КПК

Перегляд Повної Версії : fiat panda 1.3, 75 л. с., контрольна лампа несправності двигуна блимає

Грім
доброго ранку...сьогодні вранці мені принесли fiat panda 1.3 75 л. с. з dsg автомобіль і вже в іншій майстерні, щоб видалити dpf і перепризначити.робота проводилася, але не в належному порядку, виключення від ecu для циклу регенерації, що автомобіль або навіть в регенерації..помічати і виправляти це..я бачив, що в додаток до різні помилки в діагностиці вирішуються..мене з'являється помилка кодування форсунок..пробував кодувати з діагнозом delphi і multiecuscan, але не називається коди..для того, щоб вирішити проблему, необхідний інший тип діагнозу для цієї програми?

Fronzies
доброго ранку...сьогодні вранці мені принесли fiat panda 1.3 75 л. с. з dsg автомобіль і вже в іншій майстерні, щоб видалити dpf і перепризначити.робота проводилася, але не в належному порядку, виключення від ecu для циклу регенерації, що автомобіль або навіть в регенерації..помічати і виправляти це..я бачив, що в додаток до різні помилки в діагностиці вирішуються..мене з'являється помилка кодування форсунок..пробував кодувати з діагнозом delphi і multiecuscan, але не називається коди..для того, щоб вирішити проблему, необхідний інший тип діагнозу для цієї програми?
Якщо ви kess від меню, спробуйте прочитати коди форсунок, і писати знову. повинно працювати

Грім
ви у мене kess v2, але пам'ятаю, що ця процедура навіть півник dell tools але на mj8 нью-панда, якщо я не помиляюся.це і 6f3 панда.і також включена на цій же функції?

lui93
Якщо ви kess від меню, спробуйте прочитати коди форсунок, і писати знову. повинно працювати

порадьте, зробіть, як каже fronzies ти повинен вирішити.

Грім

overbooster
якщо ви вже втратили eeprom від першого запису kess не може перечитати. потрібно читати з діагнозом і побачити, якщо вони збігаються з кодом, який є на инжекторах і після re-cached.

Грім
автомобіль мені привезли вже з проблеми, як сказав на початку, і тільки останній мені залишилося вирішити,я намагаюся зробити з kess, як вважають в іншому випадку я думав про інший діагноз, типу texa або brain bee.ви підкажіть, а..

Fronzies
автомобіль мені привезли вже з проблеми, як сказав на початку, і тільки останній мені залишилося вирішити,я намагаюся зробити з kess, як вважають в іншому випадку я думав про інший діагноз, типу texa або brain bee.ви підкажіть, а..
якщо автомобіль почав рух, в 99% випадків, як я сказав, вирішуйте.

Грім
спасибі fronzies я розповім тобі завтра

ugoboss
якщо ви втратили їх коди не знайдеш їх, точно написані вони з кесс, ні з діагнозом, потрібно читати безпосередньо на инжекторах, а потім спробуйте переписати з діагнозом, здається, що ми не облажались з e2prom.

overbooster
спасибі fronzies я розповім тобі завтра

як ти?

Грім
хлопці клієнтом, між завтра і в суботу повинен прийти, щоб забрати машину і я оновлю для цього ще немає,відповів я, в той же час я дістав інші діагнози brain bee, texa, в разі якщо не розберуся з кесс.

salvatoreragonese
хлопці клієнтом, між завтра і в суботу повинен прийти, щоб забрати машину і я оновлю для цього ще немає,відповів я, в той же час я дістав інші діагнози brain bee, texa, в разі якщо не розберуся з кесс.

Зроблено з brain bee успіх ж, що після написання, і це погано закінчилося . Якщо увійдеш в діагнозі знайдете все 0.. зніми корпус фільтра знімаєш відновлення форсунок фото на кожен потім написати з допомогою діагностики. Ах увагу між 0 або дуже схожі, якщо ти ніколи не бачив, як він пише. Привіт і оновлення

Грім
уточнюю, що я вирішив писати кожен код форсунок з діагнозом brain bee..спасибі всім.