КПК

Перегляд Повної Версії : Fiat punto 1.3 70 мінімум регулярно, але фіксованої 1300 обертів

fio83
Привіт хлопці, я цей момент, що я не можу виправити цю ненормальність . Я змінив батареї і регулювання напруги генераторів змінного струму 14в .стежка ніколи не траплялося? Є якийсь інший ferifica, що я можу зробити? Заздалегідь дякую за вашу допомогу.

alex210392
здравствуйте, я робила, навіть мій опель, діагностика не дає помилок, але забити зовнішньої температури -20 °C спробуйте перевірити на діагностиці, якщо це те ж саме для вас, я думаю, ви знаходитесь у maf і датчик температури зовнішнього повітря, для мене це вирішується просто чистий

fio83
Ок, дякую, завтра перевірю і вам розповім.

carlo abarth
ce тип ебу на цьому автомобілі, що він йде у пут...пе!!!

fio83
Доброго ранку. Перевірив датчик темп.все ок, потенціометр і т. д. і т. д. ніяких відхилень . Привіт, Чарльз, може бути ecu пошкоджений, є якийсь перевірки, що я можу зробити?

carfree
Перевірте всі труби, а я хотів би, що є якась трубка зношена, і ви берете з повітря...і залишається швидке

fio83
Привіт, я перевірив, але ніяких відхилень. Я можу спробувати замінити ecu. Якщо взяти ебу і scodifica всього і їжджу на авто включається і працює нормально. ?

carfree
Привіт, я перевірив, але ніяких відхилень. Я можу спробувати замінити ecu. Якщо взяти ебу і scodifica всього і їжджу на авто включається і працює нормально. ?

Звичайно, ви з scodifica всього ви

carlo abarth
новини ...був ecu???

Giuseppe2016
Також перевірте педаль акселератора, коли не йде в ECU піднімає мінімальний

fio83
Добрий вечір. Я також перевірив потенціометр дросельної заслінки :заміна ecu, сьогодні вранці, зараз здається, що проблема воскрес, але не думайте, бачив, що кожен раз знову приходила в нормальний стан..

Giuseppe2016
Тримай нас в курсі

fio83
Привіт, хлопці, нічого не робити, проблема не вирішена.все починається з ****. ..

beppe.c
перевірте, якщо на ебу приходить сигнал змінного струму dell я б не хотів, що є якісь аномалії, і вказує, що існує l ac горить, і ебу піднімає мінімум.

fio83
Для змінного струму можна зробити відступ кондиціонер?

lsdlsd88

fio83
Так, я перевірю, але якщо б не Пенза, що призведе мінімум на 1300/1500 оборотів є оновити. .

beppe.c
Так, я перевірю, але якщо б не Пенза, що призведе мінімум на 1300/1500 оборотів є оновити. .
замість цього ти помиляєшся!!також перевірте вимикач зчеплення(випробування датчик відключений, як він себе веде).

fio83
Доброго ранку. Вимикач зчеплення працює, і сигнал змінного струму приходить вона ecu on of. Може бути якісь аномалії в блок запобіжників?

carfree
Доброго ранку. Вимикач зчеплення працює, і сигнал змінного струму приходить вона ecu on of. Може бути якісь аномалії в блок запобіжників?
Привіт.
По-моєму, це механічна проблема .

fio83
Привіт, який Мак для тебе?

carfree
Привіт, який Мак для тебе?
Фактично не бачити і не чути, не знати ..
Але я мінімум, що робить, встав, а потім незабаром після цього він відновлює ?

fio83
Трапляється, обгорнутих при включенні йде на 1300 обертів в хвилину і обгортання при ходьбі піднімається, потім повертається нормальний буває і так, що для 2/3 днів завжди вище або навпаки.

carfree
Трапляється, обгорнутих при включенні йде на 1300 обертів в хвилину і обгортання при ходьбі піднімається, потім повертається нормальний буває і так, що для 2/3 днів завжди вище або навпаки.
Може бути, коли трубку зношені і ви берете з повітря ..
іноді вони лопаються, і його навіть не видно...

carfree
Перевір всі трубки ланцюга дизельного палива

giuseppe89
але машину в сторону на холостому ходу все в порядку? відправною регулювати?видачі? тягне добре? я думаю, в якийсь інжектор, який впорскує більше, ніж варто було б. ви пробували замінити?

sergiot
автомобіль дизель або бензин?
що ебу в тебе.?

carfree
автомобіль дизель або бензин?
що ебу в тебе.?

Вибач ...але назва теми ти читав там написано 1.3 70 л. с. .
1.3 дизель .
Marelli ...
Ба

cinqueturbo
Вибач ...але назва теми ти читав там написано 1.3 70 л. с. .
1.3 дизель .
Marelli ...
Ба

попит буде приходити за поради, я думаю..

sergiot
вибач за запитання, але я не знаю весь асортимент з 1 300 наданих на точку.
і потім деякі поради показують, що в інших теж неправильно.

рекомендую перевірити стан батареї, навіть якщо ти змінилася. і, що ні, якщо струму з місця.
крім того, перевіряє ****llo олії, що не є надмірним, і, що це масло , а не дизельне паливо.

beppe.c
привіт!!!навіть не ви вирішили проблему?ви перевірили, датчик тиску в рампі?якщо навіть не в цьому для мене є щось, що добре в той час як це не так.

fio83
Привіт всім. Я замінив блок управління коробка запобіжників ( у моторному відсіку ) і від 2 днів, що машина йде добре, не sindoma. Той текст, навіть якщо не від проблем dissemblo коробка запобіжників, щоб зрозуміти причину. Я оновлю, дякую за поради.

beppe.c
добре!мені дуже цікаво знати, який conponente проходить коробка запобіжників (на виході з ecu бачив, що в діагностиці все було гладко і прибути в компонент в двигуні,мені не приходить на розум нічого.

sergiot
я вважаю, що є контакти або роз'єми зруйновані, що роблять пропустити, та просто ****llo напруги на блок управління.
низької напруги (помилково низький) створює мінімум вище.
я теж цікаво.

salvatoreragonese
Привіт всім. Я замінив блок управління коробка запобіжників ( у моторному відсіку ) і від 2 днів, що машина йде добре, не sindoma. Той текст, навіть якщо не від проблем dissemblo коробка запобіжників, щоб зрозуміти причину. Я оновлю, дякую за поради.
Сподіваюся, добре дайте нам знати

beppe.c
я вважаю, що є контакти або роз'єми зруйновані, що роблять пропустити, та просто ****llo напруги на блок управління.
низької напруги (помилково низький) створює мінімум вище.
я теж цікаво.

низька напруга видає помилку типу релес харчування ебу,генератор і т. д...
сумніваюся, що це проблема,побачити користувач після чого перевірте блок запобіжників, якщо знайдете несправність.