Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : кіраўніцтва выдаленне fap

radd7
хлопцы, хто-то ведамі для таго, каб скінуць кіраўніцтва па выдаленні fap ў цэлым?

mauri0075
Прывітанне radd7.Я на майго Анты-я гэта зрабіў 1 год таму, і калі можа зацікавіць я зрабіў так.Я звязаўся з розных падрыхтоўчых, каб ведаць, што можа выключыць dpf і клапана egr эбу.Потым я знайшоў аднаго разраду роўная ад шкодніка,я разрэзаў і высыпаў керамікі пакідаючы некранутымі каталізатар,прылітаваць да tig і адкласці ў бок.Я пайшоў ад складальнікаў якога я выключыў dpf і egr з электронным.Пасля, што аднойчы, прыйшоўшы дадому, я замяніў выхлап арыгінал з змененай раней і да гэтага часу ў мяне не было праблем.Такім чынам, адмова электронікі і фізічнае выдаленне dpf, у адваротным выпадку ён не рэгенеруе, і на працягу кароткага часу шэсць этапаў.Некаторыя майстэрні прапануюць ,за дадатковую плату таксама фізічнае выдаленне dpf,але я зрабіў ад мяне.Я разгрузкі арыгінальнай, што калі вы захочаце прадаць аўтамабіль, то я заўсёды магу сабраць і аднавіць блок кіравання рухавіком.Я спадзяюся быць у стане дапамагчы.

lui93
rad ёсць онлайн-сэрвіс форуму

Errecinque
хлопцы, хто-то ведамі для таго, каб скінуць кіраўніцтва па выдаленні fap ў цэлым?

Што тычыцца кіравання ў ecu, кожны блок мае свой метад, каб адключыць яго, трэба зрабіць кіраўніцтва для кожнага.