Прагляд Поўнай Версіі : Праблема карты аднадумцаў на ECMtitanium...
Emanuele54
24-10-2012, 10:12
Добры дзень,
я мог пераканацца, што сапраўды некалькі аднадумцаў, якія не абнаўляюцца на ECMtitanium...
як жа так???
мне трэба усталяваць нешта пэўнае?
як я магу павялічыць аднадумцаў у 2D ж павелічэнне іх крывой бацькі???
я спрабаваў зрабіць копію, з крокам 2d, выбраўшы фрагмент карты ўплывае, і рабіць уставіць крокам на сумежных, больш позніх, але не f? нічога...***** і я павінен зрабіць?
msport (exil77grande)
24-10-2012, 10:29
Добры дзень,
я мог пераканацца, што сапраўды некалькі аднадумцаў, якія не абнаўляюцца на ECMtitanium...
як жа так???
мне трэба усталяваць нешта пэўнае?
як я магу павялічыць аднадумцаў у 2D ж павелічэнне іх крывой бацькі???
я спрабаваў зрабіць копію, з крокам 2d, выбраўшы фрагмент карты ўплывае, і рабіць уставіць крокам на сумежных, больш позніх, але не f? нічога...***** і я павінен зрабіць?
тады на тытан арыгінальных драйвераў пастаянна абнаўляецца, таму ваша праблема, а " на cr......
для астатніх, нават калі ня максімум, можна пакінуць усе так, каб прадухіліць бяду, таму што аднадумцаў не заўседы роўныя.
Emanuele54
24-10-2012, 10:57
таму, я не разумею, што я ссоединенными..... не чапайце аднадумцаў?
Дзякуй
msport (exil77grande)
24-10-2012, 11:30
таму, я не разумею, што я ссоединенными..... не чапайце аднадумцаў?
Дзякуй
ну, я б сказаў, працаваць, як ен гэта робіць, каб не ўскладняць сабе жыцце.
Emanuele54
24-10-2012, 13:41
....я ўсе яшчэ не разумею...прабач.... я павінен пакінуць усе, як я зрабіў? значыць, не дакранаючыся сумежных....правільна?
msport (exil77grande)
24-10-2012, 14:03
....я ўсе яшчэ не разумею...прабач.... я павінен пакінуць усе, як я зрабіў? значыць, не дакранаючыся сумежных....правільна?
рабіце тое, што кажа titanium стоп.
мегамозг
04-11-2012, 18:17
тады на тытан арыгінальных драйвераў пастаянна абнаўляецца, таму ваша праблема, а " на cr......
для астатніх, нават калі ня максімум, можна пакінуць усе так, каб прадухіліць бяду, таму што аднадумцаў не заўседы роўныя.
Добры дзень, не маглі б вы даць тлумачэнне, на картах аднадумцаў?
Для чаго яны патрэбныя і як яны ўзаемадзейнічаюць у ecu?
Я знайшоў на edc16c31 3 карты turbo вельмі падобныя, але на самой справе па-рознаму.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1065-primi-passi-su-ecm&p=12489#post12489
Я заўседы змяніць усе, але калі ў modificassi толькі, што адбудзецца?
Дзякуй
frantik3
04-11-2012, 19:57
Добры дзень, мегамозг, карты аднадумцаў, есць карты, якія ўстаўляюцца ад вытворцы для таго, каб магчы карыстацца адной і той жа праграмы, нават у краінах, дзе выкарыстоўваюць паліва, або правілы на пытаннях, выдатных ад нашай краіны.
Вы не ведаеце дакладна, якую карту "падобныя" выкарыстанні логікі блока кіравання, сумежных з роўных прапорцыях, і таму, што вельмі часта крывыя адрозніваюцца адзін ад аднаго.
Для быць упэўнены, што змены, унесеныя ў карты сумежных трэба праверыць, ў 2d.
мегамозг
04-11-2012, 20:39
Добры дзень, мегамозг, карты аднадумцаў, есць карты, якія ўстаўляюцца ад вытворцы для таго, каб магчы карыстацца адной і той жа праграмы, нават у краінах, дзе выкарыстоўваюць паліва, або правілы на пытаннях, выдатных ад нашай краіны.
Вы не ведаеце дакладна, якую карту "падобныя" выкарыстанні логікі блока кіравання, сумежных з роўных прапорцыях, і таму, што вельмі часта крывыя адрозніваюцца адзін ад аднаго.
Для быць упэўнены, што змены, унесеныя ў карты сумежных трэба праверыць, ў 2d.
Ды, дзякуй за адказ,
затым блок кіравання змяняе адлюстраванне turbo ў адпаведнасці з паліва, якая распазнае і v? выбраць роднасную?
gianni1001
09-09-2014, 00:31
Я чытаю ўсе паведамленні, каб знайсці тэрмін cr
Што гэта значыць?
Graxie
Cr... Ы? для версіі crack...
M999
danny677
09-09-2014, 01:28
ecm, як правіла, капіюе крокам на картах, звязаных з імі, няма? у якім не хапае ? функцыі перазапісу карт, спадарожных тавараў.
Калі не шмат ? лепш, што есць вы страціце некалькі хвілін і больш? і ты робіш адзін у адзін спрабуе выконваць працэнт крокам, які вы далі ў табліцы.
Як кажа msport вы таксама можаце пакінуць усе па змаўчанні, у 99 выпадках з 100 аўто ідзе ў любым выпадку добра.
Вы павінны павялічыць карты аднадумцаў з колькасці памеры, што і асноўная мапа". Заўседы правярае, але што тытан пераходзячы ў аўтаматычнае павелічэнне правільным, таму што часам грашыць у гэтай функцыі autometica, асабліва пры імпарце табліцы крокам знешняй.
У выпадку, калі вы павінны incremetare асобныя карты сумежных ўручную.