Прагляд Поўнай Версіі : Boot VALEO J34P. схема.
прывітанне,
шукаю падрабязную інфармацыю ,можа быць, з фатаграфій, для boot mode ECU Valeo J34P з k-tag? Гэтыя праграмы не з'яўляюцца дастатковымі (па крайняй меры на маім). Я павінен зрабіць beckup поўнае перш чым прыступіць да кланаванні.Дзякуй
прывітанне,
шукаю падрабязную інфармацыю ,можа быць, з фатаграфій, для boot mode ECU Valeo J34P з k-tag? Гэтыя праграмы не з'яўляюцца дастатковымі (па крайняй меры на маім). Я павінен зрабіць beckup поўнае перш чым прыступіць да кланаванні.Дзякуй
Аўтамабіль? тып рухавіка? ну павінна быць PSA 1.1 праўда?
для таго, каб скапіяваць ECU трэба перапрацоўваць герметык.. і чытаць як (Eeprom ST95160) і Flash ST10F276.. (Eprom варта отпаять і чытаць/пісаць праграміст, у школе), але калі трэба замяніць ECU проста перамясціць яго на новы..
Таму што ў цябе няма правоў для таго, каб убачыць якія-небудзь вобразы, гэтак жа, як ідыётка, і можна лёгка знайсці ў сеткі
Дзякуй, я знайшоў некалькі фотаздымкаў, на якіх відаць, што трэба зварыць 2 рэзістары, але я не бачу дакладнае месца. У любым выпадку пачну подпаивать 95160 прылітаваць на новы ЭБУ. Тады нагрузка на карту стары блок кіравання на новы, так HW і SW павінны быць тыя, старога ECU . дакладна?
Дзякуй, я знайшоў некалькі фотаздымкаў, на якіх відаць, што трэба зварыць 2 рэзістары, але я не бачу дакладнае месца. У любым выпадку пачну подпаивать 95160 прылітаваць на новы ЭБУ. Тады нагрузка на карту стары блок кіравання на новы, так HW і SW павінны быць тыя, старога ECU . дакладна?
Як б не паказаць дакладнае месца?
загрузіце малюнак, якое дае вачэй
Прайшло ўсяго Eprom і паспрабуйце запусціць калі не заводзіцца або дзе-то памылка зрабіце таксама з flash..