КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Скапіяваць карты 1.3 mjet 90cv на corsa d 1.3 mjet 90cv

rego88
24-10-2012, 18:09
прывітанне, хлопцы, я спадзяюся, размяшчаць у правільным раздзеле....
мая дзяўчына corsa d 1.3 mjet 90cv, не ведаю, ці есць у вас калі-небудзь зрабілі справу.... але, параўноўваючы вобласць карты з любога файла grande punto 1.3 mjet 90cv есць сапраўды розныя карты.... залішне казаць,... але ездзіць на кропцы або перамяшчэння... перамяшчэння ? вельмі розныя.... кропка застаецца больш вадкасці, менш шуму.... не ведаю, ці есць у вас на самай справе.... мая ідэя заключалася ў тым, каб скапіяваць ўсе адрозненні на карту гонкі.... хто-то калі-небудзь спрабавалі?? гэта было б магчыма??? што скажаце??'

magi1984
24-10-2012, 21:03
я ведаю людзей, якія робяць гэты від працы, на некаторыя карты TDI 115 і 130cv
але на opel/fiat не ведаю, што вам сказаць, асабіста я ніколі не зрабіў

msport (exil77grande)
24-10-2012, 23:41
ну калі зрабіць back up можна зрабіць які-небудзь тэст.

rego88
25-10-2012, 01:51
у bacup cel' я зрабіў.... я думаю, што заўтра тэст раблю.... ;)

rego88
01-11-2012, 17:31
хлопцы.... спачатку не атрымалася.... сення я зрабіў адпаведныя доказы.... у пачатку на машыне ? гульню, але ў мяне індыкатар abs і antipattinamento запаліў.... затым я паклаў ori некалькі бітаў тут і там... і цяпер машына ў парадку, без аварый,.... ? вельмі адрозніваецца, рухавік ? менш шумныя і ідзе даволі добра.... (адказвае нават лепш наступнага рэдагавання)
у alleggato файл ori-ложак у bdm... і мод, які я кінуў цалі з гала v2!!!

msport (exil77grande)
01-11-2012, 19:42
як ен сябе вядзе, чым раней ****llo дастаўкі ?

манро
03-11-2012, 00:14
будзе цікава і мне, але я, напрыклад? я хацеў бы напісаць файл gp 90cv у ypsilon 75cv...гэта можа быць магчымым, або лепш мод яго файл, крычы?

rego88
03-11-2012, 04:57
то... шчыра кажучы, мне не падабаецца l' аказанне... карту на врі ? яшчэ гатовы з ледзь педаль і ўцячэ, лепш на малых абарачэннях... а ? наадварот вышэй.... з картай гонкі застаецца яшчэ скаваны.... і з карты кропкі ? больш гладкая... соль лепш абаротаў на вока... было б рэпеціраваць, ўступілі ў сілу на лаўцы.... я заяўляю, тое, што на врі не я, правераная... але пад мяне застаецца больш biocca.... але я павінен сказаць, што... ціск турбо ? больш стабільны, і акрамя гэтага... на ўсе гонкі... калі вы заўважылі рухавіка ? самыя шумныя і гэтая частка дрэнна ад халоднай вады.... з карты пункту застаецца peletto больш маўчала і праблема холаду ? амаль незаўважным.... але я заўважыў, што ў холаду здаецца, што абароты прыкладна на 100 аб. вышэй.... гэта значыць, толькі ад халоднай вады засталося 1000 абаротаў стрэлка замест з картай врі заўседы стаіць на 900 як з гарачай, што з халоднай.... гэта будзе добры мод ўнесці ў карту гонкі....

rego88
03-11-2012, 04:59
адказваючы на манро.... шчыра кажучы, я не ведаю, колькі пераваг знаходзіцеся, змяніўшы толькі карты.... я памятаю, што я рабіў змены ў ****llo ідэнтычным абсталяванні.... тое, што вы хочаце зрабіць, вы, мне здаецца, не выканальна.... фарсункі розныя, помпа высокага ціску ? іншы турбіны ? іншы.... і то я не ведаю, іншы, што ен адрозніваецца.... для мяне заробак больш, толькі змяніўшы карту ori....

ecuboost
03-11-2012, 12:36
то... шчыра кажучы, мне не падабаецца l' аказанне... карту на врі ? яшчэ гатовы з ледзь педаль і ўцячэ, лепш на малых абарачэннях... а ? наадварот вышэй.... з картай гонкі застаецца яшчэ скаваны.... і з карты кропкі ? больш гладкая... соль лепш абаротаў на вока... было б рэпеціраваць, ўступілі ў сілу на лаўцы.... я заяўляю, тое, што на врі не я, правераная... але пад мяне застаецца больш biocca.... але я павінен сказаць, што... ціск турбо ? больш стабільны, і акрамя гэтага... на ўсе гонкі... калі вы заўважылі рухавіка ? самыя шумныя і гэтая частка дрэнна ад халоднай вады.... з карты пункту застаецца peletto больш маўчала і праблема холаду ? амаль незаўважным.... але я заўважыў, што ў холаду здаецца, што абароты прыкладна на 100 аб. вышэй.... гэта значыць, толькі ад халоднай вады засталося 1000 абаротаў стрэлка замест з картай врі заўседы стаіць на 900 як з гарачай, што з халоднай.... гэта будзе добры мод ўнесці ў карту гонкі....
прабачце, інфармацыю, але вы прыкаваныя cos? як гэта было? hw і sw былі роўныя? або ў вас есць мод у крычы, капіюючы выгібы момант?

pinotec
03-11-2012, 15:36
будзе цікава і мне, але я, напрыклад? я хацеў бы напісаць файл gp 90cv у ypsilon 75cv...гэта можа быць магчымым, або лепш мод яго файл, крычы?

не, не, занадта шмат адрозненняў, пачынаючы ад турбо.. адзін механічны, а другі-у вядзенні ecu.modda яго на врі

манро
10-11-2012, 14:49
дзякуй rego88 і pinotec за парады....я думаў, што, капіюючы файл 90cv я б зрабіў гэта раней, але на самой справе есць не мала адрозненняў....яшчэ раз дзякуй, хлопцы...