використання будь-якого з 3 ключів закодовані іноді дізнається, іноді ні. Вже пробував замінити антену і не хоче знати... ключі були перевірені також за допомогою ZeddFull і ось вони виявляються повністю працездатними.
Останній пляж, який мені залишається, це іммо офф.
Це, однак, мало, що я рухаюся в цій області, і я застряг... я хотів би почати, щоб зрозуміти щось, якщо хтось може дати якусь пораду, буду дуже вдячний.
Також, щоб почати розуміти, які інструменти мені потрібно... на даний момент є проведення Zedfull зареєстрований для пультів дистанційного керування і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Спасибі Всім

Давид

Давид, ти повинен дати більше інформації, коли хочете, щоб інформація..

і що, де ви повинні покласти, щоб зробити дослідження, щоб допомогти вам, у цьому випадку мені довелося спочатку шукати, що ECU монтує лежить ТТ, потім подивитися, як та де вони працюють іммо для загального

для іммо часто, як у випадку цієї ME7.5 ви повинні працювати на Eprom, а потім вам потрібно отпаять ST95040 і використовувати програматор типу УПА або Віллем GQ4x4 і т. д..

Davide_89
Привіт Cinqueturbo,
дякую за відповідь!!

Тоді ок, а поки я знайду програміста, а там подивимося, якщо ви можете дати трохи підтримки!!

Ще Раз Спасибі!!

cinqueturbo
Привіт Cinqueturbo,
дякую за відповідь!!

Тоді ок, а поки я знайду програміста, а там подивимося, якщо ви можете дати трохи підтримки!!

Ще Раз Спасибі!!

Ми тут, на випадок, якщо вам потрібно інше..