КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica Audi TT 1.8 180cv 2000 года Bosch 0261204962

Davide_89
Прывітанне, Хлопцы,
у мяне ёсць праблема, у майстэрні з ТТ першай серыі... иммобилайзер робіць, як яму здаецца, незалежна ад выкарыстання любога з 3 ключоў закадаваныя часам пазнае, часам няма. Ужо спрабаваў замяніць антэну і не хоча ведаць,... ключы былі правераны таксама з дапамогай ZeddFull і вось яны аказваюцца цалкам працаздольнымі.
Апошні пляж, які мне застаецца, гэта иммо оф.
Гэта, аднак, мала, што я рухаюся ў гэтай галіне, і я затрымаўся... я хацеў бы пачаць, каб зразумець што-то, калі хто-то можа даць які-то рада, буду вельмі ўдзячны.
Таксама, каб пачаць разумець, якія інструменты мне трэба... на дадзены момант з'яўляюцца правядзенне Zedfull зарэгістраваны для пультаў дыстанцыйнага кіравання і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Дзякуй Усім

Давід

cinqueturbo
Прывітанне, Хлопцы,
у мяне ёсць праблема, у майстэрні з ТТ першай серыі... иммобилайзер робіць, як яму здаецца, незалежна ад выкарыстання любога з 3 ключоў закадаваныя часам пазнае, часам няма. Ужо спрабаваў замяніць антэну і не хоча ведаць,... ключы былі правераны таксама з дапамогай ZeddFull і вось яны аказваюцца цалкам працаздольнымі.
Апошні пляж, які мне застаецца, гэта иммо оф.
Гэта, аднак, мала, што я рухаюся ў гэтай галіне, і я затрымаўся... я хацеў бы пачаць, каб зразумець што-то, калі хто-то можа даць які-то рада, буду вельмі ўдзячны.
Таксама, каб пачаць разумець, якія інструменты мне трэба... на дадзены момант з'яўляюцца правядзенне Zedfull зарэгістраваны для пультаў дыстанцыйнага кіравання і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Дзякуй Усім

Давід

Давід, ты павінен даць больш інфармацыі, калі хочаце, каб інфармацыя..

не і, што, дзе вы павінны пакласці, каб зрабіць даследаванні, каб дапамагчы вам, у гэтым выпадку мне давялося спачатку шукаць, што ECU мантуе ляжыць ТТ, потым паглядзець, як і дзе яны працуюць иммо для агульнага

для иммо часта, як у выпадку гэтай ME7.5 вы павінны працаваць на Eprom, а затым вам трэба отпаять ST95040 і выкарыстоўваць программатор тыпу УПА або Вілем GQ4x4 і г. д..

Davide_89
Прывітанне Cinqueturbo,
дзякуй за адказ!!

Тады ок, а пакуль я знайду праграміста, а там і паглядзім, калі вы можаце даць трохі падтрымкі!!

Яшчэ Раз Дзякуй!!

cinqueturbo
Прывітанне Cinqueturbo,
дзякуй за адказ!!

Тады ок, а пакуль я знайду праграміста, а там і паглядзім, калі вы можаце даць трохі падтрымкі!!

Яшчэ Раз Дзякуй!!

Мы тут, на выпадак, калі вам трэба іншае..