КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема карти однодумців на ECMtitanium...

Emanuele54
24-10-2012, 10:12
Добрий день,
я міг переконатися, що дійсно кілька однодумців, не оновлюються на ECMtitanium...
як же так???
мені потрібно встановити щось певне?
як я можу збільшити однодумців в 2D ж збільшення їх кривий батька???

я намагався зробити копію, з кроком 2d, вибравши фрагмент карти впливає, і робити вставити кроком на суміжних, більш пізніх, але не f? нічого...***** і я повинен зробити?

msport (exil77grande)
24-10-2012, 10:29
Добрий день,
я міг переконатися, що дійсно кілька однодумців, не оновлюються на ECMtitanium...
як же так???
мені потрібно встановити щось певне?
як я можу збільшити однодумців в 2D ж збільшення їх кривий батька???

я намагався зробити копію, з кроком 2d, вибравши фрагмент карти впливає, і робити вставити кроком на суміжних, більш пізніх, але не f? нічого...***** і я повинен зробити?

тоді на титан оригінальних драйверів постійно оновлюється, тому ваша проблема, а " на cr......
для інших, навіть якщо не максимум, можна залишити все так, щоб запобігти біді, бо однодумців не завжди рівні.

Emanuele54
24-10-2012, 10:57
тому, я не розумію, що я ссоединенными..... не чіпайте однодумців?
Дякую

msport (exil77grande)
24-10-2012, 11:30
тому, я не розумію, що я ссоединенными..... не чіпайте однодумців?
Дякую

ну я б сказав, працювати, як він це робить, щоб не ускладнюйте собі життя.

Emanuele54
24-10-2012, 13:41
....я все ще не розумію...вибач.... я повинен залишити все, як я зробив? значить, не торкаючись суміжних....правильно?

msport (exil77grande)
24-10-2012, 14:03
....я все ще не розумію...вибач.... я повинен залишити все, як я зробив? значить, не торкаючись суміжних....правильно?

робіть те, що говорить titanium стоп.

мегамозок
04-11-2012, 18:17
тоді на титан оригінальних драйверів постійно оновлюється, тому ваша проблема, а " на cr......
для інших, навіть якщо не максимум, можна залишити все так, щоб запобігти біді, бо однодумців не завжди рівні.
Доброго дня, чи не могли б ви дати пояснення, на картах однодумців?
Для чого вони потрібні і як вони взаємодіють в ecu?
Я знайшов на edc16c31 3 карти turbo дуже схожі, але насправді по-різному.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1065-primi-passi-su-ecm&p=12489#post12489

Я завжди змінити все, але якщо у modificassi тільки, що станеться?

Дякую

frantik3
04-11-2012, 19:57
Здрастуйте, мегамозок, карти однодумців, є карти, які вставляються від виробника для того, щоб могти користуватися однієї і тієї ж програми, навіть в країнах, де використовують паливо, або правила на питаннях, відмінних від нашої країни.
Ви не знаєте точно, яку карту "подібні" використанні логіки блоку управління, суміжних з рівних пропорціях, і тому, що дуже часто криві відрізняються один від одного.
Для бути впевнені, що зміни, внесені до карти суміжних потрібно перевірити, в 2d.

мегамозок
04-11-2012, 20:39
Здрастуйте, мегамозок, карти однодумців, є карти, які вставляються від виробника для того, щоб могти користуватися однієї і тієї ж програми, навіть в країнах, де використовують паливо, або правила на питаннях, відмінних від нашої країни.
Ви не знаєте точно, яку карту "подібні" використанні логіки блоку управління, суміжних з рівних пропорціях, і тому, що дуже часто криві відрізняються один від одного.
Для бути впевнені, що зміни, внесені до карти суміжних потрібно перевірити, в 2d.

Да спасибі за відповідь,
потім блок управління змінює відображення turbo відповідно до палива, яка розпізнає і v? вибрати споріднену?

gianni1001
09-09-2014, 00:31
Я читаю всі повідомлення, щоб знайти термін cr
Що це означає?
Graxie

m999
09-09-2014, 01:16
Cr... Й? для версії crack...

M999

danny677
09-09-2014, 01:28
ecm, як правило, копіює кроком на картах, пов'язаних з ними, ні? в якому не вистачає ? функції перезапису карт, супутніх товарів.
Коли не багато ? краще, що є ви втратите кілька хвилин і більше? і ти робиш один в один намагається дотримуватися відсоток кроком, який ви дали в таблиці.
Як говорить msport ви також можете залишити все за замовчуванням, в 99 випадках з 100 авто йде в будь-якому випадку добре.

ларсен
05-11-2014, 16:46
Ви повинні збільшити карти однодумців з кількості розмірі, що і основна картка. Завжди перевіряє, але що титан переходить на автоматичне збільшення правильним, тому що іноді грішить у цій функції autometica, особливо при імпорті таблиці кроком зовнішньої.
У разі, якщо ви повинні incremetare окремі карти суміжних вручну.