КПК

Перегляд Повної Версії : immo of edc16 с8

fio83
Привіт, хлопці у мене є код, який не працює punto hgt 1.9 101cv .і можна зробити scodifica всього на блок керування edc 16c8 ?

ugoboss
я знаю, немає, на ці тільки частково scodifica.

fio83
У вас є якесь рішення, як видалити хвости?

Alfiuccio
як сказав наш друг уго тільки частково

ugoboss
У вас є якесь рішення, як видалити хвости?

не впевнений, але з емулятором я думаю, ви могли б зробити.

fio83
Доброго ранку. Я спробував з допомогою емулятора, який ви використовуєте для 16c8 типу альфа, стилус і т. д., але не працює: у всякому разі я вирішив з іншими процедурами.

beppe.c
scodifica всього на edc16c8 можливо,ви перепрограмувати eeprom,mcp,і flasch.
за допомогою якої процедури ви впоралися?

ugoboss
scodifica всього на edc16c8 можливо,ви перепрограмувати eeprom,mcp,і flasch.
за допомогою якої процедури ви впоралися?

ти робиш це з якоюсь sw зокрема, або в сторони, ви можете побачити приклад випробування.

beppe.c
у scodifice edc16c8 не моя ідея,у мене файл scodifica всього сумісні для багатьох edc16c8 групи fiat, які я робив по мірі розуміє мене,чесно кажучи, якби мені довелося зробити, я не знаю, куди покласти руки, так як, приймаючи тип mcp з l mce сумісний все по-іншому ж саме відноситься і до eeprom і flash,ще я можу сказати, що іноді буває, що автомобіль, частина, але від аномалій увазі, що, коли прискорення аномалії тиску масла, що в цьому випадку достатньо змінити тільки flasch з одним сумісні.
я сподіваюся, що добре пояснив.
додам ще після scod, якщо ви робите це дані id не nennun id, але тільки ---------

ugoboss

fio83
Увечері scodifica всього я зробив і машину в сторону. . Тільки, що в той тип ебу 16c8 і, як кажуть, зроблений для цього типу автомобілів, але якщо не дорівнює 16c8 встановлюючи тип стилус альфа і т. д. біт, що йдеш на дотик управляє більш ніж в чергах впливає також наукові прилади, бортовий боді і abs змінного струму не працює нічого.

fio83
Моя процедура була scodifica частково riverginare body зібрав усе і знову, з іншого черги, перейдіть в діагностиці, детальніше номер черги кодування боді новий код працює на 100% ( не можу розмістити, поки не досяг повідомлення )

beppe.c
Увечері scodifica всього я зробив і машину в сторону. . Тільки, що в той тип ебу 16c8 і, як кажуть, зроблений для цього типу автомобілів, але якщо не дорівнює 16c8 встановлюючи тип стилус альфа і т. д. біт, що йдеш на дотик управляє більш ніж в чергах впливає також наукові прилади, бортовий боді і abs змінного струму не працює нічого.
можливо, ви використовували flasch орі і scod був зроблений на mcp і epprom?якщо це так, ви повинні знайти flasch сумісний і працює все, єдине, що коли ти знайдеш код -----

ugoboss
Моя процедура була scodifica частково riverginare body зібрав усе і знову, з іншого черги, перейдіть в діагностиці, детальніше номер черги кодування боді новий код працює на 100% ( не можу розмістити, поки не досяг повідомлення )

розміщення , ви можете розмістити його, щоб завантажити, що ви не можете, поясніть мені що і де читати номер черги на діагностику, спасибі.

MustangGT
привіт всім......у socdifica загальної EDC16 C8, ви можете зробити це без проблем, без втрати функції.....я відправив 2 вчора....я зробив близько 7 до тепер....тільки спочатку мені було трохи важко, тому що він бере код щоразу....відразу розумієш, на проблеми інших, ви зробити без будь-яких проблем.

не бита, потрібно торкнутися, нам не потрібно спеціального програмного забезпечення, ви завжди від часткового......

до речі, нещодавно я продав свою 147 з scodifica всього, без контрольні лампи горять і все працює відмінно.....не потрібно чіпати тіло, не потрібно перекодувати або car pass.

MustangGT
я буду поганим продавцем послуг, але рекомендую тільки і виключно у випадку, якщо ви не можете полагодити транспондера або у вас є питання про ключі або ще я хочу зробити систему іммо ваші, як я зробив це на кліо, що на 147-продажу, що і простий, щоб виправити і з витрат сміховинні побачив, що новий транспондер, який я поставив коштує 1 євро, а система для того, щоб перепрограмувати це робиться з USB!......

проти 300, що просять, як правило,....

ugoboss
привіт всім......у socdifica загальної EDC16 C8, ви можете зробити це без проблем, без втрати функції.....я відправив 2 вчора....я зробив близько 7 до тепер....тільки спочатку мені було трохи важко, тому що він бере код щоразу....відразу розумієш, на проблеми інших, ви зробити без будь-яких проблем.

