Прагляд Поўнай Версіі : Водгук DEFAP/ EGR off Bosch EDC16C0 Пежо 307 1.6
добры дзень, ці можаце вы даць мне водгук на гэтую карту, асуджаную з РАЗ для defap і EGR off на Пежо 307 1.6 Td 66 Kw рухавік 9HX. Я хацеў бы ведаць, калі вы на самой справе змена з'яўляецца поўнай і правільнай. Дзякуй. Прыкладаю на Врі і Mod.
ДЗЯКУЙ
розніца паміж двума файламі для egr зачынены. не я апублікаваў
Я прыкладаю файл КРЫЧЫ, а то судзімы з РАЗ . Магчыма, я памыліўся? Паспрабуйце прымацаваць на ВРІ і МОД асобна. Чакаю водгук
Дзякуй
Я хацеў бы дапамагчы вам, але я не права, не трэба давяраць толькі таму пашкоджанні былі праграмы ..
egr зачынены, добра, аднак праблема ў тым, што ты ўсю табліцу памылак нуль. У выпадку праблем на якой-то кампанент пашлеш з розуму тых, хто там павінен пакласці рукі. У Фап замест таго, што аўтамабіль не трымае , так што не апрацоўваць файл для defap... не трэба.
Дзякуй blackwolf76. У мяне гэта падазрэнне. Калі ў вас ёсць час і жаданне, вы можаце мне пацвердзіць, што для закрыцця EGR проста прывесці яго ў 0 (нуль) два panettoni суседзі па адрасах, 1C4984 , або нават крывыя адрасы 1C7C2E ? Прыкладаю sceen-school-х, якія могуць быць карысныя іншым карыстальнікам.
Калі ў вас няма іншых праблем проста скінуць два panettoni.
Я б парэкамендаваў цябе зрабіць прыгожы DEFAP+EGR ад службы падтрымкі на форумах, а потым пачынае разумець трохі Тэорыі, што добра ці няма!! акрамя таго, як цябе і было сказана вышэй, ад хлопчыкаў EGR і была выдаленая, але з прылівам DTC пракласці ў выпадку іншых праблем, не даведаешся, як пень!