Перегляд Повної Версії : Edc 16c39 цікавість на файл!
Привіт, хлопці, другий день я пішов писати edc16c39 і kess, я давав код, пише неправильно, і я повинен бути sicero я вже зробив це на тій же ecu. Те, що я роблю, відкриваю блок управління зроблю резервну копію і в той момент ksuit просить мене, щоб відокремити файли . Окремий файли відкриваю флеш-читати в bdm і ця ліжко від захоплення були різні.хто-небудь знає, дати відповідь на мої запитання?
Привіт, хлопці, другий день я пішов писати edc16c39 і kess, я давав код, пише неправильно, і я повинен бути sicero я вже зробив це на тій же ecu. Те, що я роблю, відкриваю блок управління зроблю резервну копію і в той момент ksuit просить мене, щоб відокремити файли . Окремий файли відкриваю флеш-читати в bdm і ця ліжко від захоплення були різні.хто-небудь знає, дати відповідь на мої запитання?
Марка & Модель Автомобіля etc.?
крім того, що, коли ви просите щось, треба спробувати дати більше інфо можна, відрізняється дуже ймовірно, тому що з eobd прочитав тільки потрібні карти області, а не від дверей, bdm читає всі флеш-повній.
крім того, що, коли ви просите щось, треба спробувати дати більше інфо можна, відрізняється дуже ймовірно, тому що з eobd прочитав тільки потрібні карти області, а не від дверей, bdm читає всі флеш-повній.
Хлопці, вибачте, що обидва ми говоримо про lancia delta 1.6 . Щодо спалаху, якщо накласти дві карти. Приклад rail за адресою "Х" і однаково для обох? Поясню відправною точкою має ту ж адресу чи різні? З того, що помітив, файли мають однаковий розмір
звичайно можна накласти, адреса-це те, "реальна" flash.
я повторюю , вам не вистачає всієї області управління ліжко в eobd, ти тільки площа карти.
я повторюю , вам не вистачає всієї області управління ліжко в eobd, ти тільки площа карти.
І голос код безпеки неправильно, що може бути?
Дякую за відповіді, хлопці
іноді kess так говорить, це означає, що код іммобілайзера не є правильним.
автомобіль їде на велосипеді регулярно??
іноді kess так говорить, це означає, що код іммобілайзера не є правильним.
кожен раз необхідно знизити швидкість передачі даних у меню "налаштування" (не знаю, як це в і), що ви виявите, коли ви запитайте себе, якщо ви хочете зробити id/читання/запис і т. д.
Код безпеки неправильно-це помилка, яка у мене була вирішена, це автомобілі групи VAG?
Код безпеки неправильно-це помилка, яка у мене була вирішена, це автомобілі групи VAG?
На жаль, групи Fiat. Вже, що ми в темі, якщо ти розповіси нам, як ти вирішив?
Як Півник, що Kess, показали мені стояти з включеним двигуном чи тільки картину включеної на годину. Laprocedura не працював, потім я прочитав в одному англійському сайті, що потрібно стояти з включеному запалюванні (і, отже, з зарядний пристрій) на годину, але з дверцята з боку водія відкрита. Я був дуже невіруючим, але він працював.
Я давав свою помилку, як Kess, Півник і MPPS
Як Півник, що Kess, показали мені стояти з включеним двигуном чи тільки картину включеної на годину. Laprocedura не працював, потім я прочитав в одному англійському сайті, що потрібно стояти з включеному запалюванні (і, отже, з зарядний пристрій) на годину, але з дверцята з боку водія відкрита. Я був дуже невіруючим, але він працював.
Я давав свою помилку, як Kess, Півник і MPPS
Це якесь божевілля
Так, я вірю, був я, щоб викликати проблему. З діагностики для Vag, VCDS, я неправильний введення коду і фіксується щось.
Процедура, яка, здається, галюцинації, на щастя, я відкрив машину.