не бита, потрібно торкнутися, нам не потрібно спеціального програмного забезпечення, ви завжди від часткового......

до речі, нещодавно я продав свою 147 з scodifica всього, без контрольні лампи горять і все працює відмінно.....не потрібно чіпати тіло, не потрібно перекодувати або car pass.

спасибі за втручання, але з мого боку я міг би заощадити, тут не у кого найдовший, якщо ви знаєте, що робити, і ви хочете поділитися добре, в іншому випадку, і марно сказати, що я знаю зробити, це моя думка.

MustangGT
спасибі за втручання, але з мого боку я міг би заощадити, тут не у кого найдовший, якщо ви знаєте, що робити, і ви хочете поділитися добре, в іншому випадку, і марно сказати, що я знаю зробити, це моя думка.

навіть не думаю про це......можливо, з вами особисто, ви бачили, що в будь-якому випадку завжди однією рукою.

не граєш, абсолютно грати у кого найдовший!.....що робити, якщо перший раз, коли я прошу щось мене відшили я ви відповісте мені з такою перевагою, що треба молитися за допомогу!.

Рішення у ці кілька місяців я дізнався так багато і, на жаль, поодинці, і спільно з тими, хто заслуговує, не відволікаючись на fio83.

Іноді цілими днями, щоб давати поради по телефону і вирішити будинку, а потім не appriopriata на твердження, але з іншого боку, ти мене не знаєш, але я знаю тебе і це буде для мене справжнім задоволенням ділитися рішень!.

Повертаючись до нас, в загальній складності на цей ебу і можна, я зробив кілька, і без prolbemi, ніколи не повернувся один, всі матчі з першого пострілу.

Для дотримання правил, не можу не вказати сервіси я нічого не бачив, що кожен раз, що цікаво, навіть з інших частин у мене просять грошей.

Іван, нічого особистого, повторюю, з тобою з задоволенням, я тебе не прийняти, якщо не ділюся публічно.

А потім все закінчиться так само, замість того, щоб просити, щоб туалетно-косметичними засобами починаються образи.
так що ні, дякую.

Суперечка закритий, і дивлюся як вас знайти рішення, не потрібно нікому нічого доводити.

з повагою.

Errecinque
навіть не думаю про це......можливо, з вами особисто, ви бачили, що в будь-якому випадку завжди однією рукою.

не граєш, абсолютно грати у кого найдовший!.....що робити, якщо перший раз, коли я прошу щось мене відшили я ви відповісте мені з такою перевагою, що треба молитися за допомогу!.

Рішення у ці кілька місяців я дізнався так багато і, на жаль, поодинці, і спільно з тими, хто заслуговує, не відволікаючись на fio83.

Іноді цілими днями, щоб давати поради по телефону і вирішити будинку, а потім не appriopriata на твердження, але з іншого боку, ти мене не знаєш, але я знаю тебе і це буде для мене справжнім задоволенням ділитися рішень!.

Повертаючись до нас, в загальній складності на цей ебу і можна, я зробив кілька, і без prolbemi, ніколи не повернувся один, всі матчі з першого пострілу.

Для дотримання правил, не можу не вказати сервіси я нічого не бачив, що кожен раз, що цікаво, навіть з інших частин у мене просять грошей.

Іван, нічого особистого, повторюю, з тобою з задоволенням, я тебе не прийняти, якщо не ділюся публічно.

А потім все закінчиться так само, замість того, щоб просити, щоб туалетно-косметичними засобами починаються образи.
так що ні, дякую.

Суперечка закритий, і дивлюся як вас знайти рішення, не потрібно нікому нічого доводити.

з повагою.

Форуми не призначені для реклами....крім того, в цьому де ви не можете мати приватні контакти, так що я повністю згоден, як завжди з ugoboss. Втручання марно, як зазвичай.

fio83
Всім привіт. Привіт mustang gt я не сумніваюся, що ви можете зробити, але ви сталося, щоб зробити це на точки hgt 1.9 ? З однієї і тієї ж процедури, які ви використовуєте на 147?

MustangGT
Привіт fio83 ні, не я також розумію, ці авто також тому, що я багато працюю у школі, на питання, конференц-зараз.
Але в тому випадку, якщо нерухомість edc16c8 не має значення, на якісь кошти зібрані.
Раджу витратити 57€ і взяти емулятор від ecvonix, як я зробив в перший раз
Для того, щоб зрозуміти, як ми змогли зробити все, щоб потім не використовувати в наступних.
Не рекомендується установка на моторний відсік!....в 147, як гріло тебе залишала в машині, але не для спеки.

Рішення для всіх с8 не використовують емулятор, який, якщо встановлено, як я сказав, добре.
Не забувайте, перш ніж встановити його, щоб зробити часткове.

Для errecinque, а у тебе жахлива звичка порушуючи свій шлях речі, які не називаються!!
Я не збираюся робити рекламу-перше, тому що вона мені не потрібна, згідно правила це забороняють.

Замість того, щоб просто запитати, будь ласка, ти знімаєш свій фільм!!

Так що вибачайте.....