Перегляд Повної Версії : Fiesta 1.4 seghettamenti
Хлопці, у мене фієста 1.4 дизель, який зриває в пам'яті, я вважаю, p0200 ланцюг форсунок, але не думаю, що тут проблема, тому що холод-він робить це майже завжди, спекотно рідко
Спробуйте перевірити всю електропроводку, здається, якийсь помилковий контакт і використовуйте очисник для електричних контактів усередині роз'ємів повинні вирішити, якщо це не механічна проблема
привіт алекс проводка l я вже перевірив, і здається, гаразд, я намагався чистити контакти на ignettori на гніздо рота, звідки починається проводка, але нічого, проблема виникла після заміни трубопроводу gasiolio, де є і насос, щоб, так би мовити, раніше не давав цього випливає тільки те, що не заводилася вранці, тепер і прикріплені, але виходить p0200 помилка і гикає
двигун на холостому ходу кульгає / йде на 3 ??, може бути також, що робить повітря в трубу, щоб тебе замінити, тому що абсолютно герметичний
фільтр дизельного палива і прикріплені ?ЕБУ і перепризначено?
Зрештою, я відправив клієнта до дилерської, щоб побачити, якщо є оновлення програмного забезпечення, як і раніше виглядають новини
автомобіль в порядку, перш ніж цієї операції труби нові, так що не думаю, що погані фільтра і осаду нових
спробуйте заткнути egr помилка може не потрапити з дефектом
Найдивніше, що раніше не було проблем
Привіт, слухай, а насос є рік, щоб звички міняти фільтр дизельного палива, що, безумовно, ознакою його ученицею, але не зникає поверніть його, щоб ви і немає сплав ..і побачиш, що краще ....
Потім покладіть з 20 євро палива один літр олії суміш... але паливний фільтр часто міняти xk вже.на.насос і половину гри...іди тихо і природа установок siemens.
Ах, я забув, хоча я впевнений, що з фільтра солярка учениця оскільки проблема ...постав клапан анти-повернення, де ce насос ... навіть якщо це класичний симптом.насос нафта половину гри ...
Привіт мене це те ж, що Стоять EGR, я вирішив.
Привіт мене це те ж, що Стоять EGR, я вирішив.
привіт, може бути навіть якоюсь інжектор, що тут йде або, краще сказати, котушка dell інжектор
але він не уточнив, чи йде на 3 , тільки seghettamento і класичний дефект устаткування siemens буде насос або кошти, безумовно, також інжектори . я не впевнений, що всі ви allieviate змінюється фільтр дизельного палива, що, коли вона стає брудною надто акцентує більше ці seghettamenti .
принаймні, для того, щоб досвід, який я отримав з усіх форд мій spospetto це ...
для управління також грушу, що це добре , постав ще зворотний клапан перед, що є якась ненормальність в трубопровід, а вранці так просто х цього приводу .
але він не уточнив, чи йде на 3 , тільки seghettamento і класичний дефект устаткування siemens буде насос або кошти, безумовно, також інжектори . я не впевнений, що всі ви allieviate змінюється фільтр дизельного палива, що, коли вона стає брудною надто акцентує більше ці seghettamenti .
принаймні, для того, щоб досвід, який я отримав з усіх форд мій spospetto це ...
для управління також грушу, що це добре , постав ще зворотний клапан перед, що є якась ненормальність в трубопровід, а вранці так просто х цього приводу .
У Данини в повній мірі питання угоди для цієї насос-форсунки класична проблема. Хоча ідея моя, коли котушка середнього або може бути
може бути, звичайно , але або на 3 ? чи все було погано
тут ми говоримо про seghettamenti і більше нічого . buh, а не чекати, що відповість, якщо він вирішується і, як він вирішується .
всім дякую, що запитали досі не вирішена на цій машині я вже замінив насос і його шланги дизельного палива чому не заводився вранці, і ви завантажите зараз добре, після зміни почалися seghettamenti з помилка p0200 фільтр був змінений, коли я замінив насос консервативно, тому що вони були дефекти-марі форд, то спробуйте почалися seghettamenti
Знімна кошик поплавця і управління та подачі палива...
я оновлю мить автомобіль, коли доходить до 2000 оборотів і ніби погасла, як якщо відрізати силу удару, а потім повертається
я оновлю мить автомобіль, коли доходить до 2000 оборотів і ніби погасла, як якщо відрізати силу удару, а потім повертається
Ну і симптом універсального може бути дві тисячі.що в діагнозі приносить щось?
p0200 єдина помилка в діагнозі
p0200 єдина помилка в діагнозі
Спробуйте наслідувати раді 5 turbo
зняв бак і відповіла на фільтр нічого навіть з місця, якщо прискорити і тримаю педаль прискореної навколо 2000 оборотів загоряється лампочка зі знаком оклику і перестає прискорюватися
може бути проблема в ебу?
з діагнозом пов'язано в передачі знаходжу "амплітуда імпульсу упорскування", яка йде в нуль в момент, коли я сльозу, і навіть "при ін'єкції (контроль крутного моменту)"
ці два параметри стають "0" тільки на машині, рве і тиск в рампі різко опускається
з діагнозом пов'язано в передачі знаходжу "амплітуда імпульсу упорскування", яка йде в нуль в момент, коли я сльозу, і навіть "при ін'єкції (контроль крутного моменту)"
ці два параметри стають "0" тільки на машині, рве і тиск в рампі різко опускається
здрастуйте, йосип, якщо я можу, мені здається, проблема харчування, чистого і простого, збільшуючи обороти збільшується напруга vpp до форсунок.
помилка стосується всіх форсунок, якби він був один, який йшов в короткий, що дуже рідко, але траплялося, ти був би інжектор з помилкою в seuire.
все управління, що я повинен зробити, і проводку, яка не має якийсь обрив проводу або злегка напоказ, що викликає втрати напруги, що явно виливає на масу, або ic потужності, який живить форсунки, яка зігріє вас в короткій, і я відправлю тебе в безпеці.
дуже часто буває так, що хтось там ставить свої руки втрачає деякі деталі типу опор, які тримають кабелі і так далі.
ці спершись на гарячій поверхні, що прибувають з-за цього будинку.
DTC і реального.....виправлено на різні автомобілі, але з тією ж системою уприскування і той же симптом.....щоб ебу був розкритий, недоступному для scodifica, а потім ви знайшли цю проблему.
В трубопровід дизельного палива, що ви змінили питання про повернення дизельного палива, як правило, є прозорим і повинен бути повний бак палива і, отже, повинен залишатися прозорим. Однак, якщо ви бачите бульбашки повітря або дизельного палива став майже білий, тому що я багато мікро бульбашок означає, що повітря потрапив в труби, в іншому випадку демонтувати форсунки і портали від pompista, щоб їх перевірити.
Хлопці, у мене не вирішене і мене відправили в Форд, що вони тримали його протягом 7 днів, і питання, і результат бути труби, які я замінив, що ви думаєте ?
Привіт , ну це означає, що посилання, яку ви неправильно щось, і ти не пов'язана в потрібному місці , може трапитися ...
або, може бути, був якийсь трубки пошкоджений і не помічали...